tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

bojanm
Živjo,tud jest se bom pridružil.
Uporabniški avatar
 alan
Xrock napisal/-a:Živjo,
S kakšnim tempom pa ponavadi tečete na takemle teku?...

Link na prejsnji PST tek je tule.

Samo za osnovne informacije... Vec potem, ko bo malo vec casa... :roll: Hmmm.... kdaj je ze to?

Prijavljene prosim edino, da sporocijo, kje priblizno bodo tekli (da boste lahko dobili druzbo) in ce potrebujejo prevoz... :D
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz pridem in v Kosezah poberem 3 kandidate za prevoz do Fužin, ki bodo tam pustili avto.
Analiza bi bla pa lahko nekje na prostem, če bo lepo vreme, a ne?
Uporabniški avatar
 alan
klaudi napisal/-a:Jaz pridem in v Kosezah poberem 3 kandidate za prevoz do Fužin, ki bodo tam pustili avto.
Analiza bi bla pa lahko nekje na prostem, če bo lepo vreme, a ne?

:D

Glede analize bomo se kaksno rekli! Seveda pa so zelo zazeljeni tudi kaksni predlogi!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lahko računate tudi name. Bi pa pustil avto v Kosezah in bil interesent Nr.1 v beli alfi :wink:
Standardna polovička je v planu - kar se tiče prevoza Koseze - Fužine :idea:
Uporabniški avatar
 alan
lojzeP napisal/-a:Lahko računate tudi name. Bi pa pustil avto v Kosezah in bil interesent Nr.1 v beli alfi :wink: ...

Hja Lojze... :!: :?: Ni blema spljoh... Ce zrihtas belo alfo, jo lahko jaz peljem :wink:

ps: Kam smo prisli.... :roll: Organiziras tek, potem pa hocejo se belo alfo... pa se glasbeno zeljo mogoce ? :twisted:
Uporabniški avatar
 Bor
lojzeP napisal/-a:Lahko računate tudi name. Bi pa pustil avto v Kosezah in bil interesent Nr.1 v beli alfi :wink:
Standardna polovička je v planu - kar se tiče prevoza Koseze - Fužine :idea:

he he
Uporabniški avatar
 lojzeP
Bor napisal/-a:
he he

jah, itaq - sem zvedel, da smo na kmetih bolj slabo na takočem s "tafrišnimi" informacijami :bum: ( A3 PRESS ) :--
Uporabniški avatar
 Barb
Jaz tudi pridem in se prvič tudi spopadem z Golovcem.No ja,tko uradno :lol:
Sam, da bo zdravje zdržalo :P

Aja Kaludi,mislim,da imam že kr stalni sedež v A3-ju,a ne :roll: :?: :arrow: Prosim tudi tokrat :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja mislim, da je ta tek po PST-ju najbolj primeren datum in nekako lokacija, kljub temu da sva se z Erotom pogovarjala da bi organizirali nekakšen tek na Gorenjskem koncu nek simboličen tek.Ampak mislim, da je kar primerna trasa in mogoče tudi dan, saj za nekatere.Čeprav bom dan prej tekel na SAM.Bom tekel tudi na tem teku, kljub temu, da je dan po SAM-u, ampak in če prekle letijo dol bom šel.Pa magari čist izzi.Tako, da tisti kandidati, ki mislijo iti tako slovmoušn se jim bom pridružil in delal jim druščino vzadaj.
Če ne bo višje sile definitivno pridem na ta tek.
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 runner
maraton napisal/-a:kljub temu da sva se z Erotom pogovarjala da bi organizirali nekakšen tek na Gorenjskem koncu nek simboličen tek

nic ne de ... Filipid si je zasluzil da mu vec tekov organiziramo. Bomo prisli tudi na Gorenjsko ... za trenutek se v Kropi ustavili ... svecko prijatelju prizgali ... in spet tek nadaljevali.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jaz sem se tudi odločila za polovičko; od Fužin do Kosez.
Avto bom pustila zjutraj v Kosezah, tako da bi rabila prevoz do Fužin.
Bo peljal zjutraj kdo tja :?:
(Včeraj sem se za vajo preganjala po Golovcu, pa imam vseeno kar malo treme pred tem hribom :? - Tomaž, jaz sem definitivno slow motion kandidat)

Pozdravček,
Darja
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Prispevam prevoz takoj zjutrej nazaj do Fužin. Za 5 komadov. En uspredi, tri uzadi, en u prtlažnik. Pa jest, šofa. Skupej 6.
Uporabniški avatar
 alan
Filipidu v spomin ali 11. tek po PST, 11.09.2005

INFO
Tek se bo zgodil 11.09.2005 s štartom ob 9.00 na parkirišču pred Fužinskim gradom (povezava). Tekači se dobimo pred gradom ob 8.45!

Informacije o TRASI in PREVOZIH najdete pod temle linkom... povezava.

OKREPČEVALNICA:
Meduza je nadvse velikodušno ponudil vodeno osvežitev v Murglah! Dovolj okrepcila bo v Kosezah pri bajerju (lahko prinesete s sabo kaksen liter vode pa kaksno banano), za celoprogase bom nekaj stvari pripravil jaz pred Domom Podiplomcev (nasproti Mecatorjeve poslovne stavbe) za Bezigradom!

ANALIZA

Danes rezerviral prostor za analizo... Sklepčno smo se odločili za Balinčka: Picerija in krčma pr' Balinu, Slape 52. Soba je rezervirana od 11 ure naprej! tule

PRIJAVLJENI TEKAČI

Cel PST:

1. MajdaPR
2. Tomaz.Zupancic
3. Primus
4. Mariolino
5. Bor
6. Oranzni_slon
7. Sprinter400
8. Bigfrik
9. Alan

Polovička:

1. Bajsi
2. Milkec
3. Snežinka
4. Staša
5. Runner
6. Dedič
7. Kustus
8. Nadj@ ???
9. Xrock
10. Bojanm
11. Klaudi
12. LojzeP
13. Barb
14. Vlajko
15. Pegaz
16. Rainbow
17. tukalica1 (MihaPR)
18. tukalica2 (Nataša)
19. 2much4me
20. KaTkA
21. Moki
22. Mazi
23. Lili
24. Žuža
25. Daša
26. Špik
27. Tini
28. Boohoo
29. Lea
30. Priseljenka

Ostale relacije:

Fuzine - Bezigrad
1. Ninocka
2. Kristina
3. TomazNY

Dolenjka-Koseze
1. Pettr - ponuja in prosi za prevoz (njegov post)

PREVOZ na relaciji Koseze - Fužine:

1. Klaudi (zjutraj pelje LojzetaP, Snezinko in Barb na Fuzine)
2. Snežinka (pusti avto v kosezah)
3. LojzeP (pusti avto v kosezah)
4. Bajsi (pelje soferje na Fuzine)
5. Pegaz (po potrebi)
6. Vlajko (spregledal - ze dodal :wink: )
7. tukalica-mobil (ne priporocam, ce vam tukalici za kaj tezita)
8. Moki
9. Žužamobil
10. Špik
11. Bojanm in kombimobil
12. Priseljenka (pusti avto v Kosezah)
Nazadnje spremenil alan, dne 10 Sep 2005, 12:10, skupaj popravljeno 29 krat.
Uporabniški avatar
 alan
:oops:
Nazadnje spremenil alan, dne 25 Avg 2005, 11:04, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA