prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 TheOne
Zivjo,

Kupujem tekaske copate, ki naj bi bili namenjeni pretezno teku po asfaltu in makadamu in to bolj v pozno jesenskem, zimskem in zgodnje pomladanskem casu (tudi v dezju). V sezoni vecinoma kolesarim, pozimi pa vozim tudi trenazer, ki pa zacne kmalu "najedat" zato sem se odlocil tudi za tek.

Prebral sem nekaj postov in nekje zasledil te copate:
http://www2.superge.si/html/svn/434199-AA.shtml

Zanima me, ce so to copati, ki bi mi ustrezali glede na moj planiran nacin teka, aja visok sem 174 in tezak 72 kg in tekel naj bi 2 do 3x na teden po kaksno urico (vsaj na zacetku).

Na zalost pa teh copatov moje stevilke nimajo (se jih da dobiti kje drugje) oz. lkaksen drug model, ki bi ustrezal mojim zahtevam.

lp.
Nazadnje spremenil TheOne, dne 29 Avg 2005, 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Imam te copate in so primerni le za tek po snegu, ker so kar precej trdi in težki. V suhem vremenu oz. ko so bile ceste in pločniki spluženi pa sem uporabljala kar letne copate. Če bi kupovala še enkrat bi verjetno raje kupila Nike Storm Pegasus.
 TheOne
Se pravi, da ce ne teces ravno posnegu lahko brez problema uporabljas navadne letne copate? Kaj pa ce je mokro oz. ce dezuje?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Imaš pač mokre copate ;)
Zato pa je tudi dobro imeti vsaj dva para copat.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz imam Skylonke (samo sivo rdečo varianto) in sem z njimi zelo zadovoljna. Če bi bile malo bolj ojačane pri prstih (še malo pa mi bo palec pogledal ven :lol:), bi bile popolne.
Mož pa ima New Balance 832 in je pravtako zadovoljen.
Če bi izbirala med tema dvema, bi izbrala Skylonke. Priporočam pa ti, da vse copate sprobaš in vidiš kako ustrezajo tvoji nogi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA