področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Dule
Če nimamo kaj za povedat pa povejmo kaj o vremenu zdaj v našem kraju. Bo marsikomu marsikdaj prav prišla informacija... :D

Pri nas je sonček, pa posamezni oblaki nevarno nizko in hitro letajo.. :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sonček ter lepo vreme je tudi v Ljubljani, a kaj, ko bom vsaj še nekaj u v zaprtem prostoru. :cry:

PS: Komur se ne da pogledati skozi okno, ima rešitev tlekla (Gučanje na Jezerskem Press). :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Vlajko hvala za povezavo na že obstoječe strani, no vremena ni nikoli preveč, je tudi večna tema 8)

V soboto kot kaže na 1500 metrih višine ne bo vročine (cca 8-10stopinj), bomo moral fajn migat da nas nebo zeblo (bunda press) :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dule napisal/-a:Če nimamo kaj za povedat pa povejmo kaj o vremenu zdaj v našem kraju. Bo marsikomu marsikdaj prav prišla informacija... :D

Ja, ja, Dule, kola je. K smo ble mi mladi, je blo use drgač. Mladina je spoštvala tastare, pa ni blo teh mogitelou al kaj so že. Pa kok je novih hiš! Pa nuben več ne puzdraula. Sami narkomani pa huligani. Mrvo nej grejo obračat raj, ne pa da se iz motorji gonejo okol!
Koko pa kej križ? Bo spet treba u toplice.
Uporabniški avatar
 Dule
pegaz napisal/-a: K smo ble mi mladi, je blo use drgač.

ja vse se spreminja a vprašanje ali na boljše :?: moram reči da se zelo rad spominjam otroških let pri stari mami na dolenjskem, kjer so bile hiše še s slamnato streho, kjer še ni bilo elektrike, kaj šele tehnične navlake..Namesto televizorja smo imeli svečko, pa grel smo se na peč pa pogovarjal, je hitrej minil kot danes ob gledanju TV škatle..

Tudi vremenske in klimatske razmere se spreminjajo: no danes kaže na sonček :D
Uporabniški avatar
 Dule
Me je že zjutraj opralo pri jutranjem teku (je cool)..pa so rekli vremenoslovci da nas čaka najbolj vroče poletje.. :roll: :rol:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No Dule sej bo zgleda bolj sam vn pogledam pa sije sonček, sicer v NED naj bi nas zopet za trenutek opralo pol pa spet sonček.

Tud ta dž mora enkrat nehat padat, saj ga bo gor zmankalo.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Manika
U, danes bo pa spet vroče. Sem prav zadovoljna, da imamo klimo v službi :) . Mi je pa zadnjič ena mladenka rekla, da klima ni dobra, da škoduje bronhijem. Čez par minut si je pa cigareto prižgala :shock: :? .
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No manika pa sej je že skrajni čas da je malo VROČE a ne.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
A NI DOBR, K JE SNEG? PA KAKŠNE VELIKE SNEGICE!!!?!?

juhuhu, še bomo tekal-smučkal!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jaaaa...sneži :D :D

Še bolj mi je pa všeč to, da sem šla teči včeraj, tako da sem danes čist skulirana in ne kalkuliram, kako bi se prerivala med snežinkami 8)

Zlo všeč, sneguljčice :roll:
lp
Snežinka
 Obivankenobi
Meni pa ni tolk dobr, ker je sneg :nono: :cenz: , ker se bom čisto polomu na tivolskih ledeno-snežnih planjavah beri:poteh :shock: :oops: :P. Teči na smučkah se mi pa ne da preveč :roll: :lol:, tako, da me prov zanima, kje se je izgubila pomlad...Verjetno so lastovke dobile ptičjo gripo in so raje v južnih krajih ostale ali odletele na oni svet :bum: :ignore: :--
Ma, zdej pa že neumnosti klobasam, to pa vse zaradi tega butastega vremena...snega, k je od nega itak sama plundra... :ignore: :twisted: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

zunaj sneži mi pa na trening, ma sej je mal problem na začetku pol pa kr gre.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No pa sej ni tko hudo. Mokra sem glih tko če pada al pa ne in stuširat se morem vseeno. Mal za potrpet je bo pa kmalu boljše. MAREC je že tu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA