prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Staša
Wave Rider napisal/-a:Ka pa če nas 10 tekačev kupi vsak 1 par nogavic pol pa si majčko menjamo :?: En dan eden en dan drug? Ka pravte :D

Ja! Pa je res kul! Prvi bo pa tisti z največ žulji!

Tomaž, ja, hecala sem se. Alan je kul! Jaz imam pač žulje, on pa neke luknje v kolenu! :? :wink: :D (rolerjiPRESS)

Pa da dostavim nekaj pametnega: bila v outletu, videla xyz socks, res ceneje, a številk ni sploh zame. Bile za tek le do 38. Za golf :shock: pa je izbira precej boljša.
 Wave Rider
Ja jst mam 44 nogo pa mam x socks zokne številko 39-41, pa so super fino fajn!

Pa Staša, tistega z žulji ne razumem! Kr neki
 tommi
js mam pa cifro 44 pa mam sockse 45-47 pa mi sedejo na nogo :)

zanima me, kako vi perete te nogavice?
Uporabniški avatar
 Učenec
Če nočeš, da se preveč skrčijo na 30 stopinj;
ostane pa problem blata, moje ostanejo kljub opranosti rjave (od blata), tko da jih pol mal na roke požulim.
Uporabniški avatar
 domen81
ima kdo doma se embalazo od Xsocks ??? bi mi kdo posredoval svojo kodo, ki je navedena na embalazi, ce jo sam ne namerava uporabiti ?

hvala
Uporabniški avatar
 Athena89
domen81 napisal/-a:ima kdo doma se embalazo od Xsocks ??? bi mi kdo posredoval svojo kodo, ki je navedena na embalazi, ce jo sam ne namerava uporabiti ?

hvala

kaj ti pa bo?
Uporabniški avatar
 Athena89
zbiraš...? a to za uno majco? ker če zbiraš za majco, mislim da morš tam met račun ;)
Uporabniški avatar
 domen81
ja za majco..... a rucn je treba met ? :roll:
dobro da punca v trgovin dela bo treba kr njej mal zamorit :twisted:
 tommi
kaksen racun pa to? dvomim da ga je trea met, k preko neta vpisujes tiste serijske stevilke!
Uporabniški avatar
 bojanu
Brati je potrebno! Tako na netu, kot v tej temi :wink:
 tommi
no jaz imam že dva kupončka :)
Uporabniški avatar
 svizec
No, jaz pa nočem zastonjske majice, ampak nogavice po čimnižji ceni.

Morda kdo ve, če se da kje dobiti X-Socks model Run Sky Run, s srebrno nitko v stopalnem delu in so namenjene tekom na dolge proge za manj, kot 3.990,00 SIT?

Saj sem neškrti Gorenjec, ko gre za šport, ampak 4 jurje za en par nogavic je pa res malce drago.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Po mojih izkušnjah znižanj na te štumfe ni. Prvič sem videl popust šele letos pred LM v šotoru Intersporta za 20%. Imaš pa odrezek za 20% popust od LM pa greš v intersport in jih kupiš ceneje.
Uporabniški avatar
 svizec
Saj res! Na ta odrezek sem pa čisto pozabil! Madonca!

3 jurje 200 se že malce lepše sliši.

Zgleda, da bom vseeno imel luknjo v mošnjičku...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA