tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 mare
ero napisal/-a:hoj, poznavalci PST

koliko km je od starta (fužinski most) do observatorija?

celega kroga namreč ne bi šel in verjetno bi bil tale del (razgiban in v senci) čisto dovolj :)

ST ne gre mimo observatorija. Niti blizu ne, od PST do observatorija je približno 1,5 km. Če si hotel vprašati koliko je do vrha Golovca od gradu je to dobre 3 km.

Sicer pa ko bo nehalo deževati, bom šel s kolesom enkrat okrog, pa vam točno napišem kilometre.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ja res, observatorij ni niti približno na PST. Zato je bolje, da "mesto observatorija" prestavite malo nazaj. To je tam, kjer se pot od observatorija priključi na glavno makadamsko cesto, ki vodi od Rakovnika do Polja. Tam je tudi majhen park s klopcami. PST tam skrene proti Morostu, se pravi stran od observatorija.
Upam, da vam je jasno kaj sem naklanfal!?!
Uporabniški avatar
 ero
Bajsi napisal/-a:Ja res, observatorij ni niti približno na PST. Zato je bolje, da "mesto observatorija" prestavite malo nazaj. To je tam, kjer se pot od observatorija priključi na glavno makadamsko cesto, ki vodi od Rakovnika do Polja. Tam je tudi majhen park s klopcami. PST tam skrene proti Morostu, se pravi stran od observatorija.
Upam, da vam je jasno kaj sem naklanfal!?!

ja, mi je jasno :) v glavi pač enačim traso trojk preko Golovca s traso PST, čeprav se ti dve pokrivata le v zelo kratkem delu.

sicer je pa to tako ali tako že passe, ker bo etapni cilj v Kosezah...
Uporabniški avatar
 mirc
Hi,

midva s Tanjo tudi prideva na štart. Tolikšne razdalje še nisva pretekla,
pa bova poskusila, če bo šlo cel krog. Ker vas je kar nekaj poznavalcev PST, bi bilo dobrodošlo, če bi eden napisal odseke in km. Verjetno bi se dalo organizirati 'hidracijske' točke, da ne bi tekli s 'flaškami'.

Lp Mirč
 mojA
Fino - ponedeljek bo krasen, da se malo prevetrimo. Verjetno bo nad PST-jem kar meglica. Dolžina je malo dolga, no, po polžje bi tudi šlo. Mogoče se vidimo. Če ne drugače pa vas do Viške pošte spremljam.
 dragons
mirc napisal/-a:Verjetno bi se dalo organizirati 'hidracijske' točke, da ne bi tekli s 'flaškami'.

Mirc, zdaj si me pa prehitu z idejo.
Uporabniški avatar
 simi
Za koseze se javim, bo voda dovolj?
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz bom okrog žal pustil par litrov.
Uporabniški avatar
 mare
Za vodo bi bilo najlaže, če bi tekači, ki se bodo vključevali kasneje prinesli par plastenk vode (mislim, da je lahko iz pipe). Mislim, da je sale rekel, da se bo vključil nekje na Rudniku, tisti v Kosezah so naslednja postaja, upam da se bo kdo vključil še kje (npr. Brdo, Žale).
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ero je na strani 4 objavil povezavo na lansko debato, kjer lahko v enem prispevku vidite malce slabšo karto PST. Ni pa km odsekov.
V glavnem, jutri, ko sem zadnjič pred ponedeljkom na TF, javim zadnje osvežene podatke in do ponedeljka zaključim z debato, ki pa se bo nadaljevala na samem teku.
Uporabniški avatar
 Tuareg
Bajsi napisal/-a:Upam, da vam je jasno kaj sem naklanfal!?!

Bi, Bajsi (ali kdo drug-a) lahko tole še enkrat napisal-a:

Kraj, čas štarta in pa opis najenostavnejšega dostopa do štarta za nas, ki se pripeljemo z Gorenjske po Celovški?

Ostalo mi je jasno kljub oblačnemu vremenu.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Tuareg napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Upam, da vam je jasno kaj sem naklanfal!?!

Bi, Bajsi (ali kdo drug-a) lahko tole še enkrat napisal-a:

Kraj, čas štarta in pa opis najenostavnejšega dostopa do štarta za nas, ki se pripeljemo z Gorenjske po Celovški?

Ostalo mi je jasno kljub oblačnemu vremenu.

Helou!
Po Celovški do obvoznice, levo v smer Maribor. Do ocepa Ljubljana-vzhod. Po priključku na vzhodno obvoznico do odcepa LJ-Polje, Moste, Fužine, Zalog. Na odcepu desno na Fužine, Moste. Nato čez 1. semafor, kjer se ne da zavijati levo, pri drugem semaforju levo in potem naravnost do mostu; Fužinski most. Pred mostom na levi je piramida, kjer je meeting point.
Ostale zaključne informacije tik preden zbrišem s šihta.
pies: Pa si ti za celo ali kos?!?
Uporabniški avatar
 Tuareg
Hvala za info. Sem kandidat za celotno traso. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Tako, stvari so jasne!
Celostni tekači se dobimo v ponedeljek, 12.04. ob 10.00 pred Fužinskim mostom pri piramidi (ali bližnji okolici). Čakamo 1/4-1/2 ure in štartamo v rahlem drncu proti Golovcu. Odrajtamo štajge, se znajdemo na Morostu in nadaljujemo proti Viču. Od Viča proti Kosežkemu bajerju in od tam nazaj proti Fužinam. Špekuliram, da bomo pri Kozežkemu bajerju približno čez dve uri.
Ostali, ki se mislite priključevat na raznih pointih imate v rubriki kontaktni naslovi forumovcev mojo številko mobija, ki ga bom imel s seboj in me pokličete, kdaj bomo na kakšni destinaciji. Vodo, hrano, oves in stranišča si puščajte tam, kjer se vam zdi najbolje. Uapm, da se vidimo v čim večjem številu.
Ero, tebi pa priporočam, da glede na tvoj skorajšni podvig prideš samo navijat, kvečjemu počasi raztegnit noge na parih km.
Stanje udeležencev je do sedaj približno tako:
Cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR, dragons??, tini, matevž??, mirc, TanjaO, Tuareg
Del trase:
simi, H2O, sale66, Nataša, LojzeP??, mark, mirans, Močka??, ero??!!??
Lep pozdrav, veliko pirho iin potice in vesele praznike!
Se vidimo v ponedeljek!
pies: Od tega trenutka dalje nisem več doseglijiv po forumu oz. emajlu. Dela samo še mobi!
Uporabniški avatar
 ero
Bajsi napisal/-a:Ero, tebi pa priporočam, da glede na tvoj skorajšni podvig prideš samo navijat, kvečjemu počasi raztegnit noge na parih km.

:) vsekakor pridem za del trase. že zaradi družbe. v vsakem primeru bo en avto z vodo in dopingom čakal v Kosezah!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA