prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Junc
Nekaj me matra, da bi enega od prihodnjih vikendov izkoristil za eno 2 - 3 urno spoznavno ekskurzijo po trasi letošnje ljubljanske 21-ke. Manjša družba bi bila "welcome", množičnosti si pa, pravzaprav, ne želim, ker bi vse "potrpali" v Ljubljana - Polje.

Jaz sem za, sicer je bilo nekaj debate zadnjič na temi o maratonu (dokler se niso zapel na organizacijo :? ). Sam sedaj podaljšujem teke, tko da grem kr po 21 in pa tko po 18 kakšne ture (2 na teden), sam pa bi bilo dobr delat tud kake intervale (sem videl, da sem na cooperju kr mal zablokiral, mam vzdržljivost, sam kej prov povečat hitrosti pa ne morem več). Sem pa takoj za probo trase po Lj (če je primerno sploh sedaj - promet pa to)
Uporabniški avatar
 Junc
Danes bi šel okrog 10 ure ali pa mal čez na križarjenje okrog Brda. Lahko tud kaka druga relacija, če je kdo za. Recimo ob 10:30 pri spomeniku?
Uporabniški avatar
 ales
Tokrat zaradi odhoda na EP tek že v sredo, torej jutri, 18.30, en krog, vsak v svojem tempu.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Tokrat zaradi odhoda na EP tek že v sredo, torej jutri, 18.30, en krog, vsak v svojem tempu.

Ce mi bo znesl pridem - sam bo tezka (guzva v sluzbi)!

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
tini napisal/-a:

lptini

ni tle izgovorov - tehnična takoj :D

v pričakovanju prihoda :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lojzeP napisal/-a:
tini napisal/-a:

lptini

ni tle izgovorov - tehnična takoj :D

v pričakovanju prihoda :wink:

Ti LojzP bo Tini takoj vzel minuto odmora :lol: :wink: .Pol pa bo Tini spljoh prišel, ker tehnična je pa za njeg huda zadeva! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa pridem jutri (standardno), če mi bo uspelo dobiti dobro dušo, ki bi me bila voljna peljati (od 17.00 naprej)iz Drulovke na štart. :D

PS:
Našim obiskovalcem Evropskega prvenstva v BG želim srečno pot tja in nazaj ter veliko užitka v športnih dvoranah, še več pa izven njih (Skadarlija Press). :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz mam tudi namen jutri odteči en krog, tam okrog 18 ure. Vlajko, lahko pridem iskat, če greš ob 18:00, samo povej kje te poberem
Uporabniški avatar
 Junc
Ni mi zneslo, ker sem pri doktorju gledal svoj bodoči naraščaj :D :D :D
8 month to go 8)
Uporabniški avatar
 runner
Junce napisal/-a:Ni mi zneslo, ker sem pri doktorju gledal svoj bodoči naraščaj :D :D :D
8 month to go 8)

iiiiiiiii srecno daddy!!! :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
runner napisal/-a:
Junce napisal/-a:Ni mi zneslo, ker sem pri doktorju gledal svoj bodoči naraščaj :D :D :D
8 month to go 8)

iiiiiiiii srecno daddy!!! :D

OOOOOOOOOOOO hepy ddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay, ! :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junce, naj ti teh nekaj mesecev, ki te ločuje od najsrečnejšega dogodka, čimprej mine. :wink: :juhuhu: :wink:

No, kranjski oval je, kljub tvoji opravičeni odsotnosti, včeraj, vendarle gostil nekaj reprezentantov ekipe TF. :D
Uporabniški avatar
 Junc
Hvala hvala za dobre misli. No, vseeno pa se vidimo, če bo kdo, na šprintu jutri okrog Blejskega jezera.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jutri standardni četrtek - štartamo recimo ob 18.15 ( vsi siti in celi ) :D
upam, da bom točen :?
Uporabniški avatar
 Vlajko
lojzeP napisal/-a:... Jutri standardni četrtek - štartamo recimo ob 18.15 ...

Jaz pa okoli 18.00, da pridemo skupaj na cilj. :wink:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA