področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Tjaša
Bravo, Pegaz in Dule!

Pod vajina prispevka se pa tudi jaz podpišem, če seveda nista avtorsko zaščitena! :cast:
Uporabniški avatar
 matjaz
Pa hvala bogu da se lahko javno postavi da mu ni uspelo in da zna to zagovarjati in da se ima jajca ponovoti zgodbo.

To ti s svojimi full modrimi besedami verjetno ne bos sposoben.

TEK V SNEGU, ali kdorkoli ze si, tezko bos govoril o jajcih, saj se se predstaviti ne upas. to da stvar zagovarjas me sploh ne moti, hecno pa je da si se vkopal za svoje trditve in vsi smo bebcki, ki mislimo drugace. hja ce bi imel jajcka bi se najprej predstavil, razen ce hoces da te najprej kdo sponzorira. sem pa zelo vesel da se je Tomaz resil.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Dragi moji ekumenski prijatelji, en dober dan vam zelim. Naj najprej povem, da sem zelo srecen, da so Tomaza sneli zivega iz stene in sem tako lahko koncno zvil svojo preprogo, ki je gledala proti vzhodu ter zravnal hrbet, ki mi je ze malo nagajal v teh maratonskih prosnjah po kancku srece. Sem rabil kar nekaj casa, da sem se prebil skozi celotno mavrico idej, misli in sodb, se vec casa sem pa potreboval, da sem vsaj za silo uredil misli, ki so se mi porajale po tem res izcrpnem branju.
Zakljucki so kratki. :) Ob pozivu k verskim opravilom naj se uposteva ekumenske misli in naj se ne pozabi na ateisticna custva. :) Vsi razlicni, vsi enakopravin :!:
Vsem, ki so imeli v ustih denar in stroske resevanja zelim, da bi doziveli podobno situacijo kot Tomaz (da bi bila njihova usoda v tujih rokah) in da bi takrat kdo drug imel veliko za povedat o stroski, norosti in podobnem. Pa da bi kdo ne mislil, da je za kaj takega treba v Pakistan. Je dovolj oditi samo na cesto. :)
V trenutkih, ko cloveku visi na nitki zivljenje, se mi zdi razprava o odgovorosti do otrok smiselna ravno toliko kot sedlanje krave. ;) In tudi prej in potem se mi zdi, da bi se lahko razpravljalec spomnil reka, da je vcasih bolje molcati, kot povedati vse kar mu pade na pamet.
Zakaj je dobro, da smo enotni in trdni so povedali ze Pankrti. Kdor ne ve za kaj gre naj si poslusa Dolgcajt. :)
In ne nazadnje moram povedat, da povsem razumem Luckota in njegovo reakcijo. Kajti dejstvo je, da besede takrat, ko je potrebna akcija, ne pomenijo prav dosti. Lep in nazoren primer za vse, ki ne vedo o cem tece beseda je film Zivljenje po Brainu. (slika pove vec kot tisoc besed PRESS) :)
Eto, toliko sem vam imel povedat za danes. :)

Srecno!
lp, oranzni slon (Al Islam tudi imenovan) :twisted:
p.s.:Ocenjevanje njegovih dosezkov pa sodi ze v rubriko "Le cevlje sodi naj kopitar!" :) Kdor bi rad kritiziral Tomazeve odprave in plezanje naj s svojim primerom pokaze kako se stvari streze. :) :D
 Ninocka
Tudi jaz sem vesela, da se je vse izšlo. Razumem in spoštujem različna mnenja, ki ste jih izražali na forumu. Par prispevkov je bilo malce bolj "nerodnih", pa vendar se mi zdi, da se odrasli in zrelimi ljudje lahko spoštujejo in družijo kljub različnim ideološkim/teološkim in še kakšnim pogledom.

Posredno sem v nekaterih prispevkih spoznala svojo "podzavestno" dilemo. V preteklosti sem bila zelo dejavna kot prostovoljka in sem ogromno energije in časa vlagala v "spreminjanje sveta na bolje". Po koncu študija sem se oddaljila od teh aktivnosti in sedaj zgolj občasno sodelujem. Pomemben razlog za "občasno" sodelovanje je tudi, da večino prostega časa posvetim športu. Včasih se vprašam, ali nisem egoistka, ker se za lastno zadovoljstvo v prostem času vozim s kolesom in tečem in si želim postati ultramaratonka in (če bo Bog :wink: :twisted: oz. zdravje/genetika dala) tudi dolgoprogaška triatlonka. Ali ne bi bilo bolj "smiselno", da bi v tem času, ki ga porabim za treninge, pomagala ljudem, ki so potrebni pomoči.

Šport me osrečuje in mi daje energijo, ko jo delim z drugimi ljudmi. Ne želim spremeniti življenja, vendar se mi občasno "odprejo" dileme, kot je zgoraj opisana.
 lona
Tjaša napisal/-a:Bravo, Pegaz in Dule!

Pod vajina prispevka se pa tudi jaz podpišem, če seveda nista avtorsko zaščitena! :cast:

Živ, evo, tudi jaz. Se ne strinjam z dejanji :oops: , a ne kritiziram vsega skupaj. Vsak ve zase.... :)
Vse lepe dneve!
lona
Uporabniški avatar
 H2O
Slončk pa kje si ti?!:)
Uporabniški avatar
 runner
eden Hermesovec napisal/-a:Scenarij:

Humar (igra ga Stalone) vrhunski alpinist in gorski reševalec -zaradi
kozarčka ali dveh se poškoduje med gradnjo hiše - dobi kozmično sporočilo o
Nanga Parbatu, posreduje mu ga njegova "Vešča" (igra jo Mojca Mavec) -
odide na goro in ostane ujet v steni - reševalna akcija steče, vpleteni pa vsi od
Rupla (igra ga Sean Connery), Vikija Grošlja (himself),
Maje Roš (igra jo Elizabet Hurley) - happy end,
Humar se vrne k ženi in otrokom - režiser Damjan Kozole pa dobi OSKARJA!
Fredi Miler pa oskarja za stransko vlogo (pakistanski pilot helikopterja)!

Pa še en izsek iz filma:

Sredi filma bo mimo Tomaža prismučal Davo Karničar in ga vprašal:

"A ti boš pa kr ležu cel teden !??"

LOL

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA