prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:ce Pepino ne bi imel Polarja bi se verjetno kar tekli..

nevem zakaj je sedaj moj Polar kriv! :? 8)
ja ja vedno :bum: :bum: po tamalih ljudeh! :lol: :lol:

Seveda te bomo kontaktirali, samo jaz imam soboto turo z kolesom od Belvija do Rogle tako da se moram malo sparat! Aja ce bi pa kdo rad sel zraven z MTB na to turo pa je srcno vabljen, jaz sem dogovorjen z sodelavci ampak ce se kdo pride zraven je srcno dobrodosel!
Uporabniški avatar
 INOT
No pa pojdi naslednjic brez Polarja,pa bomo kot je rekla Z* naenkrat gledali pred seboj Sl.bistrico. :twisted: Pol bos pa :shock:
Zavore in razni zidovi so samo v glavi :!: :idea:
Sam pa sem bolj cestni kolesar,nimam ravno primernega kolesa za take reci,pa se v sluzbo moram zvecer. :evil: :cry:
Uporabniški avatar
 Pepino
ne ne jaz ga bom imel zraven pa ko me bosta vprasala koliko je bom lagal tako da se bo kadilo! :lol: :lol: :lol:

Saj ko bom malo bol izklesan bomo pa tudi jaz za kaksne taksne dolge ture.

ja to z Slov. BIstrico je pa kriza, ko je razlagala sem si jaz to vizualno predstavljal, sem pa zacel studirati da bi res bilo dobro da kaksen tolar zraven v zep dam ko grem tect clovek nikoli neve kaj ga caka.
Uporabniški avatar
 S*
:D

To pa je bil en fajn lauf! Sem pa bla čist šokirana, ko sem nekaj pred deseto skozi svoje okno zagledala Z* in Pepina, kako še kar laufata :shock: (ja, mam vse na očeh 8) ). Sem si mislila "Jezus, kaj so vdarli polmaraton!?" Ja, ti treningi so skrajno nepredvidljivo lepi, dolgi ... Res bo treba malo logistično premislit o vodnih in drugih potrebah, ker res nikoli ne veš, kdaj boš v Sl. Bistrici, a ne :D :D :D

Naslednjič sem spet zraven.

Suzana

Slika
Uporabniški avatar
 Z*
:lol: :lol: Jap, je bilo prav fletno, zabavno in poučno in vlažno in žal pretemno, da bi si podrobno ogledala atribute v teku brez spodnjic :evil:. Bomo morali tole ponoviti pri svetlobi in po možnosti delat kroge v Betnavskem gozdu, fantki v eno smer, deklice v drugo, pa si človek lahko vse po želji ogleduje ne da bi nespodobno izgledalo. :hehe: Tudi za pijačo bo treba poskrbeti, sicer bomo lahko začeli pisati doživetja v stilu Fotrovih, ko se teku priložnostno pridružijo tudi globoko prikrite sfere človekovega umja. :wink: Pa še kdaj ... :clap: :TF)
Tadej, še dobro, da so zdaj drugi časi, pred nekaj leti bi za take korake (da ne rečem pregone), torej muvanje okoli meje ob najbolj nemogočih urah, dobil kartoteko z oznako "sumnjiva lićnost". 8)
Uporabniški avatar
 haupi
Jupi, v Mariboru dogaja!!!

Mi je kr mal žal, da sem se mogu odselit :( . Bom kr pogrešal skepne ture z Inotom, ko so kilometri kr leteli :wink:

Vsem tekačem TFMB želim velik nabranih kilometrov pa čimmanj poškodb. Se še vidimo.

Srečno

haupi

always TF Mb
Uporabniški avatar
 Pepino
S* napisal/-a:Sem pa bla čist šokirana, ko sem nekaj pred deseto skozi svoje okno zagledala Z* in Pepina, kako še kar laufata :shock: (ja, mam vse na očeh 8) ). Sem si mislila "Jezus, kaj so vdarli polmaraton!?"
Slika

ni bil polmaraton bila je dobra cetrtinka! 8)

uffffff.....da bi vedel da naju kdo opazuje bi poskusal po dveh ne pa po vseh stirih hoditi! :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Haupi hvala lepa!
Sem sel vseeno po gobe,glih za dve zupi jih bo.Zgleda,da bodo zdaj komaj zacele prav rasti. :D
Ce je kdo danes za ponovitev treninga po treningu,nekaj lahkotnega evo mene! :D
Uporabniški avatar
 Pepino
@INOT
Tocno ja ti si ja sel danes po gobe!
Ponovitev teka :oops: uffff.... jaz bi raje za zupo bil! :lol:

pa ves da sem hotel sedaj napisati BREZ MENE, ampak nekako ne morem tega napisati, me vlece :shock: , pa to taksno kot je vceraj bila???
Uporabniški avatar
 Tatjana
Če bosta šli kaj bolj na izi (sem imela danes zjutraj en trening), pridem še jaz :D
Uporabniški avatar
 INOT
Ne, gremo danes res tisto cisto na izi kolikor se nam bo pac dalo.Jaz imam popoldne cas do vecera,mogoce edino ce bi lahko sli malo prej,vsaj ob 19 h.
Sama se zmenita in odlocita ob kolkih in kje zacnemo.:ce bo vmes dez pa se bomo ze sproti dogovorili.Ampak gremo danes res pocasi!Velja? :D
Uporabniški avatar
 Pepino
jaz upam da ne bo dezja ker se ravno nad mojo firmo zacelo lepo temniti, samo je rekel INOT da ni straha ce gre on tect potem ni dezja! :lol:

ja OK gremo na izi, samo meni osebno ni nevem koliko krogov po Betnavskem za delati (se vedno pri taksnem monotonem teku pocutim kot hrcek v kolescku :cry: ), jaz bi sel recimo kaksno turico! ma kdo kaksen predlog oz. sploh je kdo za kaj taksnega ali bi vsi kroge nabijali??
Uporabniški avatar
 Pepino
EDIT:
pri meni ze dezuje! :cry:

meni se ze od tega vremene cisto :roll:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kaj pa do Pekrske gorce ali pa ob Dravi?
Ob 19h bi bilo vredu :)
Uporabniški avatar
 Pepino
jaz sem za Dravo, ura mi pa tudi ustreza!

Z* gres?

S* gres?

INOT gres?

Moj predlog je da se dobimo recimo ob 19:00h pri Malem mostu ko so cik cak stenge! Ali kaksni drug predlog?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA