prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Pa na treninge se kdaj prikaži.Zdaj niso več tako hudi.

:twisted: :twisted: :twisted:

@izidor
ti pa kar pridi!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Mislim to je pa nora fotka , kva je to enih šteng , kje pa to točno je.

A to tud tečete svaka čast.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No ko sem videla sliko me že vse mine, moja malenkost jih še prehodila bi sploh ne.

Res občudovanja vredno da jih pretečete.

Moje ČESTITKE.

:P :P :P
Uporabniški avatar
 mirko1
to pa je nostalgija.sicer stopnice niso niti podobne tistim izpred 30 let ko sem po njih vsak dan hodil(pa ne treniral)namreč levo in desno so bili lepo urejeni vinogradi.tista velika hiša pod stopnicami pa kmetijska šola kjer sem užival 4 leta.
upam da pridem pred zimo na en hiter sprehod gor k totim štojercem. :D
pa bo veggie napisala:Mirko, ti kuj prii .
slike so pa res super in mojstersko poslikano.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Mirko sam tiste kaplje znoja pa niso poslikane, ker drugače še teh ljudi ne bi bilo kar bi radi prišli.Mislim klele se pa prelije znoja, pol pa na vrh RITOZNOJČAN do konca :wink: !
Ja to bo pa treba probati!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
VEGGIE kje si, al nas boš kej povabla gor na štengce. :lol: :lol: :lol: :twisted: Ona se nam bo pa na vrhu smejala v ksiht in si mislila, vi kar letite.Jaz sem jih že odbrenkala!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Veggie
Ljutki, vi kuj prijite :lol: :D
Vljudno vabljeni!
Kaj naj druga recem - zdaj se po celi Sloveniji (oz. TF) koncno ve, kako izgledajo te zloglasne stengice 8)

Ce je komu ob ogledu slikc kaj kam uslo, :arrow: venis oksi eksn temeljito odstranjuje vse vrste madezev :twisted: :wink:
Ce pa (se) ne, pa pocakajmo na fizicno soocenje s stopnicami :wink: :lol:

Malo heca mora bit ane

LP

@tomaz.zupancic
Kdaj ze prikolesaris, si rekel.........? 8)
Uporabniški avatar
 Veggie
kustus napisal/-a:kje pa to točno je.

Kot ze omenjeno, je stavba poleg Kmetijska fakulteta! blizu Kamnice

V glavnem, pri Koroskem mostu - Stuk, potem Trust, potem se malo gor in skoraj ne mores zgresiti.... Sicer pa - kdor ima zeljo, se bo ze konkretno pozanimal :twisted: :wink: :lol:

@tomaz.zupancic
Kaj si rekel.... ritoznojcan..... A tako ti imenujes ljudi, ki se trudijo s stopnicami.... Hm... Jah, pa ves, da imas prav :D Pridi, preizkusi :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Veggie napisal/-a:
kustus napisal/-a:kje pa to točno je.

Kot ze omenjeno, je stavba poleg Kmetijska fakulteta! blizu Kamnice

V glavnem, pri Koroskem mostu - Stuk, potem Trust, potem se malo gor in skoraj ne mores zgresiti.... Sicer pa - kdor ima zeljo, se bo ze konkretno pozanimal :twisted: :wink: :lol:

@tomaz.zupancic
Kaj si rekel.... ritoznojcan..... A tako ti imenujes ljudi, ki se trudijo s stopnicami.... Hm... Jah, pa ves, da imas prav :D Pridi, preizkusi :wink:

Dijo porko to sem misli, ritoznojčan za znoj-čana izpod čela :lol: :wink: !Sej bom prišel pokazat kako to izgleda :lol: :wink: !
Poglejte to Veggie kako je lepo prijazna :lol: :wink: , gostoljubna :wink: , kako rada vsakemu izreče dobrodošlico ob obisku kalvarije! :lol:
Sam zdej nevem, al jo bo izrekla na vrhu stopnic, ali že vspodaj.Ker če bo spodaj izrekla kake čarobne besede, mogoče kak sploh ne bo šel tečt teh stopnic :wink: !
Se vidimo na vrhu ali vspodaj!
Hja odgovor sledi po oglasih :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Izidor odlično poslikano!Upam,da so vam štengice vlile malo strahu in spoštovanja.Letos bomo v glavnem organizirali srečanje v Mariboru z kakšnim krajšim tekom v katerega bodo vključene tudi stopnice.Tam nekje konec septembra ali v začetku oktobra bi bil verjetno kar primeren termin.Da se še malo potrenirate pred Lj.maratonom.
MB banda se bo v glavnem dogovorila glede organizacije srečanja v glavnem ste pa že sedaj vabljeni VSI!!!
Štenge je treba doživet! :D
Uporabniški avatar
 INOT
Izidor odlično poslikano!Upam,da so vam štengice vlile malo strahu in spoštovanja.Letos bomo v glavnem organizirali srečanje v Mariboru z kakšnim krajšim tekom v katerega bodo vključene tudi stopnice.Tam nekje konec septembra ali v začetku oktobra bi bil verjetno kar primeren termin.Da se še malo potrenirate pred Lj.maratonom.
MB banda se bo v glavnem dogovorila glede organizacije srečanja v glavnem ste pa že sedaj vabljeni VSI!!!
Štenge je treba doživet! :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
INOT napisal/-a:Štenge je treba doživet! :D

Res morate probati kako je, ko je pred tabo še kar nekaj stopnic in hočeš dvigniti nogo na naslednjo, pa ne gre :lol: Je pa vse poplačano z razgledom z vrha ;)
Uporabniški avatar
 haupi
Tale slica šteng mi je kr mal nostalgije prvlekla vn na čase skupnih laufanj z TF MB oz. bolje rečeno z INOTOM. :lauf:

Ja jst upam, da bomo se uspeli uskladiti in nardili tekmo za Veliko Nagrado TF čez štenge.

Srečno vsem

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 INOT
Pozdravljen Haupi.Kot vidiš pridno garamo in treniramo z dodatkom kulinarike in ostalega.Vendar pa ni šale.Do jeseni krvavo treniraj,da boš sposoben za naše treninge :twisted: Ker znamo pojest dost palačink in sladoleda. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA