prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pavlina plahuta
zasledila sem informacijo o nakaksnem hiip programu treninga.
zdaj me pa zanima kaj to pravzaprav je.
ali mi zna kdo pomagt...namrec rada bi se v prvi fazi znebila odvecnih kg, da lahko kasneje tud resneje zacnem trenirat. pa me zanima kaksen bi eventuelno bil optimalen trening zame. kondicije imam priblizno tako 1 uro lahko brez problema tecem z intenzivnoszjo: 75%Pmax.
sem cca 15kg pretezka (visoka sem 160cm in imam 67kg)
zanima me ali bi mi kdo svetoval program tedenskega treninga, za 1. fazo: IZGUBO ODVECNEGA MASCOBNEGA TKIVA!

NAJLEPSA HVALA!
 anin
Zdravo Pavlina,

jaz sem sicer nova na forumu ampak sem laik, pa ti mogoče lahko pomagam vsaj malo, ker se čudim, da ti nihče ni odgovoril. Jaz sem tudi pretežka, pa sem začela tečti tretjega aprila letos, pa imam tudi približno tak razpon višine in kilogramov. Tečem že tri mesece, pa mi kile še niso šle, ampak v teku pa napredujem. Začela sem pa po šoli teka iz Poleta, vendar žal jih je več. Jaz tečem po minutah, mogoče kdo na forumu ima ta program. Začneš 1 minuto teka 2 min hoje in tako naprej, sedaj sem na 35 min teka brez premora, pa trikrat na teden tečeš, nič nisi obremenjen s časom in kilometri... Meni zelo odgovarja. Samo nadaljevanja sedaj nimam, si moram še pridobiti program za naprej, za nazaj ga pa imam, če mi sporočiš kam ti pošljem, dobiš.
Vedno sem sovražila tek, sedaj pa že po treh meseceih znam uživati, čeprav matram se pa vseeno... Ampak nič za to... 8)
Uporabniški avatar
 jogurt
Začela sem pa po šoli teka iz Poleta, vendar žal jih je več. Jaz tečem po minutah, mogoče kdo na forumu ima ta program.

http://www.tekaskiforum.net/viewforum.php?f=16

Tole mi je runner posredoval. Njemu se zahvalita!
 anin
jogurt napisal/-a:Začela sem pa po šoli teka iz Poleta, vendar žal jih je več. Jaz tečem po minutah, mogoče kdo na forumu ima ta program.

http://www.tekaskiforum.net/viewforum.php?f=16

Tole mi je runner posredoval. Njemu se zahvalita!

hvala lepa obema :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA