področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 kustus
ČAO

Kva je zdej a se je general LUČKO najdu ali NE.

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Dragi Kustus,
general Lučko je skoz 'poleg', sam je začasno obnemel - kar pa je za ožje družinske člane prava radost! Občasno tud mal kolesari, pa upam, da ima gate gor, vsaj če mene ni zraven :!:
Laufar, ne zavajaj :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tjaša no mi prec mal lažje da vem da je nekje v zaledju. Za gate bo pa potreben pregled.

Pa saj je sedaj prevroče za gate. haaaaaaaaaaaaaaaa

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 tool
pozdravljeni (po dolgem času).

[štajerščina]
ne nisn se zgubo, še manj sn pa zgublen. nisn sm prišo sam rečit "ciao" pa da bi zgasno dol alpa da sn tu sam zato ka poznam eno hottie :/ nope.
že ko sn se vpisal sn mel plane neki nardit iz sebe.. magari z laufanjem. po enem letu me ni minil, sn pa zgubo motivacjo. priznam. jebatga, priznam.
že prej omenjen osebek me je prpravo do tega da sn orenk razmislo in sn se vpisal na fitnes. japa kaj, sn pa plačal. ampak vsaj vem da sn neki začel delat. če mi je ratal do tja pridet, krščenduš dami ne bi ratal tut začet laufat.
[/štajerščina]

in, KO se bo to zgodilo, obstaja verjetnost, da boste zraven. a ne?

lp, p.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Ja, bomo. Če boš hotu.
Pa le glej da boš jutr na fitnesu pridn.
Ker v petek spet pridem k teb na okn igrat zaveso :wink:

enivej...wb!

lp,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
Draga GaGa!!!

Noro lepo te je bilo srečat na fitnesu in poklepetat!

lp,

m
 laufar
Tjaša napisal/-a:Dragi Kustus,
general Lučko je skoz 'poleg', sam je začasno obnemel - kar pa je za ožje družinske člane prava radost! Občasno tud mal kolesari, pa upam, da ima gate gor, vsaj če mene ni zraven :!:
Laufar, ne zavajaj :twisted: :twisted:

Kdo zavaja? :shock: Na kolesu so gate prepovedane, to je kokr pr ta h mašnmu gvantu bele štumfe, al pa da bi šu tečt u fuzbalerskh štucnah, al pa ...................... U glavnem, na kolesu gat ni! :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
mojcej77 napisal/-a:Draga GaGa!!!

Noro lepo te je bilo srečat na fitnesu in poklepetat!

lp,

m

Hvala enako!!! Se pa mal bojim, da se spet en čas ne bova videli... ugotavljajo, da mam zlomljeno trtico :? :cry: ... zaenkrat še vstrajam, kvihtam sam zgornji del :wink:, ampak si bom verjetno morala vzet mal počitka. Težka bo :?

No, kakorkoli... želim ti veliko volje in motivacije za trening, uspeh in rezultati bodo pa prišli sami od sebe :wink: .
Uporabniški avatar
 pegaz
GaGa napisal/-a:ugotavljajo, da mam zlomljeno trtico :? :cry: ... zaenkrat še vstrajam, kvihtam sam zgornji del :wink:, ampak si bom verjetno morala vzet mal počitka. Težka bo :?

Hej, GaGa, to je pa res smola... Želim ti hitro okrevanje in čimprejšen povratek med sedeče/tekoče ljudstvo!
Pa da bi kdaj tud kaj napisala... :)
Prideta z Miho navijat v Bohinj? Izgleda, da bo spet ena velika fešta tam...

Lepo se imej + pozdrav doma,

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 runner
GaGa ... enga ljupcka, pa popiham tam kjer boli...
;-)

hitro okrevanje ti zelim
Uporabniški avatar
 nada
Ga-Ga, zrihtaj hitro tisto zadevo tam zadaj :twisted:, pol pa novim zmagam naproti. Pa te res zadnje čase ni bilo nikjer :?: .... pa na skorajšnje snidenje :lol: !
Uporabniški avatar
 tamy
GaGa, ti si kar vzemi "dopust" :o bos vidla,da ti bo bolj koristil kot skodil 8) ceprav pravis,da bo tezko,a se splaca... Jaz sem bila v dveh letih poskodovana zelo zelo malokrat,v bistvu sploh nisem bila (ceprav so moje soatletinje stalno jokale da jih kaj boli,mene ni skoraj nic,mogoce kaksen dan noga al pa kaj)...pa sem si tudi vzela dopust,samo toliko da si telo odpocije :oops: ce pa je zadaj se poskodba,je pa se toliko bolj nujen :lol:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Gaga,
spočij si.
Spomnim se, da si omenila, da ti je težje, ker bolj počivaš kot ne.
Mogoče ti trtica hoče povedat, da se moraš naučit počivat brez slabe vesti ;).
Držim pesti, da bodo skrbi in bolečine hitro minile,

lp,

m
Uporabniški avatar
 Barb
Včeraj smo na analizi na Bohinju ugotovil, da bi bilo dobr, da gospod masnoča, velecenjeni Bajsi, zaključi s svojim zabušavanjem ali zimskim spanjem, in že končno skliče kakšen PST tek v septembru oz. oktobru. :roll:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA