prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tommi
Spostovani bralci in bralke tega foruma, imam majhno vprasanje za vso populacijo foruma ;)

SAm nisem nikoli pomislil na nakup Polar-ja, ampak pred dnevi sem bil v Ljubljani in sem si v Hervisu malce ogledoval primerke Polar-ja za tek!

Pa me sedaj zanima, kater model priporocate, ter konec koncev, kaj izboljsas z uporabo Polar-ja?

Prosim ne se mi smejat, ce je vprasanje oz. zahteva prevec hecna, ampak me res zanima! Za smeh bom pa poskrbel par vrstic nizje :)

en vic od mujota, sej mogoce ga ze veste pa vseen:

Mujo potuje z avionom. Vreme je slabo, avion premetava gor dol in postane
mu strašno slabo.

Stevardeso prosi za vrečko za bruhanje. Ta mu da vrečko
in pravi: "Vrečko lepo pritisnite k ustom in pazite, da ne bo kaj ušlo
mimo.".

Čez pet minut se stevardesa vrne in vidi, da je cel avion pokozlan. Steče
do Mujota in pravi: "Kaj ste pa delali? Sem vam rekla, da pazite!".

Mujo: "Saj sem pazil. Ampak vrečka se mi je napolnila in da se ne bi
popackalo po tleh, sem polovico popil nazaj. Takrat so pa začeli kozlati
vsi ostali!"
Uporabniški avatar
 Airskull
Ma nočem bit nesramen samo takšna tema se pojavi vsak teden na temle forumu. Uporabi funkcijo išči.
 tommi
je ta model primeren za zacetek?
POLAR M91 TI titanium
 Uri
Pred nekaj dnevi sem kupila Polar F4. Včeraj, ko sem šla tečt, pa sem ugotovila, da ne dela tako kot bi moralo. Zdaj pa ne vem, kaj je narobe... ali so baterije za zamenjat ali kaj.
Imela sem pa zraven MP3 player in me zanima, če menite, da se je Polarju zmešalo zaradi MP3 playerja? V navodilih sicer piše, da naj ne bi imel GSM-ja, PC-ja,... Namreč, imela sem zmeren tek in mi je kazalo 180 utripa, ko sem pa mal potegnala, pa je kazalo 90. Sem bila kar malo huda na novega Polarja. :oops:
 lino
Tommy,

priporočam,da špendaš mal več in nabaviš vsaj S520 ali S510. Ta ima sicer tudi kolesarske funkcije, kar je fino, če tudi kaj kolsariš seveda. V glavnem, pomemno je, da lahko podatke preneseš na računalnik. To je šele zabavno! Z vidika motivacije seveda.
Uporabniški avatar
 Athena89
hoj!da ne bom odpirala nove teme... js pa nisem tekačica, ampak se ukvarjam bolj s kratkimi teki, šprinti in skoki. me pa zanima a mislite da bi men tut koristla kaka taka ura, ki meri srčani utrip? zakaj je sploh koristno? res nimam pojma, zato me zanima :oops:

aja pa še neki, a je kaka taka ura, ki ti meri srčni utrip, brez da si daš un pas pod prsmi gor? :oops:
 PPoce
Vsak malo boljsi pulsmeter (= ki meri z EKG natancjostjo, karkoli ze to pomeni) ima pas za pod prsi.
Mislim da ur brez pasu skoraj ni.

Kolk koristi je pa ze druga, skoraj si je potrebno vsaj vsakic zapisati (ali podatke prenesti na racunalnik), torej imeti tekaski dnevnik.

Meni ni nikoli uspelo daljsi cas slediti/zapisovati podatkov, tako da Polarja zelo redko uporabljam.
Uporabno vsekakor a je treba imeti se volje vse skupaj spremljati.
LD
Uporabniški avatar
 cyc
A bi se prosim ne-odpiralo miljon tem za Polarje in ostale merilce? Na tem forumu ni mogoče združevanje tem in potem izpadejo tele mini temice "katerega-polarja-naj-kupim" kot solata, zaradi česar je ostalo manj pregledno ... :?
Uporabniški avatar
 runner
cyc napisal/-a:A bi se prosim ne-odpiralo miljon tem za Polarje in ostale merilce? Na tem forumu ni mogoče združevanje tem in potem izpadejo tele mini temice "katerega-polarja-naj-kupim" kot solata, zaradi česar je ostalo manj pregledno ... :?

cyc pa kje si ti clovek ! :-)
Uporabniški avatar
 cyc
Ma klinc, tečem ... tko, previdno in počasi, po 5km. Ker se bojim težav s kolenom, ki sem jih mel konec prejšnje sezone po 3x tedensko 10km. In pa kolk bi tudi lahko bil problematičen, zaradi nekega drevesa, ki so mi ga zasadili na pot, malo preden sem šel z endurom tam mimo ;)

Ampak za zdaj je ok ... in paše 8) In sedaj sem pa jaz offtopic :? ;)
Uporabniški avatar
 Athena89
js sm se zdej odločla, da si kupim polarja... in sicer ne kakega nevem kako dragega, ampak mal cenejšega... tam do največ 30 tisoč tolarjev.
ne morem se odločit kateri je najboljši za tak denar, zato vas prosim za pomoč, saj se sama ne spoznam dovolj na funkcije, ki jih razni tipi polarja omogočajo. hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA