prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Veggie
Inot, ne bodi no taki Gargamel :x Bos vse turiste (ritznojcane, tako tomaz.zupancic :lol: :wink: ) odgnal :evil: :evil:
Uporabniški avatar
 INOT
Turisti morajo imeti spoštovanje do stopnic.Ostali pa lahko gredo z liftom :twisted: (ko bo narjen)
Ti se pa že enkrat prikaži gor pa naredi pod 2,30 drugače nema skute pa čemaža! :twisted:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Da dodam še svoj čas za stopnice - 3:54 :D

Pa še dokaz:
Slika
Uporabniški avatar
 INOT
Vceraj je pa utrip šel tam proti 190 kaj? :!:
Tudi jaz sem skušal izboljšati rezultat pa ni šlo.2.58.
Lestvica je pol trenutno takšna:

Inot 2,54
Z* 3,26
S* 3,30
Izidor 3,39
Maja 3,54
 Anonymous
Kako bedni komentarji. Jaz sam pretečem najmanj 10x na dan po sotpnixcah na Kalvarijo, to je zame mala malica.
Uporabniški avatar
 INOT
Anonymous napisal/-a:Kako bedni komentarji. Jaz sam pretečem najmanj 10x na dan po sotpnixcah na Kalvarijo, to je zame mala malica.

Zna bit,da več ne boš tekel če se srečava tam!
Uporabniški avatar
 mirko1
bravo inot,tako se govori :!:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 INOT
mirko1 napisal/-a:bravo inot,tako se govori :!:
lp,mirko

Veš Mirko razjezil sem se zato ker se je ta anonimus prijavil z mojim imenom in priimkom.Čeprav vzamem vse skupaj kot šalo,take provokacije vseeno niso prijetne. :evil:
Upam,da bo sedaj mir!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Danes sva šla s Pepinotom na stopnice in moj novi čas je 3:40. Naslednjič bom morala malo potegniti, da prehitim Izidorja ;)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Anonymous napisal/-a:Kako bedni komentarji. Jaz sam pretečem najmanj 10x na dan po sotpnixcah na Kalvarijo, to je zame mala malica.

Ti kva je pa pol zate za kosil :lol: :lol: :rol: :rol: , če je zate to za malco madonca ti si pa huj kot pa vsi tisti črnci dol v Afriki :rol: :rol: .
A ti mal čaraš, al mučaš, ej INOT mogoče je pa mislil to da gre desetkrat za malco gor, da gre to po zemljevidu, a za to ti pa vsaka čast.To pa nima vsak takih zmožnosti in presežkov :lol: :lol: !
V soboto popoldan si vabljen na solo projek imenovan ena stopnica, pa druga stopnica in to 10krat lahko pa tudi 11krat če ti je bolj všeč!
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Stopnica po stopnica.Tomaž boš lahko probal v soboto ja.Samo počasi do MB-ja,ker stopnice čakajo,Ptuj v nedeljo pa tudi.
Pa saj te bom s praški nafojtral pa boš kot nov :D :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:Danes sva šla s Pepinotom na stopnice in moj novi čas je 3:40. Naslednjič bom morala malo potegniti, da prehitim Izidorja ;)

Malo se šparaš vidim.3.30 naslednjič.Ni tu milosti :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:Danes sva šla s Pepinotom na stopnice in moj novi čas je 3:40. Naslednjič bom morala malo potegniti, da prehitim Izidorja ;)

Mogoče se čebelica MAJA hrani za v soboto ko bo naredila en velik halooooooooooooooo okoli stopnic, jih bo namazala z vsemi mazili in potem se samo podričala tja gor do slavoloka zmage, ki si ga bo pripravila.Nato pa bo nama dejala, no fantje tako se to dela :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:

Ona se drži po mojem tistega pregovora, da se žaba počasi dere :lol: :lol: :wink: !
Ona takole onako step by step pol pa pod kake 2minuti 50sek :oops: :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Je na dobri poti ja! :D Pa Pepino tudi,samo malo lenobo pase!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA