Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 S*
Z rahlo zamudo (kaj češ, če tota služba včasih človeka tako "prevzame", ne :? ) poročam o sobotni (3. 4.) tekaški prireditvi v Mariboru na stadionu Poljane.
Športna šola Gazela (http://www.atletska-zveza.si/razpisi/izziv10k.pdf ) je bila organizorka rekreativnega teka Pozdrav pomladi in 8. evropskega izziva na 10.000 m. Dan je bil prekrasen, sončen, mogoče malo prevroč za tek in pričakovala sem maso poskočnih tekačic in tekačev Slika. A glej ga zlomka, sva prišli Z* pa jaz pa še par "naših" (starih znancev) in ne vem, če nas je bilo 20. :( Ampak sva pa tekli z majčko s TF! In to definitivno zadnjič v sezoni - ker je čez čas postala jako težka in sem skoraj zakuhala Slika. Mam celo nekaj fotk (Ero, prosim, jih spraviš gor. Ti bom poslala. :D ).
Potem sem si pa mislila, dobro, če ne padejo na nas rekreativce, bo pa vsaj pri profijih več folka, navijačev in navijačic (saj je vendar sodelovalo 24 evropskih držav!). Ma, kakašna zmota. Medijska podpora na nuli, gledalcev skoraj nič (tisti, ki smo bili, pa smo zelo navijali za Heleno Javornik, našo edino predstavnico), napovedovalec pa je zelo samozavestno izrekel nekaj zelo "poučnih" izjav: tako smo očitno spremljali "svetovno prvenstvo na 25 km" in namesto pacemakerja je tekel "peacemaker" 8) (pa še kaj bi se našlo).
Kljub vsemu sva z Z* imeli lep dan, poklepetali sva z najinimi tekaškimi znanci in poskrbeli za večjo "množičnost" :?: "navijalcev" :D
PS: Naj dodam, da je škoda za mesto Maribor, da ne zna izkoristiti takega dogodka. Na splošno mediji zelo slabo ali pa nič ne poročajo o tekaških prireditvah, predvsem rekreativnih (npr. Ljubljanski maraton). Kaj češ, denar je pač sveta vladar.

Pa lep tekaški pozdrav! Slika
Uporabniški avatar
 Z*
No ja, moja zgodba bi bila podobna S*, s to razliko, da jaz SEM totalno zakuhala Slika(dokazi pri Eru) in v tako zabluzenem ritmu komaj premikajoča se doživljala tegobe Vodice na PST - bližajoče sopihanje in, švrk, oddaljujoče se ... Ko sem kooončno, zapletajoč se v lastni jezik med nogami, pricurljala v cilj, je tamkaj že dooolgo prisotna S* z že drugo kupico nazdravljala s sotekačiSlika, prvouvrščena S. Vivod je pa pravkar pomalicala.Slika
 Lučko
S* napisal/-a:Kljub vsemu sva z Z* imeli lep dan, poklepetali sva z najinimi tekaškimi znanci...

Evo, tu sta dva izmed mnogih razlogov, zakaj jaz tečem :D . Zame sta zelo pomembna :!:

Z* napisal/-a:..lastni jezik med nogami..

A ste med tekom tud to delal :shock: . Zakua pa :?: . Drug let bom jz tud svoj jezik v MB prnesu :twisted: .

Punce čestitam vama. Nekaj podobnega smo poizkusili v Vipavi. Vročina uf 8).
Uporabniški avatar
 Z*
Lučko napisal/-a:A ste med tekom tud to delal :shock: . Zakua pa :?: . Drug let bom jz tud svoj jezik v MB prnesu :twisted: .

Čuj, ti, ko se je meni jezik od zelooo hudega med oba kraka zapletal, nisem imela časa in ne moči na to, kaj vendar tam spodaj počne, misliti; sem ves čas pazila na to, da ga ne pohodim, ali se celo spotaknem in razbijem ugrizno enoto - 32 bolj ali manj zakrpanih, ki je že nestrpno čakala na tisto, kar se ni imelo tako kmalu zgoditi, ker malice pač ni bilo. :evil:
Kar prinesi ga v MB, če si upaš. :twisted:
 Lučko
Z* napisal/-a:Kar prinesi ga v MB, če si upaš. :twisted:

Sej ga bom :twisted: Drug let 100% :D

Čuj ti, tisti na 2 fotki zavaljeni tam zadaj, a te je prehitu :?: :twisted:
Uporabniški avatar
 Z*
Lučko napisal/-a:Čuj ti, tisti na 2 fotki zavaljeni tam zadaj, a te je prehitu :?: :twisted:

Hehe, tisti me ni, eno pivo preveč :twisted:, ta drugi za njim pa, je.. ga!
 Lučko
Z* napisal/-a:Nikar ne bodi tako skromna, Tjaša. Če je njegova malenkost, tvoj partner pri teku, pri mizi, v postelji, pri s... (no, pustimo to ), Lučko, potem si ti ne Luča, ampak ta glavni kandelaber v hiši, mar ne?!

:oops: :oops: :oops: Je..ga :cry:. Ž more tko bit :wink: .

Še neki me zanima: REZULTATI :?: :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA