prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Junc
Joke joke :D :D
Pričakujem da se bo moj napredek počasi ustavil (sedaj iz 55 min na 46 v treh mesecih).

Ste gledal Helsinke, atletiko. Mal me je razočarala Redclifova, al pa sta jo komentatorja tko forsirala, da je ne vem kakšna favoritinja. Mater, Dibaba pa je odšprintala zadnji km (tek na 10 000m) :)
Uporabniški avatar
 MABE
Če se komu da danes zelooo počasi :oops: teči okoli Brda ali pa 10 km po Udinborštu (od 19-20-ih), naj mi javi.
Drugače se pa vidimo v četrtek, uro pa še določimo......sledi analiza....
Uporabniški avatar
 lojzeP
eni smo včeri zaokrožli - a ne de 2much Familija 8)

za danes je bil sicer v planu bicikel, čeprav ni nemogoče ....
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Vlajko napisal/-a:
2MUCH4ME napisal/-a:.... naslednji četrtek poskusiva prebiti tvojo magično mejo 50min. Velja??? :?: ...

Velja. :oops: :oops: :oops: :shock:
Pa še včerajšnji zapitek bo treba ponucati. Upam, da ga bom pr'šparal do prihodnjega tedna ( :-- :-- :-- )

Vlajko, ali še velja dogovor za danes :?:

Jaz bom danes tekel en krog v zmernem tempu ob 18.30 v vsakem vremenu! :!: Še kdo??? :?:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME napisal/-a:....Vlajko, ali še velja dogovor za danes :?: ...

Ob 18.30 bom pripravljen v štartnem boksu. Sem pa rahlo prehlajen, tako da bo magična meja ostala za drugič. V primeru močnejšega dežja bom, izjemoma, ostal pod streho:!:
Uporabniški avatar
 MABE
Če ne pozabim :oops: :oops: pridem tud jaz.
Uporabniški avatar
 MABE
Vsi, ki danes po 18.00 uri niste zakrožili okoli Brda, ste zamudili izredno priložnost :lol: . Na poti okoli se je bilo mogoče brezplačno potapljati :bum: . Vidljivost je bila sicer malo slabša (kalna voda), vročine pa ni bilo pretirane. (potapljaški center Brdo...press)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
MABE napisal/-a:Vsi, ki danes po 18.00 uri niste zakrožili okoli Brda, ste zamudili izredno priložnost :lol: . Na poti okoli se je bilo mogoče brezplačno potapljati :bum: .

Ja, res vam je lahko žal. Takega ambienta ne vidiš vsak dan. Jaz sem sicer začel teči, vendar sem že na prvem ovinku na žalost opazil, da sem doma pozabil plavutke in žogo za vaterpolo! :lol: Zato sem se razočaran vrnil, trikrat pretekel ciljno ravnino in se počasi pospravil v zaveterje Dežmanove galerije, kjer me je že čakal Vlajko, ki se je odločil, da danes ne bo preizkušal svojih plavalnih sposobnosti...

Analiza je bila zato kratka, saj vodni športi niso ravno tema za kakšno dolgo razglabljanje!!! :wink:

Prijazen tekaško plavalni pozdrav!

Vilko B.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Škoda ker se nisem mogel potapljati na potapljaškem tečaju, ki ga je vodil MABE -potapljaški švic center :lol: :wink: :P .Sam bi po mojem bolj teklo izpod čela, kot pa pod nogami da bi čofotalo :lol: .
Na žalost sem imel ene nujne opravke v okolici Radovljice in resnično nisem mogel priti :cry: :cry: :? !
Upam da se bom kmalu pridružil potapljaškem centru BRDO.Pozimi pa zimskošportnem centru BRDO :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes sem se za nekaj dni poslovil od Brda. Tekla sva z stalnim sotekačem Tomažem. :wink:
Ker se mu je po teku mudilo domov, sem bil za analizo prisiljen poiskati nekaj kranjskih "pijančkov". Priporočam. :D :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vlajko - si moral pa kmalu zaklučiti, kajti prišel sem ob cca 19.15, in ni bilo videti kakega znanega avta :(
Sem pa med tekom dohitel enega starega prijatelja s Planine, s katerim sva po koncu kroženja malce "pomoževala"

Verjetno zopet v četrtek :D
Uporabniški avatar
 tini
A smo za "cetvrtak navece" za en krog ?

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
tini napisal/-a:A smo za "cetvrtak navece" za en krog ?

lptini

z lahkoto - zaenkrat rečemo ob 19.00 ( viševremenazaanalizu PRESS ) :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
lojzeP napisal/-a:
tini napisal/-a:A smo za "cetvrtak navece" za en krog ?

lptini

z lahkoto - zaenkrat rečemo ob 19.00 ( viševremenazaanalizu PRESS ) :wink:

Jest tud pridem na en "fat burn" krog na nizkih obratih!!! :wink:

Se vidimo!!!

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No to ob 19 h pa tud men sedaj paše glede na obveznosti, tako da upam, da se pridružim in še v zadnjo pred polmaratonom nekaj konkretnega, če bo šlo!
:lol: :lol: :wink:
ČAO!
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA