Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ponosen sem, da ti je uspelo in da si vesela svojega prvega prihoda v cilj.

Samo tako naprej pa bo 10 mogoče padla že letos na Ljubljanskem maratonu.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 Ninocka
Nadja, se veselim s tabo! In se spominjam svojega prvega "nastopa" lani septembra... :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No Ninočka hvala na čestitkah nam začetnikom to veliko pomeni . Pa saj se tudi VI izkušeni tega spomnita a ne.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No na svoji drugi uradni tekmi sem presenečeno osvojila svojo prvo kolajno za 2. mesto. OBČUTKI SO BOŽANSKI:

:P :P :P :P :P :P :P :P :P
 tommi
že na drugi tekmi? Ti se pa ne "šparaš" :)

čestitke Nadj@
 tommi
No ja, po zadnjih informacijah sodeč, in moji pripravljenosti, se bom udeležil tudi jaz prvega uradnega teka in sicer:
4. Tek na Tabor, Sežana, 27.08.2005

Mislim, da mi trasa ter dolžina proge ustreza, samo upam da bo tudi vreme naklonjeno! Bo šel še kdo od tule na ta tek? Bi se mogoče kaj vidli? Ker jaz še nobenega ne poznam :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Tommi hvala na čestitkah. Ko sem na tabli z rezultati videla da sem dobitnica medalje skoraj nisem mogla verjeti.

Res da imamo ženske manjšo konkurenco a vseeno MEDALJA je MEDALJA a ne.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No na svoji drugi uradni tekmi sem presenečeno osvojila svojo prvo kolajno za 2. mesto. OBČUTKI SO BOŽANSKI:

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Nadja, čestitam, le tako naprej!

Kje pa si tekla?
 Damjana
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Res da imamo ženske manjšo konkurenco a vseeno MEDALJA je MEDALJA a ne.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Saj nekje imamo ženske protekcijo
Čestitke tudi od mene!!
Še nikoli nisem tekmovala, pa nabiram pogum..Tale Dovžanova soteska me mal vleče, sam se bojim bruke, pa da bodo na konc sam mene čakal tam na cilju. :oops: :oops: :oops:
Do zdaj sem laufala samo na 6km , sej 8 pa ni dost več..pa vidim da danes spet ne bo nič s tekom. Še malo bomo počakali pa mi bo dež najljubšo progo odnesel (joke)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No Majda in Damjana najlepša hvala na čestitkah.

Saj razumete koliko sem vesela za prvo osvojeno medaljo.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Majda , tekli smo na 13. teku čez pet vasi v Matkah pri Preboltu na 4,4 KM.

ČAO
:cry: :lol: :P
Uporabniški avatar
 Nadj@
tommi napisal/-a:No ja, po zadnjih informacijah sodeč, in moji pripravljenosti, se bom udeležil tudi jaz prvega uradnega teka in sicer:
4. Tek na Tabor, Sežana, 27.08.2005

Mislim, da mi trasa ter dolžina proge ustreza, samo upam da bo tudi vreme naklonjeno! Bo šel še kdo od tule na ta tek? Bi se mogoče kaj vidli? Ker jaz še nobenega ne poznam :)

CIAO

No Tommi morda se pa vidmo se dogovorimo po TF-ju v četrtek če bomo šli .
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 tommi
Jutro, še zadnje priprave pred odhodom v Sežano, vreme tu nič kaj rožnato, ampak če se bom zanašal na vreme, še lep čas ne bo nič s prvim tekom :)

Ko pridem nazaj vam poročam, kako se je zadeva razpletla ;)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No TIMMI bomo vsaj z mislimi s teboj. Glej da se boš odrezal tako da bo za tebe najbolje.

Čakamo poročilo z prve uradne tekme.

:?: :?: :?:
 tommi
poročilo je že napisano, sicer malo na hitro, ker mi časa primanjkuje! :) tk da! lepo se mejte se še kaj oglasim na forumu :) tekom dneva ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA