prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 kustus
lp :twisted:

Admiral PC 15 sem kupil v kolesarskem servisu na Kokrci. Drugače pa jih bodo imeli tudi v Hervisu samo malo je treba zatežiti kajti je nov model pa jih še niso nabavili.

čao :roll: :wink: :arrow:
Uporabniški avatar
 kustus
Lp

Do sedaj smo kupili že tri ure in vsi smo zadovoljni. Upam da boste tudi VI.
 Wave Rider
Ka pa pravte kej o SIGMA SPORT-FIT WATCH uri? Jst sm si jo mal ogledoval in mi je kul! Sam ne ve pa kk kej delujejo njene funkcije pa to! Tist organizator treninga me zanima, če ma kdo mogoč to uro pa bi mi lahko kej več povedu! Ajde
 Wave Rider
Sej na njihovi strani sm že gledal kakšne funkcije ima sam rad bi vedu kk na primer zgleda organizator treninga!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Uro sem kupil ( do sedaj že 4 za prijatelje) na Kokrci kolesarski center malo pred protokolarnim objektom Brdo če greš iz kranja na desni strani zadnja hiša.
Uporabniški avatar
 admiral
Kaktus, hvala!

Dobil sem PC 15 v Kolesarskem centru Ritoša v Izoli. Sicer ga niso imeli, vendar so ga na mojo prošnjo naročili pri uvozniku v LJ.

Zdaj ga imam ze kak teden in sem precej zadovoljen z njim. Za manj kot 13 jurjev je zadeva precej prakticna. Tako pri teku, kot na kolesu..
Uporabniški avatar
 Manika
admiral napisal/-a:Kaktus, hvala!...

Kaktus? :? :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ma sej je vseen če me je preimenoval ADMIRAL ma zmer prau.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Važno da je zadovoljen z uro in seboj na treningih.

KUSTUS
Uporabniški avatar
 admiral
Kustus, lol.. Lapsus (pa še rima se..)

Se iskreno opravičujem ;)

:oops:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Odvisno od potreb. Fino je, če kaže pulz :lol: Pol maš še možnosti nekaterih, da naštimaš območje, ki ga želiš dosegati in ti kaže čas, ko si imel pulz v območju, izven (pod in nad), potem maš možnost izračunave povprečnega, maximalnega pulza, etc. Če greš na malo bolj kompliciran model imaš še možnost štetja krogov, prenose na računalnik, višinomer, etc. samo to že pol, advanced :)
Uporabniški avatar
 kustus
No PC 15 ima tudi štetje krogov pa ni nič kompliciran model.

Ima:
srčni utrip, zgornji in povprečni
štetje krogov in štoparico
porabo kalorij
območje treningov 3 različni

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA