prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
jaz ze :hack: svoj testament!

Maja I'm your slave :cast1: !!!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Vrisana še Pekrska gorca :D

Slika
Uporabniški avatar
 INOT
Vsec so mi take zelene slikce.Kot Drava so. :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pepino napisal/-a:jaz ze :hack: svoj testament!

Maja I'm your slave :cast1: !!!

Tole sem pa cisto spregledala :oops: Ne boj se, ne bo tako hudo :D
Jaz grem cez eno uro na daljso turo - pojma nimam kam, sem pa vidla profil ture :shock: Tako da, ce se jutri zjutraj ne oglasim, potem vesta kje me iskati - na urgenci! :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
saj ne da bi se sekirali ce bi bila jutri ti na urgenci, ampak problem bi bil ker ne bi bilo sladoleda! :twisted: :lol: :lol:

za 625x pa vprasaj to kaj sva se pogovarjala me prav zanimajo info!

INOT a si ti spet te tvoje gobe jedel?!?! :roll: :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Samo, da javim da sem prezivela! :P
Podrobnosti pa sledijo jutri - z grafi in kartami seveda ;)
Uporabniški avatar
 Pepino
jaaaaaaaa........prezivela je, mi pa bomo prisli do svojga sladoleda! :lol:
no ce smo odkriti nihce ni dvomo da ne bi prezivela! :wink:
Uporabniški avatar
 Tatjana
No, da poročam kako je bilo včeraj na teku z mojim prijateljem Goranom, ki je en dan prej zmagal na kolesarskem maratonu treh dežel in je planiral najin tek za regeneracijo :shock: - za mene to ni bila regeneracija, ampak garanje :oops: :lol:
Štartala sva na Taboru, šla mimo dvorane Tabor do Borove vasi in za Pekrsko gorco do Peker. V Pekrah sva šla proti Obrambnemu domu, nato pa sva zavila desno - sploh ne vem kako se tistemu delu reče, vem samo da se klanec sploh noče končati :lol: in sem skoraj spustila dušo. Ko sva končno prišla na vrh, sva zavila proti Limbušu in končno klanec navzdol in to celo pot do Limbuša :D Iz Limbuša sva šla nazaj proti Pekram in v Pekrah spet proti Obrambnemu domu :shock: Skoraj na koncu klanca sva zavila levo proti Snežnemu stadionu in šla mimo hotela Arena do strelišča v Radvanju, od tam pa nazaj skozi Borovo vas ter mimo dvorane Tabor do njegovega doma.
Po TIS-u je pot dolga skoraj 21 km, moj Polar pa je nameril 21,6 km (ni mi pa jasno zakaj na grafu kaže 20,6 km :shock:), njegov pa 21,3 km.

Slika

In še grafični prikaz mojega trpljenja :lol:
Slika

Malo me sicer bolijo noge, ampak kljub temu današnji skupni trening bo, pa sladoled tudi ;)
Uporabniški avatar
 Pepino
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

cool, samo ti je Polar spet spice naredil! :cry:

glede teh odstopanj sem pa nekaj mislim da enkrat na netu bral samo sem pozabil kaj je bilo napisano! :roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Danes gremo v vsakem vremenu,pridem z avtom do betnave.Maja ti pa kar pozabi tistih 1,50 rajsi razmisljaj o 1,40-1,45 :D :shock:
Uporabniški avatar
 Tatjana
INOT napisal/-a:Maja ti pa kar pozabi tistih 1,50 rajsi razmisljaj o 1,40-1,45 :D :shock:

Samo če greš zraven, da me bo gnal, ker dvomim, da sem sama sebe sposobna :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
Kaj Maja ti si za, da se gre danes v vsakem vremenu????

Jaz sem ZAAAAA...!!! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 INOT
Normalno ,da smo za.Saj vojaki ne morejo izbirati kako vreme bo :D
Ce bo dez Pepino pride po mene (se bova slisala),pridema po tebe,pol bomo pa videli glede starta.ok?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA