prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
Sladoled imam jaz preko! :P :lol:

INOT bo pa spet skozi pado! :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Tak je to ja... :cry:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Če bi vedel kak je bil dober :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:Če bi vedel kak je bil dober :twisted:

Verjamem ja :D Samo verjetno ne tak dober kot bo najin naslednji trening (kakih 25-30 za ogrevanje) :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Tatjana
INOT napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:Če bi vedel kak je bil dober :twisted:

Verjamem ja :D Samo verjetno ne tak dober kot bo najin naslednji trening (kakih 25-30 za ogrevanje) :twisted: :twisted: :twisted:

Hočeš na koncu še malo svoje mišice potrenirati, ko me boš nesel domov? :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 INOT
Napačno razmišljaš!3x me boš gor na pekersko gorco nesla :twisted: Za trening!
Uporabniški avatar
 INOT
Evo banda malo samokritike!!! :cry:
Včeraj sem se na Pohorju norca delal,kako jaz ne vem kaj je poškodba,danes sem pa fasal padec s kolesom.In to fino.Maji sem se med treningom malo delal heroja,v breg pa je nisem mogel spremljati na kolesu.Grde bolecine.Ampak bom prezivel.Glavno,da so rebra in ledvica cele (recimo)
Zato pa bo treba malo razmigat telo recimo v četrtek.Bomo kak trening zopet nardili! :D
če ne drugače vas bom spremljal s kolesom.Urco pa kar sami izberite!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Predlagam, da gremo samo po ravnem, npr. ob Dravi gor in dol, da bo Inotu lažje na biciklu (sladoled boš dobil tudi, če ne boš tekel in to koliko ga hočeš, da se ti oddolžim za včeraj ;))
Glede ure pa je meni načeloma vseeno.
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:sladoled boš dobil tudi, če ne boš tekel in to koliko ga hočeš, da se ti oddolžim za včeraj ;))

To se pa super čuje.Kolikor ga hočem? :shock: veliko! :P 10 kepic :!: Danes že neham jest.Rebra se baje najbolje pozdravijo z večjimi dozami sladoleda.Vsak zdravnik ti to predpiše.Mene pa takooo boli :cry: mogoče pa rabim res kakih 10-20 kepic,da se prej pozdravim! :D

Ura ni problem!Imam še eno peščeno doma...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Zmenjeno! Jaz bom plačala koliko boš rekel, ampak pojesti boš pa moral vse ;) Ne bo milosti! :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:sladoled boš dobil tudi, če ne boš tekel in to koliko ga hočeš, da se ti oddolžim za včeraj ;))

To se pa super čuje.Kolikor ga hočem? :shock: veliko! :P 10 kepic :!: Danes že neham jest.Rebra se baje najbolje pozdravijo z večjimi dozami sladoleda.Vsak zdravnik ti to predpiše.Mene pa takooo boli :cry: mogoče pa rabim res kakih 10-20 kepic,da se prej pozdravim! :D

Ura ni problem!Imam še eno peščeno doma...

Pol je pa najbolj da ga INOT direkt iz mlekarne pripeljejo v ta malih bancah recimo 4litrske doze ali pa unikat 10l doza da bo vsaj zalegla za tisto bolečino.Pol te bodo rebra takoj nehala bolet, pa še Maja bo bolj vesela, ker bo vedla da se je oddolžila za vso nesrečno, ki se je pripetila tako čisto iznenada! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
__Maja__ napisal/-a:Zmenjeno! Jaz bom plačala koliko boš rekel, ampak pojesti boš pa moral vse ;) Ne bo milosti! :twisted:

Kaj pa če bi jaz samo dve kepici ostalo pa masaža? :wink:
Glede na to, da se 1. oktober bliža in je še kar precej podrobnosti glede Kalvarije nedorečenih, predlagam, da se dobimo v četrtek 15. septembra ob 20h v Aveniji na Kardeljevi cesti (preko pošte oz. v isti stavbi kot je turistična agencija Realta).

Pa še karta, da boste lažje našli tja. Lokal je na karti označen z rdečim krogcem, ampak ga je dejasko zelo težko zgrešiti, saj se nahaja v precej nenavadni stavbi.
Slika
Uporabniški avatar
 INOT
Ok jaz pridem!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Če je kdo zainteresiran, pa lahko gremo prej še malo tečt. Štart ob 18:30 pri Betnavskem gozdu.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA