prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Hojla! :D

Izgleda, da matra FR301 poleg mene vsaj še
- Ninočko in
- Runnerja

Če je to res, pol smo že trije. Še kdo, pa se lahko z GaGo pogovarjamo (GaGA - kaj misliš?)

:juhuhu:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no tudi mene mogoče mal matra. se bom pozanimal koliko pride v vojaških bazah v BiH (V PX-sih), če bom kaj zvedel javim.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 tommi
FR301? kaj to je? :) me zanima :)
 tommi
FR301? kaj to je? :) me zanima :) kakšen del opreme?
Uporabniški avatar
 landlord
Mene je tudi zaintrigiral Forerunner 301.

Na ebayu sem nasel prodajalca, ki proda za 195 dolarjev + 35 dolarjev shipping&handling stroskov. Se pravi za 230 dolarjev pride Garmin na terminal v Slovenijo. Ta trgovec mi je predlagal zvijaco, ki je po odzivu nekega kupca iz Evrope, povzrocila, da carina in DDV nista bila zaracunana.

Ce varka uspe dobim 301-ko za 45 jurjev.
Ce varka ne uspe ga dobim za 55 jurjev.

Placal sem preko PayPala,Garmin krene na pot tridesetega avgusta.

Pri dilemah glede pretvornika za elektriko, garancijskega roka, dvoma v to ali carinjenje bo ali ne bo, je zmagala nizka cena.

V kolikor razumem lahko Garmina v Sloveniji kupim za 63k sit, iz amerike ga dobim za 45k sit. Tudi ce me carinijo se vedno placam 55k sit. 8k sit pa je polovica mojih novih superg.

Vse ostale in nadaljnje informacije na ZS ali na mejl: DARJANTafnaGMAILpikaCOM

lp,LL
tomaze napisal/-a:Hojla! :D

Izgleda, da matra FR301 poleg mene vsaj še
- Ninočko in
- Runnerja

Če je to res, pol smo že trije. Še kdo, pa se lahko z GaGo pogovarjamo (GaGA - kaj misliš?)

:juhuhu:

V vsakem primeru pri nakupu dobite 20% popusta. Za nakup se lahko odločite tudi posamezno, tiste skupinske variante smo prakticirali samo v začetku, zdej pa enako popusta dobi tudi posameznik. Pred nakupom je potrebno poklicati v Mikro d.o.o., 01 561 31 90, da preverite, če so 301ke na zalogi.

Če imate še kakšno težavo, me pa kar kontaktirajte. Lp, tina
Uporabniški avatar
 tomaze
Hojla LL!

Tvoja izkušnja bo zlata vredna - se pravi kSIT vredna. Me prav zanima kaj bo, saj je razlika v ceni OGROMNA (uradna cena v SLO je 79 k SIT). Če tudi bo cena s carino, in če bo z "elektriko" vse v redu je to še vedno OK. Kako pa je glede evenuelnih reklamacij?

LP Tomaze
Uporabniški avatar
 GaGa
landlord napisal/-a:

Pri dilemah glede pretvornika za elektriko, garancijskega roka, dvoma v to ali carinjenje bo ali ne bo, je zmagala nizka cena.

Tole z garancijo je precej tvegano :?:
Moram rečt, da smo vse reklamacije z 201kami, ki so ble na TF-ju do zdaj ugodno rešili. LojzeP je imel probleme s svojo 201ko, pa so mu jo brez problema zamenjali, če se ne motim je bila že krepko izven garancijskega roka. Odločitev je pa tvoja ...
Lp, tina
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Landlord, mi ni čist jasno kako si računal carino in kako se mislis zmatzat, ker:
po mojih izkušnjah te cariniki nažgejo cca 35% pri tehnični robi (najprej "strokovno odpiranje paketa 1000 SIT, pol x % carine, nato še 20 % DDV-ja), pri čemer za vrednost vzamejo vse kar si plačal (izdelek + pošiljanje), torej bi jaz na tvojem mestu računal vsaj še na 15 jurjev, torej si na 60 jurjih. To je sicer 3 jurje manj kot Mikro, vendar imaš doma "napačen" napajalnik (še sreča da se Garmin lepo polni tudi preko USB kabla) in še s morebitnim uveljavljanjem garancije bi bili sami križi in težave.
Carinikov ne zanima na kakšno vrednost je deklarirana pošiljka, oni enostavno brutalno odprejo paket (za kar ti zračunajo tistih 1000 SIT), in če noter ni računa ti zatežijo da prinesi račun sicer adijo paket.
LP

PS: Gaga se je zadnjič zelo izkazala, zato Gaga in Mikro rules! :clap:
Uporabniški avatar
 nikec
Se moram pridružit mnenju cyclopsija. Jest sem tut kupu pr Mikrotu, tko da kr tja pejte vam nau žau.
Sicer pa je to super stvarca - FR301.
Uporabniški avatar
 landlord
Opisal sem svojo izkusnjo ob nakupu Garmin Forerunnerja 301 prek ebaya. Izdelka se nisem dobil, zato so natolcevanja nepotrebna. KO izdelek dobim clanom foruma sporocim, o poteku in o koncni ceni.

Pa se en kitajski pregovor za nedeljsko popoldne:

Pes, ki laja, ni zadosti kuhan.

lp,LL.
Uporabniški avatar
 runner
PS: Gaga se je zadnjič zelo izkazala, zato Gaga in Mikro rules!

ej to je 100% ... noben ne oporeka... in hvala za te popuste.

Landlord (in jaz) poskusamo doseci druge cilje...

Se ena "carinska" zgodba:
Naročil sem očala (sončna, polarizirana). Stanejo samo $9.90 (plus $7 poštnina). Dobil sem priporočeno pismo (na pošto sem moral iti ker so mi ga poskusili dostaviti v delovnem času) v katerem me obveščajo, da mi je paket prispel in naj se oglasim na carinski pošti in prinesem račun ali fakturo, drugače bodo izdelek v 30 dneh poslali nazaj. Khm...

Delovnik carinske pošte je:
pon 08:00-15:00
tor, sre, čet 08:00-14:30
pet 08:00-14:00

Torej, najboljše bi bilo, da vzamem dopust. Ahh ne ... jutri bom "skočil" na carinsko pošto namesto na kosilo ... vidite kako carina skrbi za mojo dieto?

P.S.
Sem vam pravil kako so mi ocarinili LAF zapestnice?
Uporabniški avatar
 pegaz
KvadratniTekač napisal/-a:... naj se oglasim na carinski pošti in prinesem račun ali fakturo, drugače bodo izdelek v 30 dneh poslali nazaj. Khm...

Ahh, Runči,
s carinsko pošto na C. v Mestni log imam kar nekaj izkušenj. Predlagam ti, da jih pokličeš in se zmeniš, kaj rabijo. Za knjige sem jim moral poslati po faksu fakturo in dopis, v katerem jih prosim za poenostavljeni postopek carinjenja. Nato ti zadevo ocarinijo in ti jo prinese poštar, ki mu plačaš za paket po povzetju. Vsekakor ni treba, da rineš do njih. Pokliči jih, mal pojamraj, itak majo takih primerov, kot smo mi, čez glavo. ;)

Sporoči, kako je šlo, ne?

LL, Nadvojvoda "I kaj, par brusov in kresilno gobo tovorim" Pegaz :)
Uporabniški avatar
 landlord
Danes prislo na dom. Posiljko sem lahko spremljal s FedEx aplikacijo na interentu. V petek me klicejo z brnika naj napisem mejl zakaj Garmin Forerunner 301 kosta samo 9.90 dolarjev. Napisem mejl in Miniser Gregor je odlicil da ne bo carinil. Na paketu pise, da je carinsko pregledano; placal nisem niti tolarja ekstra stroskov.

230 dolarjev aka. 45000 sit.

lep pozdrav, LL 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA