prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 spehovka
Na pomoč! Vsi, ki imate izkušnje (lahko dobre ali slabe) s tem pulz-metrom mi prosim povejte koliko časa vam uspešno služi, kaj lahko pričakujem od njega!
Meni se je namreč po petmesečni uporabi pokvaril :twisted: in če se bo to ponavljalo si rajši kupim novega, kot da zapravim nevem koliko energije z njim.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No jest mam ze 2 leti PC 14 sedaj sem pa kupil PC 15 in nimam nobenih tezav.

Meni sluzi zelo dobro.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
 Iztokb
Meni osebno služi že več kot dve leti in sem popolnoma zadovoljen, za ta denar ne bi mogel pričakovati kaj več. Če je star samo pol leta potem je še v garanciji, naj ga zamenjajo ali popravijo in je.

LP
Iztok
Uporabniški avatar
 Pero
Tudi jaz sem imel PC1600. Ko sem dal zamenjati baterijo na uradni servis ni več delala tako, kot bi mogla. To sem prijavil in poslali so mi novo PC15 (staro sem vrnil), saj PC1600 umikajo iz prodaje. Zdej nimam nikakršnih problemov.
Dečki se zelo trudijo da bi obdžali stranke zaradi vse te konkurence. Glede na ceno mislim, da so kar uredu.
Uporabniški avatar
 spehovka
Pero napisal/-a:Tudi jaz sem imel PC1600. Ko sem dal zamenjati baterijo na uradni servis ni več delala tako, kot bi mogla. To sem prijavil in poslali so mi novo PC15 (staro sem vrnil), saj PC1600 umikajo iz prodaje. Zdej nimam nikakršnih problemov.
Dečki se zelo trudijo da bi obdžali stranke zaradi vse te konkurence. Glede na ceno mislim, da so kar uredu.

Prejšnji teden sem dobila merilnik iz servisa, zamenjali so baterijo. :lol: Sedaj bomo videlo kaj bo. Pero zanima me komu si prijavil težave z merilcem, na servis ali direktno na Sigmo.
Imam pa še en problem s tem merilcem. Zadnje čase se mi dogaja, da ne spremlja realno pulza, po občutku vem, da imam večjega pa mi ga ne pokaže. Mislim, da ni problem v tem, da pas ni O.K. nameščen. Si imel tudi ti kakšne podobne probleme :?:
Uporabniški avatar
 Pero
Prijavil sem v trgovini kjer sem jo kupil, ampak oni so jo samo poslali naprej (nisem pa siguren ali na uradni servis v sloveniji ali na sigmo), kjer so se odločili, da mi pošljejo novo. Trgovina je bila samo posrednik.
Tudi men se je zdelo da neki ne stima. Kot da vmes kakšnega signala ne zazna ... kazalo je, kot da mi utrip niha med 135 in 165, kar je praktično nemogoče pri enakem tempu.
Dvakrat se je zgodilo, da mi je kar cela ura zmrznila - deset minut pred tekmo. Nekaj podobnega kot windowsi :D , le da pri njej ni bilo Ctrl+Alt+Del ... Pa tudi uporaba lažje oblike sile ni pomagala.
Realno sliko sem dobil sele ko sem poskusil polarja na eni tekmi.
No, težave so se končale, ko sem dobil PC15.
Če maš občutek, da je nekaj narobe, je najbolje, da ne obotavljaš z reklamacijami, sploh pa, če je ura še v garanciji. Prepričan sem da bodo naredil vse, da ti uro zrihtajo. Edino slabo je to, ker je pač treba čakati kakšen teden ...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa to je več kot super saj so same pohvale na to uro in seveda na uvoznika.

meni služi enkratno .

Pa še poceni se jih da dobiti.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Hudl
Bolje pozno kot nikoli...
Tud men je PC crknu po menjavi baterije.
Nihanje pulza in zmrzovanje... vse po spisku.
Pol sm ga sam odpru in opazu, de je na robu vezja mal rje (!!!)
Zdej k vidm de ni to osamljen primer, se mi zdi, de majo z dihtungami problem tele sigme... Pac kolkor dnarja, tok muske :( Ko dela, je pa super.
U glavnem... Zdej kupujem novo in bo najbrz kar PC15.
Hudl
Uporabniški avatar
 čara
hihi obujam temo od mrtvih. Moj predragi brat je pred xy leti dobil to uro...Nikoli uporabil. Sedaj je seveda baterija že crknila.
Je smiselno menjat baterijo? Ali naj si kupim novo uro (gleda na to da je ogromno izbire in so cene že od 30 eur naprej)?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA