prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

žuža
Tudi s klanci se je treba spopadati.
V sredo, 24.8.2005 ob 18.00, nameravam teči (hoditi) na Rašico (641 m n.v.).
Tokrat bom štartala pri kmetijski zadrugi v Jabljah (300 m n.v.) v starem delu Trzina, kjer se da tudi parkirati. Malo več kot 4 km je asfalta, zadnjih dobrih 500 m je gozdnih.

Ker je klance lažje premagovati v družbi, ste prav lepo zaželjeni. :D :wink:

P.S.: Razdaljo sem ocenila čist po lastnem občutku, tako na približno. Na vrhu Rašice je »planinski dom«, tako da se da tam stopiti pod streho oz. kaj vase zvrniti.
 NIKITA
Z veseljem bi sla s tabo a na zlost danes to ne bo mogoce. Kaj pa pravis na jutri? Ali pa kateri drugi dan?
 žuža
No pa sma gor pritekla, skupaj z gorskim tekačem Duletom.
Po cesti se mi zdi, da je še najbolj strma varianta.

Na vrhu Rašiškega stolpa sva prekontrolirala, če je vse OK --> Brdo še stoji, trasa za SAM tudi, le na Primorsko stran se ni kaj dosti videlo. Ljubljane in bližnjih naselij se pa še opazi ne :wink:

Za navzdol je letelo. Presenečena nad najino hitrostjo je bila tudi srna, ki se sploh ni hotela odmakniti, potem ji je pa le uspelo skočiti h kraju ceste.

Po urci in pol je bilo konec današnjega teka. Sledi sanacija žulja (sem že navajena :evil: ).

Dule zdaj pa ti povej, če ni bilo tako :wink: :D

Nikita, z veseljem se lahko zmenimo še za kakšen tek, samo jaz do konca tega tedna ne bi ponovila Rašice. Bom vzela zemljevid v roke...tam v Kamniški Bistrci je ena dobra varianta, samo ne vem koliko je dolga.
Uporabniški avatar
 Dule
No saj je Žuža že vse povedala :wink: . Lep tek v naravi, blizu Ljubljane, z razgledom vseokoli pa še v lepi družbi :D Kaj češ še več :?: Res pa sem pričakoval, da se nas bo zbralo kaj več tekačev in tekačic (vsaj ene 50 od 1200 registriranih TF-jevcev :shock: ). No pa drugič kajne, saj kako že gre priložnost zamujena... Kot kaže je tek v hrib na TF zelo nepriljubljen :? Bom moral odpreti novo temo "zakaj ne maram teka v klance" :lol: sigurno bi bila zelo dobro obiskana kajne :idea:
Žuža hvala za vodenje po trasi, kjer sem bil prvič :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA