Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pegaz
Filipid napisal/-a:ŽIVJO ANDREJ!

Ta teden bom moral iti v bolnico za kakšnih 10 dni. Zato bom poročilo o kilometrini objavil tam okoli 10 avgusta, da ne boš mislil da sem pozabil. Če bo kdo neučakan mu napiši da poročilo bo.

Lepo se imej in lep dan še naprej,
Franc
24.7.2005

Dragi Franc,

Zelo mi je hudo, da si odšel. Tvoj pogum in srčnost ob tako hudi preizkušnji sta nam vsem za vzor.
Hvala ti za vse.

Andrej.

P.S.: Poročilo bo. To ti obljubim.
 špelca_p
Tudi jaz izrekam sožalje svojcem in vsem, ki ste ga poznali osebno!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Iskreno sožalje svojcem in prijateljem.

Nataša
Uporabniški avatar
 mihaperme
Tudi iz najine strani sožalje vsem svojcem.

Miha & Tina
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Iskreno sožalje svojcem in vsem, ki so ga poznali!

Majda, Mirko in Mojca
Uporabniški avatar
 Kunec
Sožalje vsem, ki ste ga poznali.
Uporabniški avatar
 meduza
Filipid!
Ob ogledu proge SAM ti z najvišje točke pošljemo pozdrave
Opazuj nas

Iskreno sožalje vsem domačim

Meduza
Uporabniški avatar
 Vlajko
Filipid napisal/-a:ŽIVJO VLADO !

Poročilo in slike so super. Z mano pa ni najbolje. Noga me matra, tako da nikamor ne morem. To se vleče že dober mesec. Najraje bi se pogreznil pod zemljo. Če ne bi bilo tega foruma ne vem kaj bi bilo. Tako se vsaj malo zaposlim, predvsem glavo. Ravno zaradi tega sem prevzel vodenje kilometrine. Ja Vlado nikoli več ne bo tako kot je bilo. Upam da se še kdaj kje vidimo in kakšno rečemo. Dobro treniraj in uživaj še naprej.

Lep pozdrav,
Franc

To ZS sem dobil 13.7.2005 in je zadnje, ki mi ga je poslal. Sem pa v njemu že občutil slutnjo ......

Podarjam ga našemu forumu. Vlado.
Uporabniški avatar
 Z*
Moje sožalje svojcem.
Ne morem verjeti, še v juliju sva si dopisovala. Njegove maile je obvladovala temna slutnja. Upala sem, da ni tako hudo...
Pogrešala bom njegovo navijanje in mislila nanj na SAM-u, kjer je nameraval držati pesti zame ... :roll:
Uporabniški avatar
 S*
Tudi jaz ne morem verjet. Pa tako ljubil je življenje in tek. In se boril z nasmeškom. Pogrešala ga bom. Njegovo vzdignjeno roko ob progi in močno bodrenje, njegovo iskreno zanimanje za sočloveka, njegovo upanje, ki je včasih mogoče skrivalo tančico dvoma ... Bil si športnik, sotekač, borec.

Suzana
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Sožalje!

Prvi naslednji tek po PST (jeseni) bomo posvetili Filipidu!
 Ninocka
V najlepšem spominu imam najino kremljanje v Cutty Sarku na Barbinem rojstnem dnevu. Občudovala sem tvojo pozitivnost.

V ponedeljek začnem trenirati za Ljubljanski maraton. Vem, da boš z mano in vsemi nami tudi na tej preizkušnji.

Sožalje vsem svojcem!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja včeraj smo pospremili k poslednjemu počitku našega Francija ( FILIPIDA ). :cry:
Tako se nas je zbralo nekaj forumašev in mu še zadnjič zaželeli lepo pot na onem svetu.
In da nas bi vedno spremljal zmeraj in povsod!
Žalostno je bilo, toda življenje teče naprej in mi z njim.
Upam, da ga bomo res imeli v najlepšem spominu.Kot človeka ki se je trudil po svojih najboljših močeh!
Komaj sem včeraj dojel, da ga ni več med nami, da je nastala neka praznina.
Franci imej se lepo tam kjer pač si, in teci po jasah svoje duše :cry: .
Nasvidenje Franci!
Uporabniški avatar
 runner
Vceraj smo se poslovili od Filipida.
Bilo je zalostno in svecano. Roze, svece in bledi objokani obrazi. Vedeli smo, da je bil hudo bolan in odhod je docakal kot resitev.
Ali nas je zaradi tega malo manj bolelo to slovo? Ne, nikakor ne... mogoce samo dejstvo, da ne trpi vec.
Praznina ostaja.
V izgubljenih pogledih matere in oceta, ki se poslavljata od sina se vsa zalost zlije in zelel bi, da bi jim vsaj na trenutek
olajsal to bolecino. Kako? Besede? Eh kaj so besede v teh trenutkih ... Izreces tisto "Iskreno sozalje" in goltas grenkobo v grlu.
Zadnje slovo...
Ko so njegovo zaro polagali v zemljo je sonce zahajalo nad hribom nad njegovo Kropo ... naenkrat nas je zazeblo in ledeni srh nas je
spomnil na minljivost in dokoncnost zivljenja. Life is just a moment in space bi rekla Barbara Streisand... sad nas ima sad nas nema ...
nikoli se ne bomo mogli navaditi na ta krog in dokoncno poslavljanje. Vsi bomo enkrat koncali nas tek. Do takrat pa uzivajmo v njem.

Filipid,
veliko prezgodaj ti pravim zbogom... lep prostor ti hranim v srcu.

runner
 žuža
Filipida se spominjam z letošnjega Teka trojk v Ljubljani, kjer je pred Čevljarskim mostom v objektiv lovil predvsem prijatelje TFjevce. Od takrat ni minilo veliko časa, a sedaj ga ni več. Iskerno sožalje vsem domačim.

Filipid, še bomo tekli zate in te imeli v lepem spominu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA