prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 S*
Tale slikca pa dobro zgleda :D A tako velik krog smo naredili!?

Ja, Inot pri palačinkah sem pa res nenasitna :D Smo namreč včasih doma tekmovali, kdo jih bo več pojedel, pa se še danes pozna :P Kakšne druge nenasitnosti pa se ne spomnim. Mogoče šport kot tak :wink: Ampak palačinke so bile res njam in dobrih stvari se ne branim.

Všeč mi je Tadejev predlog za tek ob kanalu. Sem za :!: :)

Do takrat pa pridno trenirat :arrow:
Uporabniški avatar
 ZadniKING
Hmm, mislim, da je imel Inot vse kaj drugega v mislih, ko je spraševal, če ste dekleta tudi drugače tako nenasitna... ne lih šport! Seveda pa bo to moral do potankosti razložiti Inot, saj sam nisem nikak telepat... zgolj moški! :lol:
No, ta ideja s kanalom se mi zdi, da bi znala biti zanimiva, pa me zanima kako ste si zamislili traso. Sem že malo naveličan vedno istih korenin in mlakuž okoli Srednje lesarske šole... Mater, skoraj vsak dan laufam tam okoli, pa se zmeri znova spotaknem na isti korenini!!! Ma si ne bi hotel nog do konca sfederbat' še pred ljubljanskim maratonom...
No seveda, če so take malo bolj zapoznele prijave na skupinski trening sploh še mogoče...
Uporabniški avatar
 INOT
Ti laufaš okoli lesarske šole?Pol sva se pa sigurno kdaj srečala.Jaz sem doma na Obrežni.Pa da se ne spotikaš slučajno na isti korenini kot jaz? :?
Tisto o nenasitnosti pa naj kar ženske same gruntajo :twisted:
Ja bo cajt da prideš kdaj zraven.Kanal je super ti povem.Tudi sam sem pozimi veliko treniral tam.Sicer je pač ravnina,pa dostikrat piha...Je pa fina podlaga za tečt.
Upam,da se slej kot prej vidimo in spoznamo.Pa pridi dobro spočit,ker naše "babe"so unterhunt zdrogirane in natrenirane od teka.Ni milosti veš :roll:
Uporabniški avatar
 Tatjana
ZadniKING ti kar pridi! :D

INOT napisal/-a:Ni milosti veš :roll:

In to pravi nekdo, ki išče gobe medtem ko Pepino in jaz komaj laufava v hrib :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
Evo dogovor se je zacel!
Jaz sem danes za ob 17:30 najkasneje ob 18h!

Kdo je za in za ob kolkih?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Uh, jaz danes nimam časa :(
Kaj pa v četrtek?
Uporabniški avatar
 Pepino
ma je ravno zacetnica mi javila da tudi INOT nima casa da ga ima jutri!

za jutri pa se pri meni ni nic jasno kako in kaj, tako da bomo se jutri dalje pogovarjali!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jutri bi mogoče jaz tudi lahko, bom pa točno vedela jutri.
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:Jutri bi mogoče jaz tudi lahko, bom pa točno vedela jutri.

Mogoče pa tudi ne? :twisted:
Malce šale za moralo!
Jutri,če ne bo dežja sem ob 20-20.05h v parku.če se bo kdo pridružil...Sem pa za kaj bolj kratkega in lahkega glede na to,da bo bolj pozna ura. :D
Uporabniški avatar
 INOT
Za danes še vedno velja!Ob 20h v mestnem parku pri študentskih domovih.
Še čestitke naši novopečeni ULTRAMARATONKI Maji za včerajšnji lažji uspešno opravljen trening 42 km (narejeno z nasmeškom)
Uporabniški avatar
 Tatjana
@Inot:
Si bil sam ali pa se je še kdo prikazal?

@Pepino:
Ljubljana se bliža, veš ;) Zdaj ni več dosti časa za zabušavanje - trenirati je treba :lauf:
Uporabniški avatar
 INOT
Z Začetnico sva se razturavala po parku.Vedno boljše ji gre.Kot ves naš Mb ženski del ima tudi ona izredno voljo do treninga, glede na to,da vsak dan vstaja ob 4h zjutraj in je do poznih popoldanskih ur v službi.Zato Začetnica :clap:
Uporabniški avatar
 INOT
Nekam ste mi potihnili.Pa zopet šli v luknje.Pomeni to,da bo letos huda zima?Zbirate drva?Ali olje?Konec tedna bi lahko zopet kaj naredili za svoja telesca. :D
Uporabniški avatar
 Veggie
@Inot

konec tedna BOMO vsekakor (citiram) "nekaj naredili za svoja telesca" :wink: :lol: :twisted: :twisted: (ali boljse receno: bomo nekaj naredili svojim telescem :shock: :? )
(konec tedna=Ptujski maraton, remember?)

LP :twisted: 8)
Uporabniški avatar
 INOT
V nedeljo bo vsekakor vroče (predvsem potka okoli jezera)
Pride še kdo od štajercev???(da s skupnimi močmi premagamo Veggie :lol: )
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA