Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ste za to, da Aleš spet organizira Fotrov tek?

da
41
93%
ne
3
7%
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa dej še dodej SUPER TEŽKO

100 +

kajti ni vseeno ali tečeš z 80 in še mal ali pa z 100 in še velik. Pa sej SUPER TEŽKA bi prav dobr zgledala pa mislim da nas je tudi kar nekaj iz te TEŽKE kategorije.

:oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

100 +

kajti ni vseeno ali tečeš z 80 in še mal ali pa z 100 in še velik. Pa sej SUPER TEŽKA bi prav dobr zgledala pa mislim da nas je tudi kar nekaj iz te TEŽKE kategorije.

:oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: [size=9]
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:LP

100 +

:oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: [size=9]

Se ti ne zdi da kompliciraš in našega Aleša ob živce spravljaš. Kamlu bo tudi posebno lahka kategorija, če bo šlo vse po željah. :shock:

Kustus nič se bat, saj ti ne bo nihče nobene kile ukradel in odnesel... Kolikor jih boš prinesel jih boš tudi odnesel :D
Uporabniški avatar
 kustus
lp

bom pa ja kakšno deko odnesel pri tolkem piru in piškotih.
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:lp

bom pa ja kakšno deko odnesel pri tolkem piru in piškotih.

Sej boš najprej tekel in izgubil 0,5 kg, potem boš pa lahko vse skupaj nadomestil s pirom :beer: :beer: :beer: in piškoti. Preden boš odšel se boš še enkrat stehtal, potem bo pa tvoja žena, ljubica, prijateljica, punca (kar koli od tega imaš - ali pa kar vse štiri) poskrbela da boš spet prišel na normalno težo (masaža :D )

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 ales
Aja, saj obstaja res tudi drugi način..pred tekom se lepo vsi stehtamo, odtečemo..Barbi vpiše vse rezultate in kilograme v računalnik, udeležence pa potem v enakomerno zastopane kategorije razvrsti Excel.

Poštena rešitev, a je po svoje tudi lepo če kategorije že vnaprej objavimo. Ma do ponedeljka (ko je bilo obljubljeno pojasnilo) se bomo že dogovorili, a ne?
Uporabniški avatar
 miro
Aleš , kaj se pustiš sekirati?
Če si šef , potem odloči in udari po mizi, ne pa se dogovarjat.
Če bom lahko zamenjal šiht pridem tudi jaz- lansko leto me ni bilo , vendar sem tudi jaz zamenjal kategorijo in to v + , pa kaj zato , malo se pa lahko pozna EMŠo.
No vseeno močno upam , da se bom lahko udeležil te prireditve!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 TANJAO
Berem in berem- ampak ob kateri uri se prične ta vaš-naš event, pa nisem zasledila... a moram kar dopust vzet?? dan prej in dan kasnej!!
A je tehtanje najprej v Brunarci in pol spet v pred in po piru , da teka ne omenjamo....Če pride Mirč pravočasno iz službe mogoče ne zamudiva in prideva na trening...
Tanja :oops:
Uporabniški avatar
 pettr
mene tud en fejst zanima kdaj je treba gor pridt.

Mam službo pa moram nagruntat kolk prej jo moram popihat da ne bom zamudil vsega veselja okrog tehtanja in to. :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
ales napisal/-a:(med 16.30 in 18.00)
štartnina (six pack kakršnekoli pijače, reasonable amount of cookies),
Uporabniški avatar
 MihaPR
kadarkoli v tem terminu, ko prideš, štartaš
Uporabniški avatar
 kustus
lp

aja pol to ni da bi vsi hkrati štartali se pravi ko prideš na start se kar odpraviš. kje je pa pol vaganje in analiza, kje oddaš piškote in sixpack.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 tini
kustus napisal/-a:lp

aja pol to ni da bi vsi hkrati štartali se pravi ko prideš na start se kar odpraviš. kje je pa pol vaganje in analiza, kje oddaš piškote in sixpack.

Vaganje je na startu, prav tam bos tudi oddal piskote in 6pack (yesss! :) ).
Analiza bo pa v priljubljenem shajaliscu udelezencev treningov v Kranju - v lokalu Brunarica na Kokrici - le streljaj od startnega mesta.

lptini
Uporabniški avatar
 kustus
lp

ker grem jutri na teren še ni čisto 100 posto da bom uspel priti, vendar upam močno da mi uspe.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ker imam v četrtek neke obveznosti v šoli otrok mi morda ne uspe priti pravočasno morda pa vsaj na analizo prideva tudi MI2
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA