prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Pero
Malo sem se sprehodil po uradni strani Lance Armstrong Foundation(www.laf.com). Hotel sem naročiti paket desetih zapestnic LIVESTRONG (10$+poštnina), vendar se je moj nakup zaključil, ko sem začel izpolnjevati podatke. Naše male Slovenije namreč ni bilo na seznamu držav, kamor lahko pošiljajo svojo robo.
Sicer jih bom še kontaktiral in vprašal kako je s tem ...

sem pa zasledil na FAQ strani naslednji vprašanji in odgovora:
Q: Can I resell LIVESTRONG™ yellow wristbands?
A: LIVESTRONG™ wristbands may NOT be resold. They are not packaged for resale. There are significant state fundraising registration laws and tax and non-profit accounting issues that prevent their legal re-sell.

Q: I have seen them priced from $1 on up - how much are they?
A: LIVESTRONG™ wristbands sell for $1 plus sales tax. Sales tax must be charged and collected by local governments because the wristband is classified as merchandise. Official retailers of Live Strong™ wristbands may sell wristbands for $1 ONLY and not in combination with any other store promotion or policy. Abuse of this policy should be reported to the LAF.

Zdej ne vem kako je s tem, da lahko naše športne trgovine prodajajo te zapestnice kar po svojih cenah ... razen če niso od LIVESTRONG-a.

Se še oglasim, ko mi bodo odgovorili, kako je z nabavo zapestnic v Sloveniji.
Uporabniški avatar
 Athena89
hej, ne bojo ti poslal v slovenijo, sm že js tut jim popiljala maile, če bi šlo, ampak nazadnje ni uspelo. poskušali so tut uni na strani www.bicikel.com - na forumu, so jih hotl res velik naročit, ampak ni šlo...tko da ne verjamem da ti bo uspelo... če ti pa uspe, jih pa še men ene pet ta malih zrihtaj, pa ti pošljem keš ;)
Uporabniški avatar
 tekačica
tommi napisal/-a:
tekačica napisal/-a:
G-spot napisal/-a:
Manika napisal/-a:Ravnokar je bilo pri poročilih, da so v Sloveniji že razprodane :? .

ma kater idiot na poročilih se zmišljuje te neumnosti? danes sem bil v intersportu v Novi Gorici in jih majo polno škatlo ...

Meni jo je uspelo dobiti v Kranju še dva dni po tem ko so pri poročilih rekli da so razprodane (sicer jih je sedaj res zmanjkalo), so bile pa vse enake velikosti, se pravi prevelike za mojo roko, ki ima bolj mini obseg.

hm, kako jih je zmanjkalo? a pol sm js kupu "fake" primerek? :(

Hmmmmmmmm res nebi vedela kaj se dogaja, sem pa v nekem članku v časopisu zasledila, da poleg zapestnic druge barve (bela, črna) prodajajo tudi rumene ponaredke pa dvojni ceni (torej 500 sit). :roll:
 Wave Rider
Jst sm dobu zapestnico iz Francije, sestra pa si je kupla youth velikost tle pr nas tko da ni res, da se jih ne da dobit, sam mal je teba poiskat!
Uporabniški avatar
 Pero
Athena: ja če bo šlo ti z veseljem pošljem ... ampak zgleda, da če ste že probal, da res ne bo ... bomo vidl

Kar se tiče pa kupovanja v Sloveniji je pa cela poplava ponaredkov... s tem da sploh ne vem kako se sploh dobi original druge barve, ker so samo rumene. Kolega mi je predlagu, naj pogledam mal po bolhi, če bo kdo prodaju.
Sicer men je zarad zapestnice same useen ... pa tut 500 sit ni noben dnar. Jest hočem, da gre denar za zapestnico samo v ta fond in ne kr enmu, k se je mal znajdu, zdej pa preprodaja te zapestnice, ker so kao "modna muha". Najbl zihr je pr njih naročit. Če ne v Sloveniji, pa če ma kdo kolega v tujini.
Uporabniški avatar
 andrejl
Pero napisal/-a:Se še oglasim, ko mi bodo odgovorili, kako je z nabavo zapestnic v Sloveniji.

srečno, pero :lol:

ti povem približno, kako to poteka.

jaz sem jim pisal mail v stilu zakaj ni slovenije na seznamu, pa smo v eu, pa italija je gor, pa avstrija je gor, pa tukaj so tudi popularne, pa ljudje jih švercajo in oni služijo, namesto da bi šel ta denar njim ipd.

1. najprej sem dobil avtomatski odgovor, da mi bodo odpisali v 1 do 2 dneh
2. po 10 dneh so mi odpisali: "We ship to most international locations. Please visit the website to see available shipping countries, methods, and rates". v glavnem, kot bi se delali norca
3. jim takoj odpišem nazaj (čisto prijazno,) da mi niso sploh niso odgovorili, zakaj slovenije ni na seznamu in kako lahko mi naročimo zapestnice
4. dobim avtomatski odgovor: "Thank you for writing us. We received your order and it is processing normally." :?: :!: :?:
5. čakam...

upam, da boš imel več sreče. si me pa malo spomnil spet na to in jim grem kar takoj poslat ene 5 mailov iz različnih naslovov.

lp, andrej

p.s.: ne vem, če ste vedeli, ampak slovenija je na začetku bila na seznamu, potem so jo pa odstranili
Uporabniški avatar
 Athena89
ja, na začetku je bila, ampak zgleda da so si premislili... no, če komurkoli uspe dobit kako youth velikost orginal za mene, bi mu bla ful hvaležna... pa tut uno proti rasizmu - beločrno stand up spek up, al pa uno proti tsunamiju... pač kerokol od katerih dobiček gre v dobrodelne namene!

P.S. ima kdo sorodnike v avstriji, nemčiji, italiji... in bi bil pripravljen naročit te zapestnice iz amerike na njihov naslov? lahk bi se zmenli, da bi en to naredu in bi mu potem vsi poslali denar. (najboljš da mu pošljemo vnaprej, da se en bo pol najdu kak tak k ne bo hotu poslat(!))
Uporabniški avatar
 pegaz
andrejl napisal/-a:p.s.: ne vem, če ste vedeli, ampak slovenija je na začetku bila na seznamu, potem so jo pa odstranili

Ja. Jaz sem uspel naročit na njihovem sajtu, dva dni kasneje pa so ga spremenili in se ni dalo več. Sicer pa je okoli tega veliko debate že vtej temi.

Me veseli, da so zdaj naprodaj tudi v trgovinah.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Athena89
ja, ampak ni nujno da ti ta slika vse pove... ker imajo drugačne embalaže tut...
Uporabniški avatar
 tekačica
Ja že, samo če veš kakšna je originalna embalaža, da je zapestnica rumena in da na njej piše LIVESTRONG, mislim da je zelo majhna možnost da kupiš ponaredek.
Uporabniški avatar
 Speedy
Ideja se je razpasla, tako da so zapestnice tudi druge barve, pa maš majice in drugo šaro. Vse je za dobrodelne namene :roll: , samo druga barva je za drug namen itd. V Ameriki je tega na kupe povsod in bo slej ko prej pluskniko tudi k nam. Zdaj pa služijo v glavnem pirati.
Uporabniški avatar
 Athena89
Speedy napisal/-a:Ideja se je razpasla, tako da so zapestnice tudi druge barve, pa maš majice in drugo šaro. Vse je za dobrodelne namene :roll: , samo druga barva je za drug namen itd. V Ameriki je tega na kupe povsod in bo slej ko prej pluskniko tudi k nam. Zdaj pa služijo v glavnem pirati.

ZAPESTNICE LIVESTRONG so original samo rumene barve! ostalo so ponaredki! majice in kape, to pa res obstaja original! tiste ki so druge barve so ponaredki (razen če seveda niso livestrong amapk naprimer stand up speak up, tsunami, one... pač druge) ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA