Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jest bi vas čakal na Urhu. Kdaj mislite, da boste gor?
Uporabniški avatar
 Magnitude
Ignorirajte tole, sem zgrešil datum in uro.
Nazadnje spremenil Magnitude, dne 06 Apr 2004, 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
 Lučko
Magnitude napisal/-a:Hja, nihče ne zakoliči dneva in ure,alternative.

Dan in ura sta zakoličena-jo je zakoličila, na str.1 :wink:
Sem za zakoličeno :D . V soboto je tek (Gabrovka) :idea: .
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Pogled skozi okno.
Kaj, ko bi jutri naredili rajši skupinski samomor!
Tole vreme je pa že tu mač!
 Lučko
Se strinjam. A lahko prestavimo datum?
Uporabniški avatar
 mare
Jutri bo vreme sicer menda lepo, ampak blata bo do kolen. Z Urha na Orle mora biti vsaj par dni brez dežja, da se da teči. Kaj če obdržimo uro in čas in spremenimo traso. Predlagam štart v Hrušici in po makadamski cesti na vrh Golovca in do observatorija in nazaj. Na tej poti ne bi smelo biti blata.
Uporabniški avatar
 ero
mark napisal/-a:Predlagam štart v Hrušici in po makadamski cesti na vrh Golovca in do observatorija in nazaj. Na tej poti ne bi smelo biti blata.

koliko je to v času z zmernim tempom?
 t
Kaj pa ce bi prestavili datum na suh termin in takrat vseeno sli po tisti poti, kjer bo potekal tek trojk?
 dragons
Potem stvar drži, sam mesto zbora mi ni znan. Ali je to Urh ali bivši Strelček sorry ne vem novga imena. :roll:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Tudi na sami trasi se da izognit blatu, če vas to tako moti. Kaj bo pa Matjaž na to temo povedal, saj je že pripominjal, da ve za vzporedne poti.
Uporabniški avatar
 mare
ero napisal/-a:
mark napisal/-a:Predlagam štart v Hrušici in po makadamski cesti na vrh Golovca in do observatorija in nazaj. Na tej poti ne bi smelo biti blata.

koliko je to v času z zmernim tempom?

To bi bilo enih 7 km, po moje blizu 45 minut, ker je najprej skoraj 2 km klanca. Enkrat pozneje se moramo res dobiti za tek po suhem, ampak jaz bi danes vseeno tekel, pa čeprav po blatu.
Uporabniški avatar
 simi
Torej drži za danes?
Ob šestih kje?
Nekateri si moramo zemljevid sprintat in naštudirat pot do tja :oops: , malo se počutim kot 'lost in space', ups Ljubljana :lol:

LP,
Simi
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Do konca sihta je se dve uri. Potem pa jest vec ne bom vedel kaj se boste dokončno zmenili. Ali sedaj velja naslednje:
Urh, ob 18.00!?!
Upam, da! Jest vas gor definitivno čakam! Pa, če zmrznem!
Matjaž kot "capo di banda" se nič ne oglaša?! A ga je šef najdu srfat, pa mora zdej mal več garat? :D
Uporabniški avatar
 Car
....ker sem ravno iz tistih koncev, podajam kratko mnenje o blatnosti proge....

:lol: blato bo....hehehehe....ker je pač gozdna trasa....no..pa po mojem ne bo hudega, ker bo glavnina vode že odtekla....amapak kar ne ubija krepi... :twisted:

:arrow: ....sicer se pa da od Urha do Orl narediti obvoz ali dva....
denimo že takoj na Urhu sta dve poti....prva naravnost (kjer gre trasa trojk) ali pa zavijete kakih 50 m za spomenikom desno (no...ta obvoz bo verjetno manj blaten kot sama trasa teka trojk)....
drugi uporaben obvoz se začne na križišču, kjer se obe potki iz Urha zopet združita..trasa teka trojk gre tu najprej do Orl po spodnji varianti (ki je bolj blatna), lahko pa zopet zavijete desno in se do Orl povzpnete po zoprnih serpentinah....ko premagate serpentine pot postane znosnejša....in Orle so praktično na dosegu hitrega koraka...:)...
za obvoze od Orl do observatorija pa nisem več pristojen...hehehe..do tja gre lenoba zgolj v lepem vremenu...:-)

pa prijeten tek....

p.s. če bo cajt se morda priključim.....hehehe...da bo kača tekačev izlgedala daljša.....hehehehe...se bom držal v ozadju..
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D NE NI ME SEF PRTISNU. IMAM DOPUST SAMO ZARADI DANASNJEGA TEKA. NI BLEMA OB 18-IH NA URHU. sli bomo po cim boljsi poti do orl, potem do observatorija. Blato bo, ampak za tek ni ovire. Kdor hoce naj pride jaz sem ob18-ih na URHU. :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA