Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
tole tudi mene mika, samo se bojim, da se kje ne izgubim.. :oops: Ali bo dobro označeno :?: Skratka če,če,če izpolnjeni potem pridem 8)

PS kako že gre: prve ne pozabiš.. :D
Uporabniški avatar
 MitjaG
to pa res super zgleda :lol:
me noge že srbijo tako da (če) ne pride kaj vmes se vsekakor vidimo
 urb
Dule napisal/-a:tole tudi mene mika, samo se bojim, da se kje ne izgubim.. :oops: Ali bo dobro označeno :?: Skratka če,če,če izpolnjeni potem pridem 8)

Vse bo dobro označeno :wink: Na vseh križiščih bojo kotrole, tko da ni panike.
Tudi za okrepčevalnice je poskrbljeno :beer:
Uporabniški avatar
 Luciferčk
Pozdravljeni! :)
Včeraj sem pretekel dobršen del trase in se zdi ,da je vse na svojem mestu. :laola Tako,da pozivam laufarje k treningu- čas teče ..........! :lauf:
 dragons
Luciferčk napisal/-a:Pozdravljeni! :)
Včeraj sem pretekel dobršen del trase in se zdi ,da je vse na svojem mestu. :laola Tako,da pozivam laufarje k treningu- čas teče ..........! :lauf:

A je to Javornik nad Colom :?:
Uporabniški avatar
 mirko1
ja ,to je javornik nad colom.v torek pa grem na ogled proge.
lp,mirko
 dragons
Mirko, hvala za odgovor.
Pa kaj napiši ko prideš s terena.
Uporabniški avatar
 Dule
urb napisal/-a:
Dule napisal/-a:tole tudi mene mika, samo se bojim, da se kje ne izgubim.. :oops: Ali bo dobro označeno :?: Skratka če,če,če izpolnjeni potem pridem 8)

Vse bo dobro označeno :wink: Na vseh križiščih bojo kotrole, tko da ni panike.
Tudi za okrepčevalnice je poskrbljeno :beer:

Hvala za odgovor :!:
Sem bil danes na Brdu, kjer so bile lani problemi z trakovi, no letos so po tleh označili skoraj celo progo z neprekinjeno belo črto tako da je bilo dobro označeno. No lahko bi bila več prekinjena se skoraj nisem upal prehitevat (saj veste v polno črto se ne sme..) :D

Se vidimo, edino vreme še naročte.. :)
Uporabniški avatar
 mirko1
sem se premislil.na tekmo pridem na ogled pa ne grem,ker se bojim medvedov.in to ni noben hec.na tekmi se bom pa držal kunca,je domačin,pozna progo,pa dovolj močan je, slučajno če pride do soočenja z medvedom me torej ne skrbi. :D
Uporabniški avatar
 Kunec
mirko1 napisal/-a:sem se premislil.na tekmo pridem na ogled pa ne grem,ker se bojim medvedov.in to ni noben hec.na tekmi se bom pa držal kunca,je domačin,pozna progo,pa dovolj močan je, slučajno če pride do soočenja z medvedom me torej ne skrbi. :D

Mirko se boš mogel držati kunca na 4 nogah, mene boli noga, jo ravno zdej mal hladim, najbolj pa nuca počitek, tako da je ta tek zame prezahteven, če bo bolečina do takrat popolnoma zginila, se udeležim kaj krajšega in ravnega. Sicer pa progo bolj slabo poznam, upam pa da bodo dobro označili progo, a ne Luciferček se boste potrudli, da nebo v cilju pogrešanih tekačev :D .
Uporabniški avatar
 Luciferčk
Pozdravljeni!
V Soboto ob 14.00 smo krenili štirje odgovorni 8) za kontrolno službo, progo in okrebčevalnice :beer: proti Javorniku,da smo označili celotno progo, ter jo opremili z tablicami s pretečenimi kilometri :lauf: in nadmorsko višino.
Po našem mnenju se ne bo izgubil nihče in tudi medved ga ne bo srečal :nono: .V koči na Javorniku smo si ogledali košarko Slovenija-Hrvaška,spili pivo,ter zaključili z označevanjem ob 20.00.
Lahko si jo greste ogledat!Se vidimo na progi! :TF)
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo, bravo tako se dela in analizera opravljeno delo. A to pomeni da bodo oznake ostale za stalno, tudi po teku, ali jih boste potem pospravili.
Uporabniški avatar
 Luciferčk
Zaenkrat so nam dve že izginile,vendar bomo do teka to popravili.Kot pa se to spodobi,bomo za seboj vse pospravili -nič ne bo ostalo. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA