prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Me je kar strah,da bosta vidva po letu dni treninga pol mene čakala na klancih :? haha

Dvomim, tudi nama se iz leta v leto EMSO pozna! :lol:
Upssssss......meni se pozna, Maja pa je se mlada! :oops:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pepino napisal/-a:
INOT napisal/-a:Me je kar strah,da bosta vidva po letu dni treninga pol mene čakala na klancih :? haha

Dvomim, tudi nama se iz leta v leto EMSO pozna! :lol:
Upssssss......meni se pozna, Maja pa je se mlada! :oops:

Pepino, moj EMŠO je malo starejši kot tvoj ;)
Uporabniški avatar
 INOT
Ok.Do 60 leta bomo napredovali,pol 20 let stagniranja,pol bodo za kakih 10 let rezultati verjetno malo padli,za konec pa ponovno prerojeni skupni treningi 2x tedensko vsaj 15 km,začnemo pa že kar 15.07.2050 ob 19h pod starim mostom (če bo še stal) :D
Maja,če boš s kolesom ga lahko pustiš pri meni,če pa boš imela palico jo pa lahko vzameš zraven.
Pepino ti pa obvezno Polarja zraven,pa nekaj denarja,da bomo imeli vsaj za avtobus,če omagamo po poti.
Pa za vsak slučaj bomo sladoled pojedli na začetku treninga :?
Za vreme ni treba skrbeti,ker vreme bo.Mogoče.
S* in Z* pa se takrat več ne bodo hotele družiti z nami ker bodo tako natrenirane... :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Uh, zelo vabljiva ponudba, samo danes me pa ne bo :( Naslednji teden pa spet pridem ;)

Pepino, si imel kake probleme s špicami pri Polarju? Včeraj so se še pri meni pojavile :shock: - verjetno je sta se tvoj in moj foot pod motila, ker na poti domov se mi to ni dogajalo.

Še grafa od včeraj:

Skupni trening:
Slika

Pa še pot domov:
Slika
Uporabniški avatar
 Pepino
@INOT
ej leta 2050 sem jaz star 73 in pri teh letih se naj bi 15km pretekel!?!?! ufffff..... to bo kriza! :shock:

polar pa je tako moj zvest spremljevalec! 8)

saj ves da je od vceraj naprej din din pri meni vedno na treningu prisoten, me je Z* prevec vstrasila z njenim prihodom v Slov. Bistrico! :lol:
in ce ga ne porabimo za avtobu, taxi, ...... ga bomo zapravili na kepicah sladoleda!

glede vremena se ne sekiram ker ocitno to res drzi kaj si rekel.
citiram:
"ko se jaz za tek dogovorim dezja ni" 8)

@_Maja_
ej pa sploh ne zgleda da bi imela vecjo EMSO! :oops: :lol:

@obema
se ze veselim naslednjega treninga!
Uporabniški avatar
 Pepino
@_Maja_
Da bi se PODA med sabo motila to dvomim ker je moj bil pripravljen za start preden si ti prisla in tako je bil z mojo uro kalibriran! jaz se nisem vrgel na racunalnik bom to danes naredil pa videl.
Samo se ti je ja mogo med tekom veckrat oglasiti da ne najde PODA, ker takrat ko ga ne najde naredi v grafu to spico!
Ce si te grafe shranjujes lahko to spico tudi v grafu popravis! Ampak saj to ves si iz iste stroke kot jaz! :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Res mi ni jasno zakaj te špice, ker jih prej ni bilo nikoli, pa danes zjutraj tudi ne. Bom vidla kaj se bo zgodilo naslednjič.
Popravljala pa ne bom grafov, ker tak vem, da niti slučajno ne zmorem tak hitro tečti - še po hribu dol ne :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
saj to je to kaj meni tudi ni jasno ker je ja kodiran signal med uro in POD-om! bom jaz danes naredil analizo! potem pa midva narepila PATH pa ta BUG odpravila! :lol: 8)
OK sedaj ze vem da bodo dve ali tri spice ker se mi je 2 ali 3x oglasil da ne najde POD-a, ampak toliko kot jih imas ti :shock: :? !

Bomo pa na drugem treningu videli ce se bo to spet ponvilo!
Uporabniški avatar
 INOT
Maja samo tebi v vednost!Naslednji trening ni planiran za 15.07.2005
Je treba dobro datume gledat ja ja :twisted:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pa res - sploh nisem opazila, da piše 2050 :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
mislim da se leta 2050 ne bos vec tako :lol: !!!!! :twisted:

:rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 INOT
Me pa res zanima ce bos na tisti trening prisla s kolesom.Pa nobenih izgovorov pol,da so bili obiski. :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
Druzba jaz rabim pomoc!
Imam eno kolegico ki je tudi zacela malo bol tect, mislim da se ni clanica TF, in jo nagovarjam da se bi nam lahko pridruzila na kaksen trening pa si dela skrbi da bi nam bila v napot!
Zato bi me veselilo za kaksne vzpodbudne besede da ji damo malo vec samozavesti! :D :D

Bom ji posredoval link te strani da si bo lahko prebrala! :wink:

Lp vsem,
Pepino
Uporabniški avatar
 Tatjana
Povej ji, da ni nujno, da je na TF - vsak lahko pride :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17