prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Xrock
Po mojem ne moreš falit če greš v Hervis al pa Tomas Sport pa rečeš da bi majico za laufat - samo da ni bombaž!
Mislim da je večina dobrih 100% polyamid.

Dobre so pa od Nike, Puma, Asics, Mizuno, Benger, ...mogoče še kakšno pozabil. Pick your color :)
Uporabniški avatar
 bozo
Jaz sem imel iste težave kljub uporabi tekaške majice, ki je na otip zelo mehka in gladka. Problem je najbrž v znoju in soli, ki se izloča z njim. No jaz sem zadevo rešil tako, da si bradavice prelepim s koščkom traku, ki se uporablja za zaščito robov pri pleskanju (bež zadeva). Se ne odlepi, hkrati pa ga po uporabi tudi dosti lahko odlepiš. :D
Uporabniški avatar
 MitjaG
meni za to tudi nobena majica ne pomaga, zato uporabljam trak levkoplast (bel), ki se ne odlepi, nič me ne moti in imam s tem rešen problem
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
glescic napisal/-a:meni za to tudi nobena majica ne pomaga, zato uporabljam trak levkoplast (bel), ki se ne odlepi, nič me ne moti in imam s tem rešen problem

Ja nekateri imajo pača tak problem da jim resnično nobena majica ne pomaga, da jih ne bi drgnila ob tiste bradavice :lol: :wink: !
No nekaterim pa paše :oops: :wink: !
Ja jaz uporabljam micropor, ki se dobi v vsaki bolje založeni trgovini in seveda lekarni.
In to je to! :wink:
Na drsi in ne ribsa!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Junc
problem sem rešil na enak način. dam dve plasti, da je res ziher. Nimam več težav.
 Marvin42
mogoče sem svoje vprašanje postavil v napačni temi... ampak ta je bila edina, ki je govorila o majicah. Torej, jaz nimam nobenih problemov z bradavicami, rad bi samo poceni prišel do kvalitetne majice :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA