prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
Ja INOT midva se slisiva ob 17h, te poklicem!

Jaz mislim da se bo do nasega teka vreme kar stabiliziralo in bo danes prav lustno tect! :P

No drugi tekaci iz MB ali od kod drugod pa kar pridite na avtobusno postajo pri Betnavskem gozdu!
Uporabniški avatar
 Pepino
No, tek je opravljen, bila je iz moje strani kriza, ker enostavno ni bil moj dan! :? :oops:

A kljub temu smo izbrano turo pretekli!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ne more biti vsak dan super - glede počutja in energije - še posebej, če je tako soparno, kot je bilo včeraj. Ampak vseeno je bilo lepo :D
Uporabniški avatar
 INOT
Lepe so mariborske slascicarne ja. :clap:
Bravo Pepino,da si vzdrzal,bravo Maja,da si vzdrzala krizev pot na Pekrsko gorco. :D
Red bull,da krila to je definitivno.
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Bravo Pepino,da si vzdrzal,bravo Maja,da si vzdrzala krizev pot na Pekrsko gorco. :D

ja saj mi druga ni preostalo kot pa zdrzati! :roll: :lol:

INOT napisal/-a:Red bull,da krila to je definitivno.

no to je pa tako bil razlog da sem zdrzal! :wink:

P.S.:
Nihce nam ni kos!!! :P :piti:
Uporabniški avatar
 Pepino
Halooooooooooo......

Kaj druzba bomo naredili jutri popoldan en sprehod na Pohorje, ce druga ne vsaj do Lukeca!
Kdo bi bil za??? :roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Mam cajt samo do 17h.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz na žalost ne morem, po dopustu pa gremo spet ;)
Kaj pravita na kaj bolj ravnega, npr. ob Dravi proti Limbušu?
Uporabniški avatar
 Pepino
To jutri bi bil sprehod ne tek!

INOT ti si se tako ze pogovarjal z "zacetnico", jaz sem ji omenil ob 15:30h, kaj pravis???

@Maja
Kdaj pa mislis ti to z Limbusom??
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ko pridem z dopusta - čez kakšnih 14 dni.
Lahko pa brez mene tudi greste, sprobate turo, pol pa gremo enkrat skupaj.

Še eno vprašanje glede jutri. Zakaj pa ne naredita z Začetnico enega krajšega izi teka npr. v parku ali kje po ravnem. Brezveze se je mučiti gor na Pohorje, še posebej v tej vročini in sopari, ker kondicije za laufanje ne boš kaj dosti pridobil.
Uporabniški avatar
 Pepino
ne gre se za kondicijo gre se zato da jo z INOT-om ne moreva prepricati za tek, tako da smo se dogovorili da gremo prvo z njo na Pohorje ker ona dosti hodi gor, in potem bo ona sla z nami na tek! :wink:

P.S.:
@zacetnica
Vem da sedaj to beres! :--
 začetnica
Kdo to zdaj bere? Jaz ? Jaz pa že ne! Prosim lepo jaz delam, nisem zato v službi, da bi visela na netu!

Pa sta vidva z Inotom prepričana, da bi se šla sprehajat? Ker upam, da se ne bosta spomnila laufat gor - če pa, pa zdaj povejta, da grem potem jaz z gondolo!
Uporabniški avatar
 Pepino
ne to bo samo sprehod! :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Ja Zacetnica to bo sprehod.Ti bos za nas iskala gobe,pa borovnice.Mi te pa bomo sprehajali.Pa saj ne bos na vrvici.Svobodno se bos gibala okoli. :D Samo pazi,da se ne bos prevec oddaljila,da te ne bomo iskali :twisted:
Ok se dobimo ob 15.30 pred vzpenjaco.Resno gremo cist pocasi do Lukeja.Velja?
Uporabniški avatar
 INOT
Z* pa S* kaj je z vama?Kam sta mrknili?Zunaj je ja sonce!Pa ne,da smo tako pocasni za vaju :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :cry: :oops: :shock:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA