Pot z Natašo je bila res prijetna in pogovarjali sva se tako, kot je že praksa med forumovci - kot bi se poznali od nekdaj
Prireditev sem ocenila kar z najvišjo oceno, saj so bile oznake poti jasno vidne, kontrolne točke pogoste, fantje na njih zelo prijazni, pot ni bila asfaltna, punce za čajem zelo hitre in prijazne, postrežba z golažem hitra.... nagrad veliko, samo podelitve bi lahko bile malo bolj slavnostne

Sploh verjet ne morem, da smo dobili medalje v 3 ženskih kategorijah! Zelo, zelo fino se mi zdi, da smo člani TF tako na začetku liste kot na koncu in da to ni merilo za spoštovanje ali zavist! Čeprav sem bolj nova tudi jaz počasi že čutim timski duh. Ko sem pritekla v cilj, vsa utrujena in sopihajoča, me nič ni moglo bolj razveseliti kot ženski del TF, ki je že čakal v cilju in mi toplo čestital!! Pa čeprav sem do takrat poznala le Natašo

Žal mi je, da nisem še jaz koga pričakala, samo bila sem kar malo zmedena in premražena, tako da sem se hitro laufala preoblečt

Vendar.... če bomo tako nadaljevali bomo zagotovo kmalu največji tekaški rekreativni klub!!
Glede Lučkovih treh točk, ki jih je naštel v opisu teka pa tole: tudi sama sem prišla do ugotovitve, da bom morala začeti teči po gozdnih poteh in hribčikih... česar sem se do sedaj spretno izogibala oz. si nisem niti predstavljala, kakšna razlika je lahko v enem teku na 6km po ravnem in eni taki kros varianti. Še posebej če prištejem blato.... ki se lepi na superge in nogavice in hlače in povečuje silo gravitacije, ki te hoče zalepit na tla in tako je vsak korak težji in težji.... no, mogoče je mel tudi kak hribček kaj zraven

Še zdej nisem ziher, da ima tist klanček samo 50m višinske razlike!!!
Hvala vsem! Končno sem tudi uspela kakšno rečt s Tjašo... in spoznala veliko novih. Ni šlo samo za tek, tale timski duh je vreden veliko več
Ursa