področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Dule
Bravo tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli prispevali k uspešnosti reševalne akcije :clap: :clap: , pa predvsem Tomažu, volja do življenja je zmagala :laola
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola pa je zmagala volja do življenja in ves čas sem verjel v to da mu bo uspelo se vrniti med nas :wink: :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :P :P
Zdej grem pa na Triglav jipi garantirano 100% jipijipi.
Zame se zdi še zmeraj bolj normalen kot pa tisti ki se vozijo po avtocestah čez kakršnokoli razumsko mejo!
ČESTITAM TOMAŽ!
ČAO!
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, bravo pakistanskim pilotom!!!

In dobrodošel, Tomaž, nazaj v življenje!!!
Uporabniški avatar
 MitjaG
cestitke tomazu, se posebej pa pakistancem, ki so se res izkazali z nemogocim
ze nam se je stvar malo vlekla kaj sele njim :roll:
cey kaki dve leti pa spet :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 Matevz
Pa še bravo slovenskim davkoplačevalcem, ki tole financiramo :)
Uporabniški avatar
 Speedy
Baje vse financira Mobitel, tko da ne se tko hitr za žep bat. Res pa Rupel najbrž ni klical direkt na Mobitelove stroške...
Uporabniški avatar
 Matevz
Kda pa je lastnik Mobitela? Pa kdo je njegov lastnik? :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Če je šel del mojega denarja iz davkov za reševanje v Himalaji, sem pa še bolj ponosen, :evil: da sem lahko konkretno pomagal pri reševanju. Zadovoljen sem, da sem tudi sam malce pomagal rešiti Humarja. :D
 mojA
http://24ur.com/naslovnica/nangaparbat/ ... php?Nxn=10

Na 24 ur so že slike Tomaža in junaških reševalcev. Očitno je Tomaž pravilno slišal, ko je dejal, da ga je gora poklicala. Vrnil se je živ in zdrav, torej ga ima Himalaja resnično rada. Le kaj mu je hotela sporočiti? Upam, da se zaveda, da je dosegel velikanski uspeh in da doseči vrh gore ni vedno tista prava zmaga. Upam, da svojega podviga ne bo nikoli jemal kot neuspeh, kot neuspelo odpravo. Pač pa kot velikansko zmago.
Uporabniški avatar
 Matevz
Fotr napisal/-a:Če je šel del mojega denarja iz davkov za reševanje v Himalaji, sem pa še bolj ponosen, :evil: da sem lahko konkretno pomagal pri reševanju. Zadovoljen sem, da sem tudi sam malce pomagal rešiti Humarja. :D

Problem je v tem, ker te ni nihče vprašal ali bi dal ta denar v te namene.

No, ampak to je že debata o vlogi države, liberalnosti ali socialnosti le-te in tako naprej, kar je tema za na kakšen drug forum.
Uporabniški avatar
 bosin
Ma kakšen uspeh, kakšna zmaga??????

Odprava NI bila uspešna, stena NI preplezana, še več, zelo malo je manjkalo, pa bi se končala z žrtvami (morda tudi reševalcev!!!). In kje je tu kaj uspešnega, zmagovitega ???

Uspeh in zmaga požrtvovalnih reševalcev, ne pa Tomaža Humarja !!!

Svašta!
Uporabniški avatar
 boohoo
ce je Tomaz izjavil da ga je gora poklicala, potem verjetno ne razume kaj to pomeni...na sreco se je vse dobro koncalo, tu imam v mislih predvsem resevalce, ki so neegoisticno sli v akcijo za razliko nekoga drugega, ki se je kljub opozorilom egoisticno podal v steno in nato egoisticno zahteval resevanje vse na racun uspeha ki bi ga pozel sam...ce je to uspeh in velik clovek!!!! hvala lepa ...zalostno
 mojA
Uf, smo razburjeni. Očitno se nismo razumeli. Uspeh razumem kot dejstvo da je živ in kot dejstvo, da so bili reševalci sposobni rešiti ujetega alpinista na terenu, kjer je bilo že od vsega začetka jasno, da reševanje ni možno. A so dokazali nasprotno. In sporočilo gore naj ne hodi več zdraven. Ker če bo v vsem tem videl neuspeh odprave se bo gotovo tja podal še tretjič. Stena je res ostala nepreplezana, ampak pravi smisel uspešne odprave je bil drugje, vsaj tokrat.
Uporabniški avatar
 Moki
Vsak si lahko po svoje razlaga po svoje,

čestitke reševalcem za njihovo požrtvovalnost, saj so s tem tvegal svoja življenja, pa tudi naši diplomaciji in politiki pa čeprav na račun nas- davkoplačevalcev, so vsaj enkrat pokazal, da so tudi naša živjenja nekaj vredna.

:?: Vprašanje pa če b se jst tega lotu, a bme pršli rešt al ne, jim pa tut ne mislm dt priložnosti. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA