Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ste za to, da Aleš spet organizira Fotrov tek?

da
41
93%
ne
3
7%
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No staša upam da uživate in se imate ful kul super sonično.

:P :P :P :P
 Obivankenobi
Kustus, ni problema...
Na tem forumu sem se malo razvadil pa začnem posamezne teme od zadaj brati oziroma od zadnje strani :shock: :?: :roll:
no prebral sem sem si zadeve iz lanskega leta, tako da mislim, da sedaj vse razumem... :cast1: :cast1: :cast1:

LP
Uporabniški avatar
 Matevz
@Staša a ti si kao u Brazil????? Tudi jaz bi to :envy: se pa le do LJ ali pa do sv. Petra nad Begunjami spravim.

Potovanja so res nekaj finega. AR v povezavi s tem pa itaq rulz.
Uporabniški avatar
 kustus
Matevz napisal/-a:@Staša a ti si kao u Brazil????? Tudi jaz bi to :envy: se pa le do LJ ali pa do sv. Petra nad Begunjami spravim.

Potovanja so res nekaj finega. AR v povezavi s tem pa itaq rulz.

no smo si vsi na glih, tud mi bi užival kje daleč stran a če ne drugače bomo pa danes v Savinjski dolini na našem teku.

Obivankenobi napisal/-a:Kustus, ni problema...
Na tem forumu sem se malo razvadil pa začnem posamezne teme od zadaj brati oziroma od zadnje strani

LP

no vidiš kako se boš počas tud kej naučil. pa spet mal hecamo se mi a ne.

:twisted: :P :oops: :oops: :twisted: :P :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Joj staša jest sem ti pa fejst fouš.

A imej se lepo , mi pa bomo tud mal užival v Savinjski na TF teku.

:P :P :P :P :P :P
 Nataša
Hm, sem se ravno zasekirala, kdo hudiča glasuje proti?! Sem skoraj prepričana, da je en od teh Aleš :roll: , druga bodoča žrtev motorke se je že sama razkrila (MissMoon), tretjega pa še iščemo...in naj ne sodišče ne pride le v gatah, forkrajstsejk!

Nadalje - Kustus, ko me tako vehementno citiraš - kdo bo pa meni kaj v levi devžej dal oz.plačal avtorske pravice???? :evil:

In nadalje - v ženskih kategorijah bo zmagala tukalica 1, v moških pa tukalica 2, ostali boste lahko uživali na analizah :twisted: :wink: (polnisebe PRESS).

In povzetek: veselim se tega teka :wink:

Staša, če te je strah kokosovih orehov, nosi čelado. Sploh pa...kakšni življenjski problemi so sploh to???? Uživajta :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Od kdaj naj bi pa bile na Fotrovem teku okoli Brda moške in ženske kategorije? Niso bile nikoli obljubljene in jih ne bo. Se mi zdi, da imate ženske dobršno mero tekaških prireditev kjer lahko pridete do odličij. No, ampak prva kategorija je "rezervirana" za vas, v njej teče le še Matjaž.

Da se boste lažje pripravili do četrtka in v izogib neprijetnostim ob tehtanju, vam že danes predstavljam predvidene kategorije. Za primerjavo lahko pogledate v lanske rezultate. Torej, kategorije:

< 66
66,1 - 78
78,1 - 83
> 83

Aja, pa še zmagovalca v absolutni kategoriji bomo proglasili. To bo tekač(ica), ki bo imel(a) najmanjši količnik med doseženim časom(v "decimalnih" minutah) in kvadratnim korenom teže(v kilogramih). Če nam uspe zagotovit natančno merjenje pa še pomnoženo z višino v metrih(uporaba BMI).

Tko da, dragi tukalici, če se ena ni vrnila v prejšnje obsege in ti Nataška reeees zlo obložila, ne vem, ne vem.. Ja res pa je, da se že dolgo nismo videli in da ne bi blo k z unim (zame) dvomljivim postom našga šefa, da je zamenjal kar nekaj kategorij-sm res mislil, da me je prehitel..

Staški pa-sory!
Uporabniški avatar
 Barb
Ales napisal/-a:< 66
66,1 - 78
78,1 - 83
> 83

Aleš,to ni fer.Mislim,da bi bila lahko vsaj spodnja meja še mal bolj razdelana.Saj bo tudi kateri od mlajših članov. :roll:
Uporabniški avatar
 5rca
ja, Barbi ima prav :!: ne morem jest, k jih mam čez 60, laufat u isti kategoriji kot 50kg drobižki :roll: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
Nataša napisal/-a:Hm, sem se ravno zasekirala, kdo hudiča glasuje proti?! Sem skoraj

Nadalje - Kustus, ko me tako vehementno citiraš - kdo bo pa meni kaj v levi devžej dal oz.plačal avtorske pravice???? :evil:
:

no nisem tako mislil jest sem samo skušal pomagati da je to že objavljeno. sam tožit me ne za avtorske pravice.
Uporabniški avatar
 kustus
Vlajko napisal/-a:Kustus, zdej te je pa žena izdala. :shock:

Predlagam kaiš. :idea: :wink:

no vlajko ti pa tud moraš vsem povedat kdo je moja in kak problem imam.
zdej boš dal pa za dva krat dva deci da zglihava a je prou.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Manika
kustus napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:Kustus, zdej te je pa žena izdala. :shock:

no vlajko ti pa tud moraš vsem povedat kdo je moja in kak problem imam.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Vaju je pa res težko pogruntat :wink: :P .
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no super niso vsi pogruntal, pa sej ni važno sploh kdo je kdo se bomo že kdaj videl in spoznal.
Uporabniški avatar
 tekačica
Barb napisal/-a:
66,1 - 78
78,1 - 83
> 83

Aleš,to ni fer.Mislim,da bi bila lahko vsaj spodnja meja še mal bolj razdelana.Saj bo tudi kateri od mlajših članov. :roll:

Ja če pridem prinesem svojih 49, 5 kg ... mogoče še celo 50,5 odvisno kaj bom zjutraj počela. :roll:

Nataša ne se sekirat... svoje kg nosim po svetu že 16 let jih bom pa še en tek. To pa res ni problem :D
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:
66,1 - 78
78,1 - 83
> 83

Ja tko ko sem rekel-poizkusil sem čimbolj enakomerno lanske tri kategorije prestavit v štiri letošnje. Sam tko v vednost:

< 66 : 9 lani tekačev
66,1 - 78 :10 lani tekačev
78,1 - 83 :9 lani tekačev
> 83 :6 lani tekačev

In glede na razširitev foruma v najmočnejši kategoriji, bo razporeditev kar prava. Mogoče bi edino tisto prvo mejo lahko postavili na 65 ali manj... saj sem rekel - do ponedeljka imamo čas urejat kategorije.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA