prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 INOT
Pravim,da je sladoled zelo dobra zadeva po treningu.
Zacetnici cim prej zamenjaj Nick,pa prepricaj jo,da jutri pride zraven.Malo straha ima ampak si samo domislja.
Torej Zacetnica pridi ze zaradi sladoleda!!!! :wink:
Ja ostali vas tudi pricakujem.Torej betnavski gozd,ali pod starim mostom ali pa racji dvor to je sedaj vprasanje!
Do jutri ga bo treba resiti! :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz sem za Racji dvor ali Stari most - na Pohorju sem bila danes.
Uporabniški avatar
 Pepino
@INOT
bova ji dala prednost oz. bova kavalirja "copate"??? :roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Meni odgovarja vse kar je v krogu 20 km od centra nesta. :D
Odkrito receno se mi zdi racji dvor najboljsa resitev,ker je od tam veliko razlicnih variant kam teci sploh ce nas bo vec in se bomo razdelili v dve skupini.
Torej tisti pocasnejsi,ki se imate strah priti,kar pogumno bom tekel ali hodil z vami ce bo treba. :D
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Odkrito receno se mi zdi racji dvor najboljsa resitev,ker je od tam veliko razlicnih variant kam teci sploh ce nas bo vec in se bomo razdelili v dve skupini.

ja ja ker je veliko razlicnih variant!! to bo ja :wink:

saj meni se tudi dopade ta varianta! potem pa se kdo naj rece da nismo kavalirji! :lol:

vidim da drugi niso nic kaj glasni glede lokacije in je stanje glasovanja za Racji dvor 3:0

tako da bi jaz rekel da je lokacija sprejeta, sedaj pa se se za uro potrebno zdilat! :roll:

ker jutri nimam kaksnih obveznosti, se vama prilagajam!!! :lol:
Uporabniški avatar
 tadejk
Aloha!

Jaz pridem danes ob 19h na Račji dvor- če še velja?
Se pravi 4:0 za račji dvor.

Tadej
Uporabniški avatar
 INOT
Zmenjeno torej! :D
Uporabniški avatar
 Pepino
potem je tudi iz moje strani zmenjeno! :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz tudi pridem, samo naj mi prosim nekdo točno opiše kje je zbirno mesto.
Uporabniški avatar
 INOT
Zbiralisce je pred stavbo oz.dvorcem racji dvor to je 300m naprej od kmetijske sole proti kamnici.Ne mores zgresiti.
Uporabniški avatar
 Pepino
@_Maja_
pa ne na stenge zavit! :lol:

@INOT
je potrebno za pit zraven prinesti? saj ves da ko gremo na izi tek se nam kar podaljsa! :wink: :lol:

@Maja, INOT, Tadejk
za sladoled bom pa jaz imel zraven! :lol:

@vsi ostali
saj se tudi lahko kdo pride zraven za kaksno kepico ali dve bomo se nasli! :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Je tam možno kje pustiti bicikl? Sicer ni nevem kaj dosti vreden, vozi me pa še vseeno naokoli :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
z biciklom bi prisla?
jaz sem na gosposvetski doma pa bom kar za ogrevanje tja pritekel!
lahko ga pri meni v kleti pustis pa greva skupaj tja, drugace pa sem se ravno spomnil da ce bomo tekli in se potem zaustavili na sladoledu recimo v mestu bos morala nazaj do Racjega dvora po kolo tect! :roll: a ti je :lol:

P.S.:
samo tako intermezzo, kaj je kdo opazil da se stevilo osebnih prispevkov ne dviguje??? :roll:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Na to pa sploh nisem pomislila :o Bi ga pa res raje pri tebi pustila.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA