področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

sonata arctica
INOT napisal/-a:Ne daš se ti kar tako kaj? :D
Ok ko vse plate preposlušam.. in ko ti vse moje kilometre prelaufaš po pa usmeriva en drugega :idea:
Pa še kako boš poslušala svoje sopenje.Enkrat prideš k nam na treninge pa te bo minilo do Mp 3 Playerja. :twisted:
No pa šalo na stran.Jaz enostavno med tekom ne morem poslušat muzike.Preveč koncentracije je tu...

Ej, zdej se pa prav izživljaš nad mano! Bad Inot! Jst ti tako lepo prijazno ponudm pomoč kar se glasbe tiče ti me pa takoj napadeš! Če bi bil tuki ko sm tole prebrala bi ti ušesa navila :evil:
Jst sm glede teka tak amater da lahko zraven poslušam vse od goveje muske do punka pa še štrikam zraven.Vi ostali, kot si npr. Ti, pa seveda dosegate taaake vrhunske rezultate, da morate biti 1000% skoncentrirani na tek in se od tam gor posmehujete nam, navadnim smrtnikom, ki sopihamo za vami. Da te ni sram! :x Kako morš rečt: ...in ko ti vse moje kilometre prelaufaš... Uf, sm užaljena... in jezna!

Ps: 8) Pa ne tega resno jemat, men se dogaja :lol: Lep pozdravček od mene
Ps2: a ne bi blo boljš da bi tistega smajlija k srednji prst kaže zamenjali s smajlijem ki ima stegnjen kazalček pa mezinček...?
Uporabniški avatar
 INOT
Ej sonatka ne bit zdaj jezna no.Ma nisi ti amater.Ti si mala profesionalka.Tako v teku kot v glasbi.Pa niti slučajno se ne posmehujem.Ej pa midva sva vendar rockerja.Midva drživa skupaj!!!!Midva se drugim posmehujeva! :twisted:
Saj veš,da smo mi vedno proti sistemu :idea:
Potegnil dol sonato pa ostalo.Superca.Hvala ti!!!
 sonata arctica
No INOT zdej pa se enkrat preberi moje zadnje sporočilo, pa zelo natančno (ciljam na pripis kjer sm napisala da me ne resno jemat!). Sam zafrkavala sm se. Očitno je izpadlo preveč resno. No to je pomankljivost takele komunikacije k se da drugač smatrat kakor je mišljeno. Drugač pa niti slučajno ni mišljeno resno, sploh nism jezna pa tud če bi bla ti ne bi tega na tak način povedala. Sicer pa sem precej potrpežljiv človek in me je težko razkurit-morš bit že profesionalec :D kar pa ti najbrž nisi-to obvlada samo moja sestra.

No kar se tiče tega da sm mala profesionalka v teku in glasbi ti moram povedat da je resnica na žalost daleč od tega.

Ja to pa itak da midva drživa skupej k mava tak fajn okus za glasbo. Midva pač rulava pa če je drugim to prav al pa ne 8)
Sicer pa sem še vedno v fazi žalovanja ker je pravkar mimo mene šel koncert sonate na dunaju pa k nism mogla nobenga dobit da bi šel z mano :--( sama pač ne morem it na Dunaj k se zgubim :cry: Katere plate pa si potegnil dol? Men je od sonate najboljš Reckoning day, reckoning night (zadnji album) pa Ecliptica (prvi album), od Strato pa Infinite, Fourth dimension pa Destiny tko da te morš absolutno imeti.

pa še enkrat sorry če v prejšnjem sporočilu nism bla dost jasna da ne mislim resno :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Ha ha Sonatka.Pa saj vem,da nisi bila jezna.Saj te veš,da smo mi metalci jezni na druge :twisted: :D
Od Strato sem si dol potegnil Episode in Elements part 1 in 2
Od Sonate pa Silence in Winterhearts.
Bom poskusil še ostalo.
Pa nikar se ne dajaj v nič pri teku.Važno je da si srečna in zadovoljna pri tem kar počneš.Saj je vseeno ali dnevno pretečeš 2 ali pa 50 km.Tvoja usoda je tako ali tako zapečatena.z vsakim dnem si bolj odvisna... :twisted:
Zdaj pa muziko do fula pa juriš na kilometre :wink:

P.s. Da te ne morem razkurit?Ok pa te bom.Veš kaj ti povem?Taka strahopetka si,da si ne upaš niti prebrat vabila za 1.tek na stopnice tu v MB-ju!Kaj šele,da bi pogledala slike,ali bognedaj celo prišla to zadevo poskusit :wink:
Pol bi šele spoznala kako zvenita glasba in srce,ko sta v resonanci tam gor visoko pod oblaki...
 dpop
INOT napisal/-a:Pol bi šele spoznala kako zvenita glasba in srce,ko sta v resonanci tam gor visoko pod oblaki...

Potemtakem je edina pametna glasba za "na štenge"

LED ZEPPELIN — Stairway to Heaven 8) 8)

1655 Darko

P.S. Je počasna skladba... dolga okrog 6 minut...
evo... taman za (nas amaterčke) po štengah :oops: 8) :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
dpop napisal/-a:
INOT napisal/-a:Pol bi šele spoznala kako zvenita glasba in srce,ko sta v resonanci tam gor visoko pod oblaki...

Potemtakem je edina pametna glasba za "na štenge"

LED ZEPPELIN — Stairway to Heaven 8) 8)

1655 Darko

P.S. Je počasna skladba... dolga okrog 6 minut...
evo... taman za (nas amaterčke) po štengah :oops: 8) :wink: :lol:

Žal prijatelj ne bo šlo. :nono: Stairway to Heaven je za stopnice absolutno prepočasen komad.Ker se glasba in srce tam proti vrhu ne ujameta v resonanci.Srce gre tam proti 200 udarcem v minuti...
Boljši bi bil kakšen Joe Satriani z enim res hitrim kitarskim vložkom :wink:
Pa vsak,ki je šel do sedaj gor je priznal,da tam visoko pod oblaki glasbe več ne slišiš.Samo srce in pljuča kvečjemu :twisted:
No včeraj,ko je bila na obisku visoka delegacija iz LJ (Runner&company) sem po daljšem času tudi sam zopet lezel gor pa mi na tričetrt poti začne zvonit mobitel :evil: Sem mislil,da se mi bo zmešalo... :bum:
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a:Žal prijatelj ne bo šlo. :nono: Stairway to Heaven je za stopnice absolutno prepočasen komad.Ker se glasba in srce tam proti vrhu ne ujameta v resonanci.Srce gre tam proti 200 udarcem v minuti...
Boljši bi bil kakšen Joe Satriani z enim res hitrim kitarskim vložkom :wink:
Pa vsak,ki je šel do sedaj gor je priznal,da tam visoko pod oblaki glasbe več ne slišiš.Samo srce in pljuča kvečjemu :twisted:

Če vprašate še mene ( doslej me namreč še nihče ni ) :oops: , kot tistega, ki to lahko pove iz prve roke ( samo malo se hvalim :roll: ), kateri štikelc bi bil najbljižji naporom Kalvarije - odgovor je le en in edini - Highway To Hell - AC/DC :twisted: morda pride še v poštev Alice Coopre - Hey Stoopid :roll: - smo še pri "resni" glasbi,a :D :wink:

Saj pogled z vrha je res lep, samo .............. kaj ko bol malo vidiš ( blue eyes - elton john ), še slišiš bolj malo ( bum, bum - yuhubanda ), če pa preveč navzdol pogledaš, so pa težave hitro tu ( od višine se zvrti - kreslinov vladek ) :?
 sonata arctica
INOT napisal/-a:Ha ha Sonatka.Pa saj vem,da nisi bila jezna.Saj te veš,da smo mi metalci jezni na druge :twisted: :D
Bom poskusil še ostalo.
Pa nikar se ne dajaj v nič pri teku.Važno je da si srečna in zadovoljna pri tem kar počneš.Saj je vseeno ali dnevno pretečeš 2 ali pa 50 km.Tvoja usoda je tako ali tako zapečatena.z vsakim dnem si bolj odvisna... :twisted:

P.s. Da te ne morem razkurit?Ok pa te bom.Veš kaj ti povem?Taka strahopetka si,da si ne upaš niti prebrat vabila za 1.tek na stopnice tu v MB-ju!Kaj šele,da bi pogledala slike,ali bognedaj celo prišla to zadevo poskusit :wink:
Pol bi šele spoznala kako zvenita glasba in srce,ko sta v resonanci tam gor visoko pod oblaki...

Ja pa glih tisti dve plati imaš k meni nista glih najboljši, glej ga zlomka! Sicer pa sm DANES DOBILA TAPRVA DVA ORIGINALNA ALBUMA OD SONATE in zdej delam na tem da bi še druga dva-skrajni čas glede na to da so moj najljubši band že več kot tri leta. nekateri pravijo da je njihov najsrečnejši dan v lajfu ko se npr. poročijo, dobijo otroka itd, zame pa bo naslepši dan takrat, ko bom v rokah ponosno držala vse štiri originale :lol:

Vidim da bo pri tebi potrebne še precej vaje in iznajdljivosti preden me boš razjezil. ta tvoj obupani poskus kaže na to, da nimaš pojma. Mene nobene štenge ne ganejo še posebej če so štajerske ker štajerci mi že od nekdaj delujejo čudaško in luzersko (HEC!).jst bolj pristajam na domači teren in še to samo če je ravnina. Glede na to da se mi tele štenge slišijo nekaj res groznega , bi pa jst predlagala komad od SENTENCED: A LONG WAY TO NOWHERE (The Funeral Album)-za spodbudo 8)

Glede tega da sem vsak dan bolj odvisna od teka... moram ugovarjat, se ni za bati da bi se pri meni to zgodilo :D

PS: kaj Satrianija tud poznaš...? Nice 8)
Uporabniški avatar
 INOT
sonata arctica napisal/-a:
INOT napisal/-a:Ha ha Sonatka.Pa saj vem,da nisi bila jezna.Saj te veš,da smo mi metalci jezni na druge :twisted: :D
Bom poskusil še ostalo.

Ja pa glih tisti dve plati imaš k meni nista glih najboljši, glej ga zlomka! Sicer pa sm DANES DOBILA TAPRVA DVA ORIGINALNA ALBUMA OD SONATE in zdej delam na tem da bi še druga dva-skrajni čas glede na to da so moj najljubši band že več kot tri leta. nekateri pravijo da je njihov najsrečnejši dan v lajfu ko se npr. poročijo, dobijo otroka itd, zame pa bo naslepši dan takrat, ko bom v rokah ponosno držala vse štiri originale :lol:

Vidim da bo pri tebi potrebne še precej vaje in iznajdljivosti preden me boš razjezil. ta tvoj obupani poskus kaže na to, da nimaš pojma. Mene nobene štenge ne ganejo še posebej če so štajerske ker štajerci mi že od nekdaj delujejo čudaško in luzersko (HEC!).jst bolj pristajam na domači teren in še to samo če je ravnina. Glede na to da se mi tele štenge slišijo nekaj res groznega , bi pa jst predlagala komad od SENTENCED: A LONG WAY TO NOWHERE (The Funeral Album)-za spodbudo 8)

Glede tega da sem vsak dan bolj odvisna od teka... moram ugovarjat, se ni za bati da bi se pri meni to zgodilo :D

PS: kaj Satrianija tud poznaš...? Nice 8)

Ja očitno ti ne pridem do živega :evil: :D
Te pa živi tam v tisti svoji ravnini :twisted: .Ja hudo je če nimate stopnic,pa pol nisi vajena peš gor hodit... :D
Satrijanija poznam ja,pa Steve Vai in podobne zadevščine...
 dpop
sonata arctica napisal/-a:Mene nobene štenge ne ganejo

Hja, to je verjetno posledica znane enačbe
DEATH METAL == LOBOTOMY

sonata arctica napisal/-a:štajerci mi že od nekdaj delujejo čudaško in luzersko

Glej zgoraj... isti razlog, verjetno!

1656 Darko

P.S. Sej se samo hecamo... a ne?! Slika

P.S.S.
We didn't start the fire
No we didn't light it
But we tried to fight it

(Nea bote meni Štajerce šimfali PRESS)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 INOT
Saj še pridete vi k nam... :twisted:
 sonata arctica
No INOT, če me hočeš razjezit se uči od "dpop"-zdejle sm pošteno razkurjena :evil: ( :wink: )
dpop, glede tiste enačbe pa: sej zadnje čase sm res nekam čudna pa nism vedla vzroka za to. no, zdej vem: death metal, jasno, kako da se nism sama tega spomnila! Ja lobotomija, seveda! no hvala za diagnozo, zdej bom vedla na čemu moram delat da okrepim svoje mentalno zdravje.

No ampak vseeno mislim da odpor do stopnic izvira iz nekje drugje-bajto mamo na hribu pa že celo življenje hodim gor in dol in sem teh klancov že naveličana tako da mi je ljubša ravnina.

Glede odpora do štajercev je pa tko: štajerci se mi zdijo čudaški in luzerski ker... am... ker to v bistvu so. (HEC AGAIN! - moja mama je štajerka in je prav faca in prav gotovo so tudi vsi ostali ki prihajajo iz te prelepe regije ful face :D - no evo zdej sm vam pa tak lep kompliment dala...)

PS: a se še komu zdi da se vse bolj oddaljujemo od teme glasbe...?
:roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Ja ljubezen do glasbe (metal) imaš sigurno po mami.Štajerka pač... :wink:
Luzerji? Hm ne vem no :D
 dpop
sonata arctica napisal/-a:No INOT, če me hočeš razjezit se uči od "dpop"-zdejle sm pošteno razkurjena :evil: ( :wink: )

At Your service, Milady 8)

sonata arctica napisal/-a:PS: a se še komu zdi da se vse bolj oddaljujemo od teme glasbe...? :roll:

DARK METAL???

1659 Darko

P.S. Running Up That Hill (Kate Bush PRESS)
(BTW... to ni sestrična ameriškega prezidenteja :wink:)
 sonata arctica
dpop, se mi zdi da smo se malo narobe zastopil. Mislna sm rečt da se oddaljujemo od tematike glasbe ker debatiramo postranske stvari o štajercih itd. Torej: beseda "tema "je bla mišljena s poudarkom na ozkem "e" (tema kot tematika, topic). By the way: kaj konkretno naj bi pomenil dark metal? a black metal?

INOT, ne verjamem da je moja stara mama pred 70 leti v halozah poslušala metal, zdej ga pa tud ne tko da je treba izvor ljubezni do metala pri meni treba iskat drugje.

lep pozdrav od mene obema :D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA