Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Wave Rider
Sm gledu dans v gigatu v Celju, če še majo kakšno livestrong zapestnico pa je bla škatla z napisom otroške zapestnice 500 SIT prazna! Pa sm vprašal trgovko če jih še dobijo in mi je zabrusila "ni jih in jih tudi ne dobimo več" :x ! Sej me ne moti če jih je zmanjkalo, moti me le način kako mi je to povedala! Sam je bla tk luštna da ji tega seveda nism mogu rečt!
Uporabniški avatar
 runner
Dolgo pricakovani odgovor je prisel:

runnerjev prijatelj ki dela v Avstriji napisal/-a:Zapestnic seveda se ni. Ko sem narocil mi najprej niso poslali potrdila in
zato sem poslal mail in povprasal kako in kaj.
V kratkem sem dobil avtomatsko poslan odgovor s sporocilom, da mi bodo
"pravi" odgovor poskusali poslati v enem dnevu.
Spet nic. Pred priblizbo 10 dnevi sem poklical na pomoc uporabikom, kjer so
mi povedali da so moje narocilo razveljavili,
ker menda niso dobili avtorizacije kartice (stevilke sem sigurno pravilno
vtipkal). Na vprasanje zakaj me o tem ne obvestijo
pa odgovorijo, da imam verjetno SPAM filter in da zato mailov nisem dobil.
Filetr sicer imam a tudi "spam" maile vedno preverim.
Nic mi niso poslali. Svetoval mi je, naj se enkrat narocim, in naslednji
dan poklicem po telefonu, da lahko naredijo avtorzacijo.
Postopek je vec kot nenavaden.
Med tem sem slisal, da lahko zapestnice dobis tudi v Avstriji. Moj kolega v
sluzbi skusa dobiti naslov, a zaenkrat se nic ne vem.

in zdaj? Kaj zdaj? Bi se mogel vdati? Aaaa ne, ne...
He, he ...zdaj so me samo razpizdili. Zdaj so na vrsti jezni maili.
Potem se par telefonckov. Mah "boj" se sele zacenja.

(@!$#@! b3m J|m $#@^#@ mat3r #@!$#@ bir0krat5ku!!!)
Uporabniški avatar
 Pepino
@runner
DAJ JIH UDRI JIH :bum:
ce pa te bodo nazaj pa nas poklici na pomoc!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
runner napisal/-a:Dolgo pricakovani odgovor je prisel:

runnerjev prijatelj ki dela v Avstriji napisal/-a:Zapestnic seveda se ni. Ko sem narocil mi najprej niso poslali potrdila in
zato sem poslal mail in povprasal kako in kaj.
V kratkem sem dobil avtomatsko poslan odgovor s sporocilom, da mi bodo
"pravi" odgovor poskusali poslati v enem dnevu.
Spet nic. Pred priblizbo 10 dnevi sem poklical na pomoc uporabikom, kjer so
mi povedali da so moje narocilo razveljavili,
ker menda niso dobili avtorizacije kartice (stevilke sem sigurno pravilno
vtipkal). Na vprasanje zakaj me o tem ne obvestijo
pa odgovorijo, da imam verjetno SPAM filter in da zato mailov nisem dobil.
Filetr sicer imam a tudi "spam" maile vedno preverim.
Nic mi niso poslali. Svetoval mi je, naj se enkrat narocim, in naslednji
dan poklicem po telefonu, da lahko naredijo avtorzacijo.
Postopek je vec kot nenavaden.
Med tem sem slisal, da lahko zapestnice dobis tudi v Avstriji. Moj kolega v
sluzbi skusa dobiti naslov, a zaenkrat se nic ne vem.

in zdaj? Kaj zdaj? Bi se mogel vdati? Aaaa ne, ne...
He, he ...zdaj so me samo razpizdili. Zdaj so na vrsti jezni maili.
Potem se par telefonckov. Mah "boj" se sele zacenja.

(@!$#@! b3m J|m $#@^#@ mat3r #@!$#@ bir0krat5ku!!!)

Ej RUNNERUSTRONG pa nimaš ti zastonj takvog imena, dijo porko. :lol: :wink: Če ne bodo hoteli pa takoj v obračun z njimi in če jih boš falil z roko se bodo prehladili tako boš ti zviznil mimo njihove glave, da bodo pljučnico fasali, ne samo prehlad :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne vem, sicer, koliko bom pomagal s to informacijo. :?:

Mogoče pa le.... :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
Res je, danes je v Poletu napisano, da jih imajo v Intersportu.
Uporabniški avatar
 runner
maraton napisal/-a:Ej RUNNERUSTRONG pa nimaš ti zastonj takvog imena, dijo porko.

Dijo porko maraton ... kakor vidis (28. :polet stran 41) zrihtal sem te stvari in zdaj bodo imeli zapestnice v Inetersportu (M).
:-)
Hecam se moja bitka ni koncana vse dokler na http://www.store-laf.org/ ne bo tudi Slovenija.

Opozoriti moram, da je cena je malo vec kot $1 ampak mislim, da je posteno (tudi sam sem imel stroske s posto in carino).
Uporabniški avatar
 Pepino
runner napisal/-a:
maraton napisal/-a:Opozoriti moram, da je cena je malo vec kot $1 ampak mislim, da je posteno (tudi sam sem imel stroske s posto in carino).

logicno kaj sele posteno zakaj pa bi vsi stroski ostali na tvoji denarnici, ce bo kaksna se za mene ostala bi bil vesel!
Sporoci mi ce bo ostala in koliko bo stala in kako ti lahko placam!!!

lp
Uporabniški avatar
 zagi
Pepino napisal/-a:
runner napisal/-a:
maraton napisal/-a:Opozoriti moram, da je cena je malo vec kot $1 ampak mislim, da je posteno (tudi sam sem imel stroske s posto in carino).

logicno kaj sele posteno zakaj pa bi vsi stroski ostali na tvoji denarnici, ce bo kaksna se za mene ostala bi bil vesel!
Sporoci mi ce bo ostala in koliko bo stala in kako ti lahko placam!!!

lp

tudi jaz!
Uporabniški avatar
 sunnydae
... Včeraj smo se poslovili od prijateljevega očeta. Po samo pol leta hudega boja ga je rak premagal. Odšel je prezgodaj, mnogo prezgodaj...

Želim vam, da pridete do zapestnic. Četudi je le kaplja v morje, vsaka podpora in pomoč štejeta...
Uporabniški avatar
 Pepino
MOJE SOZALJE TEBI IN CELI DRUZINI.
TUDI MOJ OCE JE PRED 22-TIMI LETI IZGUBIL DVOLETNO BITKO (LEUKEMIJA)!
 ninafin
Lep pozdrav vsem... Jaz svojo zapestnico že imam... In za informacijo vsem ki je še nimate... Danes sem še gledala v Mariborskem Gigašportu... in jih je bilo še kar lepo število... Za ceno zapestnice tako že veste... kolikor bo šlo res v organizacijo bo pač šlo... važen je namen in podpora vsem obolelim... Sama sem si jo kupila zaradi obolelosti svoje mame... Zato je zame to še toliko bolj pomembo... Uživajte lajf, ker je ta prekratek...
Uporabniški avatar
 Pepino
ninafin napisal/-a:Lep pozdrav vsem... Jaz svojo zapestnico že imam... In za informacijo vsem ki je še nimate... Danes sem še gledala v Mariborskem Gigašportu... in jih je bilo še kar lepo število... Za ceno zapestnice tako že veste... kolikor bo šlo res v organizacijo bo pač šlo... važen je namen in podpora vsem obolelim... Sama sem si jo kupila zaradi obolelosti svoje mame... Zato je zame to še toliko bolj pomembo... Uživajte lajf, ker je ta prekratek...

mislim da si ti kupila tisto za 250,-sit ali?? ker sem jaz bil v MB-skem Gigasportu prejsnji teden pa so samo te imeli, ki koliko vem niso tem bolju namenjene ali se motim??? :roll:
 jesen-
ninafin napisal/-a:Lep pozdrav vsem... Jaz svojo zapestnico že imam... In za informacijo vsem ki je še nimate... Danes sem še gledala v Mariborskem Gigašportu... in jih je bilo še kar lepo število... Za ceno zapestnice tako že veste... kolikor bo šlo res v organizacijo bo pač šlo... važen je namen in podpora vsem obolelim... Sama sem si jo kupila zaradi obolelosti svoje mame... Zato je zame to še toliko bolj pomembo... Uživajte lajf, ker je ta prekratek...

Tudi sama si želim imeti zapestnico iz istega razloga, nekako me bo spominjala na mami ki je pred 8 meseci umrla za rakom na jetrah in pljučah :cry:
Uporabniški avatar
 Pepino
EDIT mojega post-a!

danes v Gigasport-u v MB so imeli zapestnice cel kul tistih po 500,-sit, v kolker se koga zanima!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA