Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ste za to, da Aleš spet organizira Fotrov tek?

da
41
93%
ne
3
7%
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ne se zdej zmotavat. prvič moja prilka da bo kategorija ful kul težkih morda pa uspem ubosti kako prvo mesto ali pa vsaj stopničke. Ponavadi imajo za najmlajšega, za najstarejšega no tuki pa upam da bo za najtežjega.
Čeprav sem letos že shujšal cca. 30kg a se mislim ne bo treba bati v moji kategoriji konkurence.

SUPER SONIČNA nad 110 kg pa da vas vidim.
Uporabniški avatar
 Nadj@
rainbow napisal/-a::idea: Predlagam ženske kategorije glede na........ A, B, C....F velikost :D

No, mal heca....

Karkoli bo, upam da bom tokrat zraven!

No morda pa res sam sodnike bomo pa ja me zbirale.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P
 Nataša
rainbow napisal/-a::idea: Predlagam ženske kategorije glede na........ A, B, C....F velikost :D

Kul, zmago v svoji kategoriji imam praktično že v žepu, če bo takole :wink: (-A press).
Uporabniški avatar
 runner
Za to ABC meritev rabite izkusenega, postenega, nepodkupljivega, zanesljivega ... *_ega forumovca
evo ... DOBROVOLJNO se javljam...

Zrtvujem se za forum!
Uporabniški avatar
 tekačica
Nataša napisal/-a:

Kul, zmago v svoji kategoriji imam praktično že v žepu, če bo takole :wink: (-A press).

Konkurenca....če pridem ne bo tako lahko zmagati...obstajamo tudi tiste z -A :lol:
 Nataša
:shock:

bentiš. pa še vseen nekako zaupam v to, da bom zmagala... :wink:
Uporabniški avatar
 runner
drage moje... kaj ne vidite da ste v dilemi.

Rabile bi enga izkusenega, postenega, nepodkupljivega, zanesljivega ... *_ega forumovca

ki bi vam lahko pomagal...

evo ... DOBROVOLJNO se javljam...

Zrtvujem se za forum! DRUGIC
Uporabniški avatar
 rainbow
prov runči......

ampaaaaak....me zanima, kako boš dokazal, da si izkušen, zanesljiv, pošten....predvsem pa nepristranski :?: :!: :D

al ti gre zaupat kar tako na besedo? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 runner
nebeska duga napisal/-a:me zanima, kako boš dokazal, da si izkušen, zanesljiv, pošten....predvsem pa nepristranski

* izkusnje ...
- imam letter of recomendation od Saske Lendero (kaj mislis kdo je je naucil massage .. ha? )
- dva otroka (uradno) lahko prinesem rojstne liste ... tukaj so izkusnje tudi z dojenjem, zbujanjem po noci, raznimi pumpicami in celo vnetji (medical emergency)

* zanesljivost...
- dolgoletno clanstvo na TF (na kaj sem zeeelooo ponosen)
- lahko se pogovarjam z osebki nasprotnega spola in jih gledam v oci. Tukaj je dolzina pogleda reciprocno proporcionalna dolzini dekoltea.

* posten ...
- delal sem v posti (res da samo preko studenta)

* nepristranksi ...
- pa do sedaj nisem imel priloznosti videl niti ene tekmovalke da bi lahko podal svoje mnenje tako da sem neokuzen in nimam nobenih favoritk
Uporabniški avatar
 rainbow
hehe, zelo izčrpno, ni kaj! :wink:

runner.....kar se mene tiče, imaš od zdej naprej vsa pooblastila :!: :D :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
runner napisal/-a:
nebeska duga napisal/-a:me zanima, kako boš dokazal, da si izkušen, zanesljiv, pošten....predvsem pa nepristranski

* izkusnje ...

* zanesljivost...
- dolgoletno clanstvo na TF (na kaj sem zeeelooo ponosen)

* posten ...

* nepristranksi ...

RUNNER NAŠI JUŽNI SOSEDJE SO IMELI ZELO DOBER PREGOVOR

"SVAKI CIGAN SVOGA KONJA HVALI"

no pa brez zamere, če se bodo TF-jevke strinjala pol pa že mora gret.
Uporabniški avatar
 pegaz
Runči jest glasujem zate!
Ti si moj najljubši sudija fuj! ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tekačica
Kaj praviš Nataša, a sprejmemo runnerja v komisijo???
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) runner, kar se mene tice si ti idealen sodnik. :) Samo upam, da ne bo kaksen 'visok pritisk' ali boh ne daj hole-sterol potem na tapeti takoj po uspesnem sodniskem ogledu (dojenckovega) objekta pozelenja. ;) :)

lp, oranzni slon, Jusuf al Ismail em Islam :twisted: :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA