prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 jogurt
Prosil bi vas, če mi lahko kot laiku objasnite kaj vse naj bi ura za tek imela ter kašna je ponudba na slovenskem trgu.
Pa cene, če jih veste. :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Pepino
Zdravo!
Vsaka tekaska ura ima osnovne funkcije kot so puls, cas, stoparca,..
Vse ostale funkcije pa so samo smetana. Spet pa je tako da moras vedeti da ti bo cez cas prisla zelja po tisti in oni funkciji, in je dobro da ze na zacetku premislis za kaj bos rabil in kaj kupiti da ne bos na koncu 2x kupoval!
Jaz sem dolgo premisljeval, potem pa se za 625x odlocil ker se vozim MTB in je ta ura tekaska in kolesarska ceprav cena zelo boli jaz sem se dal 90.000,- za njo ampak mi ni res ne zal.
No drugace pa dobis ure z osnovnimi funk. ze od 20.000,- dalje! POtem pa se cene z vsako funk. vec samo se vecajo!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pepino, toliko si plačal samo za osnovni komplet ali pa si dokupil še kolesarske dodatke?
 Jazbec
Sam tečem večinoma sam, tako da mi ura zamenjuje tekaškega partnerja. Osebno mi je velikega pomena da so številke utripov ali %velike, ter da si lahko nastavim zgornje/spodnje območje.

Vendar je vedno tako, da globje ko si v neki stvari več podrobnosti bi si želel.

Ura, katero uporabljam je Cardiosport, model Graph X. Če bi moral ponovno nabavljati, bi se odločil za Polarjev model 625.,

LP, Jazbec
 Iztokb
Jaz sem si za začetek kupil SIGMA sport PC 1600 za cca 13.000-15.000sit, ima pa saj za moje pojme vse osnovne funkcije ki jih rabiš in je relativno zelo poceni. Sedaj so sicer neki novi modeli, samo mislim da se pri nas ševedno da dobit. Jaz jo uporabljam več kot dve leti in mi zadostuje. Sem pa že imel neke prebliske da bi si omislil nekaj od Sunnto sam za enkrat še ni potrebe.

LP
Iztok
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Jest mam PC 15 in mi zadostuje. cena je bila 12.990 sit.

Ce pa imas denarja prevec pa si omisli kako za 100.000 sit

Vendar prej prekleto razmisli koliko in kaj rabis.

CAO

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA