prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Priseljenka napisal/-a:...A bi šlo ob 18.30?...

Bi ... in bo šlo... :!: Sem pa te dni "nekako" poletno utrujen, zato predlagam lagoden tempo. :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:
PS: G. Lektor italijanščine, a boš slučajno imel utekočinjeni slovar s seboj. :roll: :wink:

Zal ne bo ne lektorja (guzva v sluzbi press :( ), ne utekocinjenega slovarja (supplier je zginu za nekaj dni :( )

Bomo regulisali v zacetku drugega tedna.

lptini
Uporabniški avatar
 5rca
Priseljenka napisal/-a:Nisem še aklimatizirana :D (Mt Blanc Press)

čestitam Nataša ... poročilo s te poti pa le napiši v temo "poletje 2005" :lol: pa kakšno sliko tudi lahko napopaš :lol:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Vlajko napisal/-a:A na to pa nisi pomislil, da lahko nagrado prevzameš tudi naslednji teden? :roll: :drink
O ja sem ja! :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes nas je bilo malo manj, smo se pa zato bolj skupaj držali oz. tekli v pogovornem tempu. Kopitljali smo: Priseljenka, Milan, 2MUCH4ME - padre + icho, i naravno, Vlajko. :D Vreme je bilo primerno za tek, slaba urca nam je minila v hipu. :wink:
Na cilju nas je v civilki pričakal Tomaž (ki se je nekoč podpisoval kot Marathon). On je svoj "šiht" že zdavnaj opravil (še zajca lažje ujameš Press). :!: Aja, Milan nam je pa že pred ciljem ušel v hosto. :roll:

Analiza v Brunarici je bila nekoliko krajša kot običajno, glavno besedo pa je imela Priseljenka, ve se, zakaj. :cast1: Ostali pa smo jo, kar eden čez drugega, ves čas "zasliševali" o tem in onem. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja priseljenka je bila polna odgovorov, ko je bila Mt. Blancu.Zato ji ob tej priliki še enkrat :laola :cast: :cast: .To je bilo res enkratno doživetje, da doživiš tisto belino, in tako visoko v gorah.
Fascinantno resnično!
Analiza je bila nepreveč dolga, a vendarle zanimiva.Pa saj kako nebi bila ko se pa dogaja tako veliko zanimivega na tem svetu!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:...Analiza je bila nepreveč dolga....

Logično. 8) Saj ni bil prisoten niti en analitik - hardič. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:Logično. 8) Saj ni bil prisoten niti en analitik - hardič. :lol: :wink:

Kdo pa so to ? :?: :)

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če slučajno še koga zanima:
Danes, ob 18.30 bom štartal pri parkirišču ob vznožju Jošta (okoli 360 m.n.m.) ter tekel (in hodil) do Čepulj (okoli 650 m.n.m.) in nazaj. Vse skupaj je slabih 8 km asfalta. Čisto tko "za hec", da si pridem "na jasno", kaj me čaka v nedeljo (Kokodajsa Press). :roll:

Družba zaželjena in dobrodošla. :D :wink:

Predlog morebitne analize: Gostilna Benedik v Stražišču. 8)

PS: Tik pred Čepuljami (pri kapelici) je vodni izvirček. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Generalka za "Kokodajselna" je uspela nad pričakovanji. :wink: Štartali smo Žuža, Dule in jaz, planirano traso pa smo celo izdatno presegli, saj smo se iz Čepulj vračali po planinski poti preko Jošta. Skratka, najvišja točka našega treninga je bila kota 847 m. :D :D . Ob tem moram poudariti, da sta Žuža ter Dule pretekla celo progo. To je, skorajda, uspelo tudi meni. Hodil sem le zadnjo "navpičnico" tik pod vrhom Jošta. Resnici na ljubo, hitreje, kot bi tekel. :roll:

Analiza je bila na prijetni terasi stražiške gostilne Benedik. Predmet debate je bil seveda ravnokar zaključeni "podvig". Moja včerajšnja tekaška kolega sta bila nad traso navdušena, zato smo sklenili, da bo to potrebno še ponoviti ter povabiti še ostale TF-tekce. :arrow: No, jaz imam pa tam okoli še toliko novih idej ter (pod)variant.:wink:

PS: Jutri pa, seveda, ponovno Brdo, okoli 18.30. :wink:
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a:PS: Jutri pa, seveda, ponovno Brdo, okoli 18.30. :wink:

Tudi jaz pridem, ampak malo pozneje ob 19.00 ali pa morda celo 19.30. Včeraj je namreč ob 18.30 bilo še vedno 32 stopinj C. Nisem prepirčana, da bi preživela... :roll:

Nataša
Uporabniški avatar
 Vlajko
Priseljenka napisal/-a:...Včeraj je namreč ob 18.30 bilo še vedno 32 stopinj C. ...

Danes bo pa še kakšno stopinjo več. :twisted: :wink: Ampak ob 19.30 tudi ne bo kaj dosti bolje. :!:

PS: kar se ure ter družbe ob teku tiče, sem lahko tudi fleksibilen. :D :wink:
 žuža
V torek smo štartali ob 18.30 in se mi ni zdelo nič prevroče, pa tud nobenih ssssskotov (kače Press) nismo videli :( :D . Trasa teka okoli Jošta in na vrh je super. Tekli smo po cesti, potem nas je mojster poti Vlajko usmeril na gozdno stezo in izven planov smo že bili na vrhu Jošta. Nazaj smo se spustili po trasi downhill-arjev. Ko tečeš, že gre, ampak z biciklom…ojejjj. Zadnji (ali prvi) klanec mi je bil še najbolj všeč (za dol). Mal se naprej nagneš, dobiš zalet, potem pa samo še noge delajo in dihat ne smeš pozabiti. :D
Vlajko, tudi naslednjič pridem. :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Vmes med 18.30 in 19.30 je pa ravno 19.00! :shock: Se zna zgodit da se celo pojavim,pa najbrz se kdo! :roll:
Uporabniški avatar
 Špik
bigfrik napisal/-a:Vmes med 18.30 in 19.30 je pa ravno 19.00! :shock: Se zna zgodit da se celo pojavim,pa najbrz se kdo! :roll:

Taxi driver pokorno javlja svojo udeležbo.

Lj (18.20 začnem pobirati) - Brdo (18.55) - Brunarica (20.10) - Lj (čas povratka zelo nedoločljiv, zavisi od B-vi....)
1. Špik - taksist :driver:
2. VelikiFrik :beer:
3. XY (sem pozabu, za koga je VelikiFrik rekel da gre zraven) :oops:
4. ... prosto mesto :?:
5. ... še eno prosto mesto ob predpogoju, da je pod zaporedno št. 4 oseba, ki je malo manjša od naju z VelikimFrikom :?: :?:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA