prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Zanima me, če kdo ve, kje bi se dale dobit ORIGINAL zapestnice LIVESTRONG in STAND UP SPEAK UP? Baje bi naj originale imeli v Intersportu, ampak v našem jih je že zmanjkalo :( Torej ali kdo ve kje bi se dalo to dobit, v kateri trgovini, oz. lahko tudi kje preko neta, ampak ne iz USA, je poštnina predraga ;)

OK, hvala za odgovore :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
obstaja link na vrhu strani "išči", poleg tega pa je aktivna tema o tej tematiki.
Drgače pa, Gigasport v lj, 500 sit original.
Uporabniški avatar
 Alessandro
OY!

Livestrong zapestnice dobiš v Intersportu v Kamniku, učer so jih mel še dost, v Lj so jih pa predvčerajšnjim dobil 200 pa vreraj zvečer ni več blo nobene...

Intersport Kamnik v Mercatorju torej...

LP!
Uporabniški avatar
 Manika
Ravnokar je bilo pri poročilih, da so v Sloveniji že razprodane :? .
Uporabniški avatar
 Binch
Sem dobila za darilo Livestrong zapestnico, pa mi je mejcken velika...Ce ma kdo manjso varjanto (mislim, da obstajajo youth variante) pa bi si zelel vecjo, jo z veseljem zamenjam :D
Uporabniški avatar
 DavorPR
Tud jaz sem dobil zapestnico za darilo pa mi je ozka, če ma kdo kakšno XL varianto rqade volje menjam.
Uporabniški avatar
 Athena89
no, vidva bi se pa lepo lahk med sabo zmenla, da menjata :D enmu je mala, drugemu vlka :D
 G-spot
Manika napisal/-a:Ravnokar je bilo pri poročilih, da so v Sloveniji že razprodane :? .

ma kater idiot na poročilih se zmišljuje te neumnosti? danes sem bil v intersportu v Novi Gorici in jih majo polno škatlo ...
Uporabniški avatar
 Učenec
Alessandro napisal/-a:OY!

Livestrong zapestnice dobiš v Intersportu v Kamniku, učer so jih mel še dost, v Lj so jih pa predvčerajšnjim dobil 200 pa vreraj zvečer ni več blo nobene...

Intersport Kamnik v Mercatorju torej...

LP!

V Kamniku razprodane že včeraj ...
Uporabniški avatar
 Alessandro
Možno, post sm oddal 14.07, tam sem bil pa 13.07...

Pol pa nimam več idej kje jih dobit, mal počakejte pa sprašujte v Intersportu v Lj.

LP!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Zapestnice dobite v Interšportu v Ljubljani (Mercator). Včeraj so jih meli še polno škatlo.

Jaz sem jo kupil, pa mi je tud prevelika. Menjam za manjšo velikost Youth, ki pa je pri nas žal ni v prodaji.

MatjazV
 tommi
a potem so te zapestnice original ter fake?

v Hervisu so neke rumene, js sm jo kupu, sm zdej pa res ne vem ce je original :(

smrk smrk!

:(
 tommi
hm, js sm pa zdej cekiru page od livestronga, pa mam tocno tako kot so na fotkah... zdej pa res ne vem vec kako pa kaj?
Uporabniški avatar
 tekačica
G-spot napisal/-a:
Manika napisal/-a:Ravnokar je bilo pri poročilih, da so v Sloveniji že razprodane :? .

ma kater idiot na poročilih se zmišljuje te neumnosti? danes sem bil v intersportu v Novi Gorici in jih majo polno škatlo ...

Meni jo je uspelo dobiti v Kranju še dva dni po tem ko so pri poročilih rekli da so razprodane (sicer jih je sedaj res zmanjkalo), so bile pa vse enake velikosti, se pravi prevelike za mojo roko, ki ima bolj mini obseg.
 tommi
tekačica napisal/-a:
G-spot napisal/-a:

Meni jo je uspelo dobiti v Kranju še dva dni po tem ko so pri poročilih rekli da so razprodane (sicer jih je sedaj res zmanjkalo), so bile pa vse enake velikosti, se pravi prevelike za mojo roko, ki ima bolj mini obseg.

hm, kako jih je zmanjkalo? a pol sm js kupu "fake" primerek? :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA