Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vaša ocena prireditve:

(1)
Brez glasov
0%
(2) slabo
Brez glasov
0%
(3)
Brez glasov
0%
(4) še kar
Brez glasov
0%
(5)
Brez glasov
0%
(6) srednje
Brez glasov
0%
(7)
1
13%
(8) kar v redu
3
38%
(9)
2
25%
(10) super
2
25%
 Lučko
ero napisal/-a: aja, a so ocenjevanja še aktualna? nočem vas posiljevati z anketami, če mislite, da so odveč ali nepotrebne...

Mislim, če je bila do sedaj taka praksa, da se prireditve ocenjujejo se zaradi mene lahko tudi vnaprej. "Stari forumci" že veste kako se tej zadevi streže.
Uporabniški avatar
 miro
Fotr , pa le nisi bil zadji! Še malo potreniraš , pa te bomo morali loviti.
Lp
 Ursa
Pot z Natašo je bila res prijetna in pogovarjali sva se tako, kot je že praksa med forumovci - kot bi se poznali od nekdaj :D :D

Prireditev sem ocenila kar z najvišjo oceno, saj so bile oznake poti jasno vidne, kontrolne točke pogoste, fantje na njih zelo prijazni, pot ni bila asfaltna, punce za čajem zelo hitre in prijazne, postrežba z golažem hitra.... nagrad veliko, samo podelitve bi lahko bile malo bolj slavnostne :wink: Sploh verjet ne morem, da smo dobili medalje v 3 ženskih kategorijah! Zelo, zelo fino se mi zdi, da smo člani TF tako na začetku liste kot na koncu in da to ni merilo za spoštovanje ali zavist! Čeprav sem bolj nova tudi jaz počasi že čutim timski duh. Ko sem pritekla v cilj, vsa utrujena in sopihajoča, me nič ni moglo bolj razveseliti kot ženski del TF, ki je že čakal v cilju in mi toplo čestital!! Pa čeprav sem do takrat poznala le Natašo :D Žal mi je, da nisem še jaz koga pričakala, samo bila sem kar malo zmedena in premražena, tako da sem se hitro laufala preoblečt :oops: Vendar.... če bomo tako nadaljevali bomo zagotovo kmalu največji tekaški rekreativni klub!!

Glede Lučkovih treh točk, ki jih je naštel v opisu teka pa tole: tudi sama sem prišla do ugotovitve, da bom morala začeti teči po gozdnih poteh in hribčikih... česar sem se do sedaj spretno izogibala oz. si nisem niti predstavljala, kakšna razlika je lahko v enem teku na 6km po ravnem in eni taki kros varianti. Še posebej če prištejem blato.... ki se lepi na superge in nogavice in hlače in povečuje silo gravitacije, ki te hoče zalepit na tla in tako je vsak korak težji in težji.... no, mogoče je mel tudi kak hribček kaj zraven :wink: Še zdej nisem ziher, da ima tist klanček samo 50m višinske razlike!!!

Hvala vsem! Končno sem tudi uspela kakšno rečt s Tjašo... in spoznala veliko novih. Ni šlo samo za tek, tale timski duh je vreden veliko več :!:

Ursa
 Lučko
Ja veš Urška, 50m višine se samo mal sliš :shock: . Dejansko je pa teh 50m višine za nas kar velik :evil: . Predstavlji si 50m visoko stolpnco. Ni to tolk mal, a ne :shock: :wink: !
No na take stvari sem opozoril v tistem mojem prispevku, da bi letos dodobra spoznal različne proge, klance... s tem bi za nadalje točno vedel, kaj me približno na tej ali oni trasi čaka :wink: .
Uporabniški avatar
 andrejl
Čao Bojan!

Čeprav nisem član foruma, sem bil vesel, ker sem našel svojo sliko v tvoji zbirki. Hvala. Če ne bi bilo tebe, bi ostal brez spomina, ker je moja uradna fotografinja (Maja) tokrat zatajila :? Zaradi objektivnih razlogov, seveda.

Lep pozdrav vsem,

Andrej (in Maja)
Uporabniški avatar
 bojanu
Če si prijavljen, si član :wink:
V soboto sem pri organizaciji malo zataji, sem pa zato malce bolj uporabljal fotoaparat. Zaradi okoliščin so bile majčke TF bolj slabo opazne, zato sem lovil poznane in jih nekaj tudi ujel v objektiv.
Z novimi dresi bo življenje lažje (tudi za fotografe) :lol: 8)
Uporabniški avatar
 mirc
Če ne bi bilo žensk, bi bili forumovci znatno manj razpoznavni. Kapo dol.
Proga je bila precej razgibana, lepše vreme bi zagotovo pripomoglo k še boljšemu vtisu; pridružujem se Mirotovi oceni proge. Prva polovica je zaradi blata v gozdnem delu pokurila precej moči, zato pa je bila druga znatno lažja. Podelitev je izzvenela bolj kot občni zbor družbe, ki prireja dolenjske teke, tako da smo že nestrpno čakali na zaključek.
Zaključek:
Mercatorjev bife so nam pred nosom zaprli, tako da smo morali še enkrat na 'vrh' Gabrovke, kjer smo ob pomoči ustrezne hidracije izvedeli podrobno analizo dogodka.

Lp Mirč
 Nataša
Lučko, ti k si bl ta glavn v vašmu konc, dej se prosm pozanimej če se da kšne fotke dobit s stopničk, s kolajno, sej veš, da dam v arhiv, moja ta prva!! :D :D :D

ker tm je en neki sliku... :roll:
 Lučko
Nataša napisal/-a:Lučko, ti k si bl ta glavn v vašmu konc, dej se prosm pozanimej če se da kšne fotke dobit s stopničk, s kolajno, sej veš, da dam v arhiv, moja ta prva!! :D :D :D

ker tm je en neki sliku... :roll:

Pogovarjal sem se z Igorjem in pravi takole: slike dobimo čez kakih 10 dni. Slike so navadne slikane z navadnim fotom. Nč bat, jih bojo že nekako skeniral ali dodatno razvil. Slike DOBIŠ 100% :D .

Š neki, če je zraven mene Tjaša, sm jz ta drug taglaven :cry:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Čestitke in močan aplavz vsem!!
Za golaž mi je pa že žal.
 Nataša
Lučko, hvala za to informacijo o slikcah!!!
Tjaša nej pa kr ostane taglavna. da ne bo kšnih blamaž pa katastrof. :D
Uporabniški avatar
 Medo
Veliko lepega ste povedali o teku na Petelinjek. Res je, da ste imeli smolo in vam je vreme pokvarilo pravi užitek, ki ga nudi ta proga ob lepem vremenu :D :D :D . Vseeno pa čestitke vsem, seveda ženskam še posebej. Vendar ste si tudi moški zaslužili aplavz, saj ste tekli v zelo močni konkurenci :oops: .
Zahvaliti se moram v prvi vrsti Lučku :) , ki je naš tek spravil na TK in seveda eru, ki si je TK sploh zamislil. Tudi z vajino pomočjo in seveda tudi fotrovo in.... je bila udeležba res velika, družba zabavna in vsi smo bili na koncu srečni, še posebej organizatorji :D :D :D :D . Hvala vam vsem.
Sedaj pa še ena anekdota o stokilaših : Predpredzadnji je na cilj v Gabrovki pritekel prijatelj Marjan iz Šmarjete :twisted: , ki je na vprašanje, koliko jih je še za njim, odgovoril : "Stokilaša nobenga. Mogoče oba, ki sta za menoj skupaj ne vagata toliko." Marjan tehta 112 kg. V cilj pa je prišel čisto čist. Rekel je : "Sem tekel kot baletka :roll: , vseskozi sem samo užival." No vidite, tako se hodi na tek.
Lep vikend, poln užitkov in dobre volje vam želim.
Medo[/quote]
Uporabniški avatar
 Fotr
Medo napisal/-a:... Predpredzadnji je na cilj v Gabrovki pritekel prijatelj Marjan iz Šmarjete :twisted: , ki je na vprašanje, koliko jih je še za njim, odgovoril : "Stokilaša nobenga. Mogoče oba, ki sta za menoj skupaj ne vagata toliko." Marjan tehta 112 kg...

Marjanu vsa pohvala, ampak malo se je uštel, :wink: nekaj minut za njim je kot predzadnji pritekel na cilj še en stokilaš (105 kg), :shock: ki pa ima še 10 let več od Marjana...Vseskozi sem ga lovil, ampak Marjan je res tekel kot baletka. :D Sem mu na cilju tudi priznal, da je bil neulovljiv! :D :D
 Lučko
Fotr sej veš, da nerad tožm :oops: ampak tale Medo je verjetno brezupen primer Dif-uca :evil: . A sti kdaj kakšnega Dif-uca vidu, da ruzak uspredi nos??? :shock: V pogovoru z njim mi zaupa, da se ukvarja-ali uči ( je učitelj TV) samo športe z žogo??? :shock: Potem mu predlagam, da potečeva skupaj v lepem vremenu progo na Petelinjeku, pa odgovori: naj ti bo ampak če bom počasen, če bom z njim tud hodu… se prav on bi se ŠPANCIRU po tekmovalni prog :evil:. TF-jevci, Foter kva nardit z njim, da bo začel laufat???

Sicer pa Igor, dobrodošel na forum :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA