prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Alessandro
Lep pozdrav vsem skupaj!

Zanima me, ali je kdo od vas že tekel s pomočjo Garminovega Forerunner-ja 201 ( GPS ) ter ali je napravica vredna dobrih 50k SIT ali pa je to samo še dodatnih 10 dekagramov pri teku?

LP!
Uporabniški avatar
 Alessandro
Lep pozdrav!

Zadeva naj bi bila tudi pri nas že v prodaji, predstavljeno sem jo videl že v dveh slovenskih revijah, tudi na internetu sem že našel cenik, vendar pa zadeva očitno še ni preverjena. Cena naj bi bila 53.000 SIT, vendar pa bi rad mnenje nekoga, ki je zadevo že testiral, preden sam napravo kupim.

LP!
Uporabniški avatar
 ero
Alessandro napisal/-a:Zadeva naj bi bila tudi pri nas že v prodaji, predstavljeno sem jo videl že v dveh slovenskih revijah, tudi na internetu sem že našel cenik, vendar pa zadeva očitno še ni preverjena. Cena naj bi bila 53.000 SIT, vendar pa bi rad mnenje nekoga, ki je zadevo že testiral, preden sam napravo kupim.

saj ravno to mislim. če poveš, kdo je prodajalec / zastopnik, bi se mogoče dalo z njim dogovoriti za kak test drive...
Uporabniški avatar
 bojanu
Ero, a še testiraš garminov forerunner? Kako se kaj (je) obnesel? Koliko vzdržijo baterije, natančnost v težjih pogojih, uporabnost na splošno?

Slika

V ZDA je proporočena cena 160 USD :idea:
Uporabniški avatar
 ero
bojanu napisal/-a:Ero, a še testiraš garminov forerunner? Kako se kaj (je) obnesel? Koliko vzdržijo baterije, natančnost v težjih pogojih, uporabnost na splošno?

hja, ga ne testiram več - sem ga že kupil :D

žal pa nimam časa, da bi kaj napisal o njem. saj še marsikaj drugega ne dohajam več - kot ste nekateri že opazili.

ko se naslednjič vidimo, se pomenimo o njem in ob njem, OK?
Uporabniški avatar
 Fotr
ero napisal/-a:...žal pa nimam časa, da bi kaj napisal o njem. saj še marsikaj drugega ne dohajam več - kot ste nekateri že opazili.

Ali lahko kaj pomagamo še drugi člani TF?
Uporabniški avatar
 ero
Fotr napisal/-a:
ero napisal/-a:...žal pa nimam časa, da bi kaj napisal o njem. saj še marsikaj drugega ne dohajam več - kot ste nekateri že opazili.

Ali lahko kaj pomagamo še drugi člani TF?

:) stestiral sem ga zelo temeljito. ne vzamem pa si časa, da bi zaključke spravil v jasno čitljivo obliko in jih objavil. bom, obljubim!

v živo pa seveda lahko naredim demonstracijo s predavanjem :)
Uporabniški avatar
 guinness
z rocnimi gpsi ranga tja do 800EU imam zelo slabe izkusnje. slabo vreme, gozd, ruzak in ze ne lovi vec.

kako se torej obnese to cudo, meni se zdi bolj igracka. posebej ker manjka zunanja antena :?
Uporabniški avatar
 ero
guinness napisal/-a:kako se torej obnese to cudo, meni se zdi bolj igracka. posebej ker manjka zunanja antena :?

sori, časa imam še vedno enako, torej premalo.

dogajalo se je, da je Forerunner v gozdu občasno a zelo redko izgubljal signal. po dežju, ob mokrem listju je bilo to še malo bolj pogosto. res je, da ob majhni notranji anteni to ni presenetljivo...
Uporabniški avatar
 guinness
aja, o.k. hvala vseeno! :D
Uporabniški avatar
 vidkul
vem kje se ga da kupit. Vsaj v ponudbi ga imajo.
Trgovina Freestyle za Bezigradom. Pri Astri.

F R E E S T Y L E
http://www.freestyle.si

Trgovina v Ljubljani:

Bežigrad 11 (pri Astra jami), tel.: (01) 236 2370

ljubljana@freestyle.si

lp Vid
Uporabniški avatar
 Alessandro
Oyla!

Sm spet mal surfal po netu :hack: in glej ga zlomka - nov model forerunnerja! :cast:

Zdej obstaja že model 101 ( prej samo 201 ), ki ima iste karakteristike, le da deluje samo na 2 AAA bateriji, večji brat pa na integrirano Li baterijo. Pri nas ga še ni, da pa se ga že dobit v Italiji, Avstriji, Nemčiji, kjer je cena 139 Eurov, kar znese cca. 40k SIT. :bum: Zanimivo?! Kakor za koga.

Se bo pa treba še glede ForeTrex-ov pozanimat, je tud neki novga....

Nadaljevanje sledi.

LP!
Uporabniški avatar
 cyc
ero napisal/-a: :) stestiral sem ga zelo temeljito. ne vzamem pa si časa, da bi zaključke spravil v jasno čitljivo obliko in jih objavil. bom, obljubim!

Obljuba dela dolg :mrgreen:

Ma, smo se hecali :) Zanima me, na kako dolge teke hodiš, da taka napravica postane smiselna? Saj - tole ne meri verjetno samo pretečene poti, da bi pa potreboval koordinate kje se nahajaš pa .... :?

Meni se zdi prehojena/pretečena pot zanimiv podatek, zato čakam da me strezni cena Polarjevega S625X, ki ima to funkcijo, poleg vseh tekaških in možnost še kolesarskih funkcij.
Se mi zdi oz. upam, da bo ta S625X vseeno cenejši od GPS naprave + cenejšega merilca srčnega utripa. Gotovo je pa bolj praktično :?: :?

Kako se obnese opekica na roki? ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA