prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:...Škoda ker se ti nisem mogel pridružiti na Kokoški :evil: ...

Tomaž, res škoda. Pravzaprav sem, nekako, pričakoval, da me boš poklical, ker bi se lahko peljal z mano. :wink:

Obema (Špik, Tomaž) hvala za spodbudne besede. Koleno je že mnogo bolje, vseeno pa na Kokoši nisem ničesar prepustil naključju (med drugim je bilo tudi peklensko vroče), ampak sem jo, t'ko, "laganim kasom" mahnil na vrh. Uspešno. :D

Brdo. Četrtek. Definitivno. Ampak, jaz se bom zgolj ogreval za Zagorje. Za uro se pa še zmenimo, je še kar nekaj dni časa. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
S "2MUCH4ME" :arrow: capo di famiglia-tom sva "zacementirala" okvirno uro pričetka treninga in sicer ob 19.00. :idea:

Pretekli teden sem imel nekaj težav s koleni. Domnevam celo, da sem odkril vzrok za to :arrow: NB 832 so se, pač, zaradi "pretirane" uporabe iztrošile :arrow: blaženja ni več, spljoh. :shock: :cry:

Zato bom krog izvajal pretežno bolj kot "ogledovanje okolice". Pa še delovanje nove pridobitve, NB 765, bom preveril. :roll: :wink:

PS: Današnji trening, pa tudi sobotno tekmo v Zagorju, bom posvetil spominu na našega Filipida. :!:
Uporabniški avatar
 Špik
Vlajko napisal/-a:Za uro se pa še zmenimo, je še kar nekaj dni časa. :wink:

Kako pol z uro:?: , danes je malo manj vroče. Iz Lj konca se bova prikotalila z VelikimFrikom. Slika Prostor v avtu tako še vedno ostaja...
Nazadnje spremenil Špik, dne 04 Avg 2005, 09:30, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Špik napisal/-a:...Kako pol z uro:?: ...

A na ušesih sediš? :evil: :lol: Preberi še prvo vrstico posta, ki je lociran tik nad tvojim. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 Špik
Vlajko napisal/-a:
Špik napisal/-a:...Kako pol z uro:?: ...

A na ušesih sediš? :evil: :lol: Preberi še prvo vrstico posta, ki je lociran tik nad tvojim. :idea: :wink:

Mal si me prehitel s tvojim postom... prej ga še ni bilo :roll:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Vlajko, me veseli, da si odkril vzrok tvojih bolečin v kolenih... :juhuhu:

Se vidimo ob 19h, midva bova tekla neglede na vreme, a ne, Vlajko :?:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME napisal/-a:... midva bova tekla neglede na vreme, a ne, Vlajko ....

Nema odmora dok traje obnova :!:

PS:
Špik napisal/-a:...Iz Lj konca se bova prikotalila z VelikimFrikom. ....

Dej mu pred Medvodam' mim'grede reč', nej butne z glavo u ablake in s tem prežene ta tuš ... :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
Sporočilo udeležencem analize: Večerja uspela !!!!!!!!!! (končno-sm biu že fejst lačn)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Test NB 765 je uspel. :D Potrdil je moje domneve, da sem zadnje tedne tekal z "znucanimi patikami". Nekaj nas je teklo skupaj, kakšen nas je prehitel, kakšen dohitel, MABE pa nam je pritekel naproti ter z nami poklepetal nazaj grede. :cast: Vreme je bilo za tek naravnost idealno. :juhuhu:
Analizo smo izvedli pr' Dežmanu (Galerija), ker so Brunarico zaradi dopusta zaprli za nekaj tednov. (Pomemben podatek za prihodnji teden.) :!:

Ja, četrtkovi večeri so lepi ..... :D :D

PS: Tomaž - Marathon, a se je teb' Brdo zamer'lo, da te ni nič naokrog? :roll: 8) :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Vreme je bilo včerej okrog brda res kr idealno za tek. Sicer tečem sam, bi bilo pa lepo, če bi se pridružil vaši grupi. Sicer ne vem kako hitro drvite proti cilju ampak, saj to ni pomembno. No, sam sem včeraj tekel enega izmed mojih boljših tekov in sem kar zadovoljen, da zadnje čase tečem 10 km okrog 48 minut in to konstantno (za sabo pa imam 3 mesece teka).

Je blo pa včerej kar precej folka na Brdu :)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Pozdravljen, Junce! V naši grupi si vedno dobrodošel. Običajno se dogovorimo za uro začetka teka ob četrtkih in jo ponavadi Vlajko objavi na forumu. Spremljaj forum in se nam pridruži. Tečemo pa običajno v pogovornem tempu za čas okoli 55 min.

Tudi jaz običajno tečem sam (no, ja, včasih tudi z ženo in sinovoma) in tečem približno v tvojem tempu (45 - 50 min), ob četrtkih pa se pač prilagodim skupini in tečem v sproščenem teku s frekvenco za izgubo celulita. :wink:

Drugače pa je bil včeraj res čudovit dan za tek. Krog smo ob 19h začeli Vlajko, žena in jaz, na dobri polovici je iz nasprotne smeri prišprintal MABE in se nam pridružil, kmalu zatem nas je dohitel in prehitel bigfrik, v ciljni ravnini pa še Špik. Na cilju je do nas prikolesarila še Daša, pri Dežmanu pa se nam je pridružil še vedno zgovorni LojzeP.

PS: MABE, me veseli, da je večerja uspela.. :P Aja, pa hvala za plačano rundo. Ti vrnemo ob prvi priložnosti!!!

PSPS: Vlajko, glede na to, da je test NB765 uspel, naslednji četrtek poskusiva prebiti tvojo magično mejo 50min. Velja??? :?:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:Test NB 765 je uspel. :D Potrdil je moje domneve, da sem zadnje tedne tekal z "znucanimi patikami". Nekaj nas je teklo skupaj, kakšen nas je prehitel, kakšen dohitel, MABE pa nam je pritekel naproti ter z nami poklepetal nazaj grede. :cast: Vreme je bilo za tek naravnost idealno. :juhuhu:
Analizo smo izvedli pr' Dežmanu (Galerija), ker so Brunarico zaradi dopusta zaprli za nekaj tednov. (Pomemben podatek za prihodnji teden.) :!:

Ja, četrtkovi večeri so lepi ..... :D :D

PS: Tomaž - Marathon, a se je teb' Brdo zamer'lo, da te ni nič naokrog? :roll: 8) :wink:

Ma kje pa Vlajko samo, ko sem zvedel kaj se je dogodilo z Filipidom( Francijem ) nisem mogel iti.
Pa še nekaj v zvezi z atletikskim klubom imam vsak dan ob 18.00 h zvečer do 19.30h.Tako da bi bilo to bolj težko izvedljivo!
Obljubim pa resnično, da takoj ko bo luknja da se udeležim skupne seanse okoli Brda! :lol: :wink:
Pa še sam moram kaj potrenirati.Pa zdej sem sam doma in moram mal poskrbeti za hišo.
No samo da ste se imeli skrajno lepo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME napisal/-a:.... naslednji četrtek poskusiva prebiti tvojo magično mejo 50min. Velja??? :?: ...

Velja. :oops: :oops: :oops: :shock:
Pa še včerajšnji zapitek bo treba ponucati. Upam, da ga bom pr'šparal do prihodnjega tedna ( :-- :-- :-- )

MABE :!: , to velja predvsem zate :arrow: prihodnji teden pusti denarnico lepo doma. :wink:

tomaz.zupancic napisal/-a:... Ma kje pa ....

OK, Tomaž, prihodnji teden :!: .... Gasa.... :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Danes je bil odličen san za laufat. Brdo je padlo na 46 min okroglo. Presrečen sem, pa imam še nekaj rezerve.

Spal bom danes poln utrinkov res zame uspešnega teka :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Še mal pa boš kmalu pretekel svojo magično mejo :lol: :wink: , imađinare 40minut :wink: !
Pol pa lahko odpremo klub pot 40minut!
ČAO!
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA