prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tommi
Vlajko napisal/-a:
tommi napisal/-a: .... Zanima me glede XM832BG D NEW BALANCE
za po kaksnem terenu so narejeni copati? ....

Z njimi sem tekal po vseh podlagah (izogibal sem se le izrazito neurejenih podlag, npr. korenine, grobe skale, ....). Zlasti lepo so se obnesle po trdih podlagah ter lepih makadanskih poteh. Z njimi sem bil zelo zadovoljen, a so se mi dokaj hitro "znucale" (okoli 700 km), kar sem, poleg še kakšnega vzroka, občutil v kolenih. :roll:

Morda sem pa, zaenkrat, vseeno malo pretežak za ta tip copat. :?:

ma jaz jaz jih obvezno rabim kupit ene nove copate, in sem se ravno v te "zagledal"
http://www3.superge.si/html/svn/162103-AA.shtml

SAm problem je, ker nimam sedaj prav noben dan casa, da bi su do Lublane v Tomas ŠPort, tk da se nagibam k temu da jih kupim preko interneta! sam zdaj ne vem kok je treba večjo cifro! Jaz mam tko normalno številko noge 44! zdaj pa ne vem a je potrebno kaj več?

lp
Uporabniški avatar
 Junc
Prabat obvezno, sam več kot 44 nimajo v Tomas v Lj. Pa na internetu so v akciji v trgovini pa niso.
 tommi
Čak čak, a ni tko v Tomas Športu da če si član kluba Superge dobiš tud po trgovinah za isto ceno kot je na internetu artiktel ali kako je s tem?
a v Ljubljan torej ni večjih številk od 44?

Sicer pa mislim da bo številka 44 kar vredu! SEdaj sem imel in še imam Mizuna in je številka 44 ter 2/3 ter mi je mogoče za odtenek preveliko!

PA še nekaj me zanima, ko kupuješ copate! Ti morajo biti pri milimetru točni al je boljše da imajo kaj lufta? Kako je pr tem? Morjo bit čisto pr piki, da te že mau tišči al kako??

lp
Uporabniški avatar
 Junc
Ne vem kako je to če si glan superge.si. Nisem spraševal, ker nisem dobil cifre. Je pa tko, da superge probam in se moram v njih dobr počutit, pol pa mal po trgovimi hodim v njih, da me res kaj ne tišči. Bolje da so malo večje, kot pa da so na "knap". Pa še takrat se včasih mal mučim, dokler se superga ne prileže noge.
 tommi
hja, jaz sem pa včera kr naroču model! zdaj bomo vidl ko dobim, malo ga bom doma preizkusil in ce bo zadeva ql, vzamem sicer bom pa zamenjal!
 tommi
dans so pršl copati, sm ni blo nobenga doma :( in zdej bodo do pondelka na pošti :( joj, bo trea še 2 dni počakat! smola pa taka!
 tommi
Evo copate mam doma, sem jih preizkusil če je prava številka, in številka je idealna :) Čez par urc bom pa tud preizkusil samo kvaliteto copat na terenu :)
 tommi
:clap: copati so odlični! Sem čist navdušen pršu s teka! 8km je zdržalo, kako bo pa naprej? :)

:juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA