vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

tommi
V torek sem imel "manjšo" nezgodo! Sprva je bilo čutiti, da bom odstoten s tekaških strmin in ravnin odsoten več kot 14 dni! Ampak danes sem bil na kontroli pri zdravnici, in mi je dejala, da zgleda ne bo nič resnejšega, tako da grem jutri že na lahen tek (zares lahen).

Namreč, na dan nezgode, sem cel popoldan s težavo oz. zelo težko globoko dihal! Ampak danes je že precej boljše! Seveda pa ne bos zadeve preveč forsiral! Vendar v teh dneh, ko ni bilo možnosti oz. je bila prepoved s kakršnokoli športno aktivnostjo, sem bil kar malce na trnih :(

Torej, upam da se mi jutri posreči, en lahen tek!
Uporabniški avatar
 tekačica
tommi napisal/-a:Torej, upam da se mi jutri posreči, en lahen tek!

Držim pesti, da bo vse ok. :wink:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tommi kako je šlo z treningom ali je že kaj bolje.

:?: :?: :?:
 tommi
Hja, žal, s tekom sploh še nisem mogel začet, tak da je kar majhen problemček :( Zaenkrat so na vrsti le sprehodi, s tekom pa zgleda še lep čas ne bo šlo :(
Uporabniški avatar
 tekačica
Počasi pa po pameti... Nikar ne pretiravaj, ko boš čutil, da si pripravljen, pa nazaj na tekaške podvige. :wink:
 tommi
pamet že mam, ampak noge me najbolj ne ubogajo, tako da sem danes prvič po nezgodi odtekel 5km. Čeprav so manjši problemi z dihanjem, jutr imam kontrolo, potem pa bomo vidli kako dalje...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA