Haha, je pa simpatično tole. Ko sem živela v Lj, se nisem mogla odvadit pozdravljanja, sploh, če sem srečala skakšnega starejšega sem kar avtomatično kimala in se smehljala, te gledajo ja, drugim je pa blazno všeč. Tečem pa po polju, vsi pozdravljamo, sploh sprehajalci včasih že kar od daleč: o, tečete, kaj, ja, je treba....in sem že mimo:)
sonata arctica napisal/-a:Jst se pa tako glupo počutm ko tečem k tako glupo zgledam da mi je še pred samo seboj nerodno, kaj šele pred drugimi tko da po navadi gledam stran, pozdravim pa sam tiste ki jih poznam in odzdravim, če me kdo pozdravi. po petih minutah teka sm v faco čist zaripla, čeprav ne tečem hitro in pol mam feeling da me itak vsi gledajo. včasih sem zarad tega tekla samo v temi, zdej sm pa že tolk se popravla da grem tečt celo ko je dan. tko da če bo kdo kdaj vidu tečt eno punco k je v faco živo rdeča, naj jo ustavi in jo vpraša če je slučajno "sonata arctica" s foruma 
Sonata, jaz sem se tudi včasih in ravno včeraj sem gledala punco tekačico, ki sva tekli skupaj, samo da je ona hodila 'kao na sprehodu sem', če se je kje kdo pokazal. Tako sva skupaj nabirali kroge, le da sem jaz vseskozi tekla, ona pa je začela, ko sem jo prehitela...prav ven je butala to kako ji je nerodno. Drugače pa kar pogumno, jaz sem tudi čisto rdeča, pa kaj, saj sem zaradi dobrega, nam pripada