Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 urška
želim ti prijetno čofotanje in sploh vsega, kar rad počneš na dopustu! 8) :lol: :lauf:
in še enkrat za vso vzpodbudo!
se srečamo v tivoliju avgusta!
papa
:laola
 urška
HVALA - to manjka, hvala za vzpodbudo! :D
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala na željah vendar bom tudi na dopustu počel to
kar me že pol leta veseli
in to je TEK.

Se vidimo.

Vi čofotajte v znoju jest pa v morju.

15.08. pa gremo v Umag na tek,
glih zdej sem prijavil sebe in ženo.

:laola :laola
:laola :laola
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No jest sem že nazaj tako da bom v PON že na treningu.

Se vidimo.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Špik
urška napisal/-a:.... za pridružitev kakšni skupini mi pa manjka korajže :oops:

Ti samo pridi... pa skrbi pusti doma. Ne vem koliko TFjevcev ti je uspelo že spoznati, samo ne misliti da smo sami vrhunski tekači (nekaj jih seveda je), ki ti bodo že na začetku teka pobegnili in jih boš ujela lahko šele na analizi. Ob četrtkih pa je prav lepo na Brdu pri Kranju
 urška
Kustus - pozdravljen nazaj! Si spravil na noge slovenske turiste?
Mene vsekakor si - z vzpodbudami.
Z veseljem poročam, da mi je ta vikend uspel veliki podvig okrog Blejskega jezera (želja je bilo Bohinjsko, vendar, ko je prišla ura odločitve, je klapa rekla - ne, ne bomo tekli... na sedmera gremo :o - no, tudi zelo lepa rekreacija :D )
In tako sem naslednji dan za počitek obkrožila Bled. Tek je bil sicer po mojem počasnejši, kot večina ljudi hodi, ampak... :) :lol: :lol:
Špik, hvala za vzpodbudo. Sem spoznala, da je ta forum res fenomenalna stvar. ko misliš, da rabiš družbo (beri sotrpine), ti na kraj pameti ne pade, da lahko to najdeš tu. Jaz sem vas zasledila po naključju, ko sem hotela najti datum teka / pohoda okoli Bohinjskega jezera. Želja po tem teku je toliko večja, ker je to na pol moj domač teren, vendar nisem prepričana, da si upam :oops: :oops: :oops:
Vidiš, kakšna "smotka" sem. Forumovcev pa res ne poznam - par imen na monitorju.... in seveda Kustusa, ki je pravi vzpodbujevalec teka! :laola
Kje in kdaj je običajno zbor za Brdo?
Vidimo pa se v Tivoliju naslednji ponedeljek (v četrtek izpit, pa še služba - jaz tekam pozno ponoči 8) ) :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no sem vesel da sem vsaj nekoga spodbudil k teku.

se vidimo v Tivoliju

:o :o :o

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA