prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Bilo bi v redu ja!
Z interaktivnim atlasom sem zmeril vcerajsnji trening.Tezko je dolociti tocno razdaljo,ker je del merila izven mb 1:50000.
Namerilo mi je okoli 11 km.Bo kar drzalo + - 500 m mogoce.
Definitivno pa ni bilo 15 km.

11km :shock: :twisted:

jaz grem jutri na stadion to jajco kalibrirat!!!
Uporabniški avatar
 Pepino
sedaj grem jaz tocno meriti!!!!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pepino napisal/-a:
INOT napisal/-a:Bilo bi v redu ja!
Z interaktivnim atlasom sem zmeril vcerajsnji trening.Tezko je dolociti tocno razdaljo,ker je del merila izven mb 1:50000.
Namerilo mi je okoli 11 km.Bo kar drzalo + - 500 m mogoce.
Definitivno pa ni bilo 15 km.

11km :shock: :twisted:

jaz grem jutri na stadion to jajco kalibrirat!!!

Če hočes narediti točno kalibracijo moraš odtečti vsaj 10 krogov in ne samo 3. Zdaj boš šele videl kaj je muka :twisted: Stopnice so proti krogom na stadionu prava uživancija :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
pa res, sedaj sem iz tistega ko jaz karto delam iizmeril distanco 11,5km! :cry:

no ce koga zanima si lahko zastojn naredis account pa poskusis sam-a!!!

http://kremen.arso.gov.si/nvatlas/ewmap.asp

ej samo da imam taksno sedaj odstopanje pa si nebi mislil!
Uporabniški avatar
 Pepino
sedaj sem sel se enkrat na karti merit in sem vkljucil se molo pot od doma do Starega mostu in od starega mostu do doma ko sem tekel po drugi poti, ker sem od oka to odstel od tiste distance zato pa sem napisal cca. 15 ampak se vedno pridem na cca.14! :cry:
to pa se za cca. 3km razlikuje!

jau kako bom jaz sedaj na Poljanah korge :bum:

P.S.:
Se opravicujem za lazne podatke! :oops:
Uporabniški avatar
 INOT
Prijetno garanje zelim.Pa naredi vsaj 30 krogov tako kot jaz.Pa vrocina naj bo. :twisted: Pa nic pit vmes :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pa dobro si navodila za kalibracijo preberi, da ne boš po nekaj krogih ugotovil, da še sploh nisi začel s kalibracijo :bum:
Uporabniški avatar
 Pepino
@INOT
:FO:
:rol:

samo res eni 10 je minimum kaj jih moram narediti, auuuuuuuu... me ze glava boli, bom ze tako kt hrcek v kolescku! :cry:
no drugi nacrt pa je kot ze povedano v delu samo se nisem nic kaj pametnega nasel, tako da sem za vsake predloge prav :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Pepino
__Maja__ napisal/-a:Pa dobro si navodila za kalibracijo preberi, da ne boš po nekaj krogih ugotovil, da še sploh nisi začel s kalibracijo :bum:

mozna je rocna kalibracija! :lol:

in v kolker te zanima to gre tako:

preteces 1200m
on ti kaze 1150m

torej 1200/1150 * 1000 = 1044

torej rocno vpises 1044! :P
Uporabniški avatar
 Tatjana
Samo za info: 1200 m je minimum za kalibracijo. Več boš pretekel, bolj natančno ti bo meril ;)
Uporabniški avatar
 Pepino
vem ja da je 1200 minimum!

ce se mi ne bo dalo bom dal INOT-u on je rekej da ljubi kroge na stadionu!! :--
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pepino napisal/-a:ce se mi ne bo dalo bom dal INOT-u on je rekej da ljubi kroge na stadionu!! :--

Tole pa ne bo šlo :nono: Tvoj korak je drugačen kot njegov ;)
Veš, da tudi, če imaš dva različna para copat, moraš za vsakega posebej kalibrirati?
Uporabniški avatar
 Pepino
__Maja__ napisal/-a:Veš, da tudi, če imaš dva različna para copat, moraš za vsakega posebej kalibrirati?

to je sedaj FAKE!! :shock:
Uporabniški avatar
 INOT
Ja Maja to sem tudi jaz opezil,da Pepino nosi levi copat od Nikea,desnega pa od reeboka.Pa razlicne cifre.Tezko bo tako kalibriral.Mogoce pa bo vmes dehidriral,kolaboriral,halicuniral pol pa kapituliral al pa se katapultiral v vesolje.Nikoli ne ves... :wink:
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Ja Maja to sem tudi jaz opezil,da Pepino nosi levi copat od Nikea,desnega pa od reeboka.Pa razlicne cifre.Tezko bo tako kalibriral.Mogoce pa bo vmes dehidriral,kolaboriral,halicuniral pol pa kapituliral al p se katapultiral v vesolje.Nikoli ne ves... :wink:

ona pise o dveh razlicnih parih copart ne pa o dvema razlicnima copatoma

pa si se zasil :--

ne samo je pa res da je od modela do modela odvisna velikost superg, jaz imam sedaj te 46 ene pa 45 velikost potem pa se res lahko razlikuje, ker 45 ni enako 46!

Kako je ze ono??
Centimeter na centimeter pa je 1 km odstopanja tu! :P :bum:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA