Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ste za to, da Aleš spet organizira Fotrov tek?

da
41
93%
ne
3
7%
Uporabniški avatar
 Bor
12. bor

a lohk mankam?....seveda ne !
Uporabniški avatar
 tekačica
Nič ne obljubim.
Mogoče 13 Tekačica
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
14.
15.
16.
17.

:wink:

PS: Vlajko, če ne dobiš prevoza, me pokliči!!! Z veseljem te pripeljem, težka kategorija mora držati skupaj!!! :wink:
Uporabniški avatar
 milan
18. Milan + morda še moja boljša polovica
Uporabniški avatar
 Matej
jaz pridem, če bom lohk tekel pod 40. :shock: :? :D
Uporabniški avatar
 Lena
Jaz pa zopet ne morem. Mogoče se vidimo zvečer na analizi.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 tini
Tudi moj nastop je vprasljiv.
Na anlizo pa pridem zagotovo.

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Glede na vremensko napoved v četrtek tek bo.
Kako že rečejo eni..saj nismo iz cukra..torej, če bo obljubljeno toplo (malo pod 20 stopinj) in le občasne plohe, bo tek zagotovo.

Soba v Brunarici je rezervirana, nas veselo pričakujejo. Danes se je po sicer malo razriti cesti tudi čisto običajno dalo priti do tja. Še vedno pa ostane obvozna cesta.

@kustus: ravno kategorije samo zate pa ne bomo delali...če bi se jih vsaj pet prijavilo, morda..imaš pa možnosti osvojit gladko zmago v absolutni "uteženi" razvrstitvi: po lanskoletnih rezultatih in pri tvojih (predpostavljam 110 kg, oblečen, obut) bi bilo za zmago dovolj preteči krog v dobrih 46 minutah. No in vsaka morebitna dodatna kila ti prinese še četrt minute "bonifikacije".. Res pa je,da sem tudi jaz kšno kilo pridelal..
 bine
Zna se zgoditi, da se le spet enkrat srečamo. Saj vas TF-ovce že kar pogrešam. Torej, nasvidenje v kategoriji do 83kg.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pridem na Analizo v Brunarico skoraj zagotovo.Tekel bom pa žal ne bom, hrbet gad demid, ga moram vsaj za silo skup spucat :lol: , do Ljubljanskeg maratona MOGOČE!Skratka se vidjamo mogoče!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
20 - Dule

So spomini na lanski tek preveč lepi, da bi lahko manjkal..(brunarca PRESS) Katera bo pa letos lupčke talala :?:
Se vidmo :P
Uporabniški avatar
 MajdaPR
21 - MirkoPR
22 - MajdaPR
 Nataša
Dule napisal/-a: Katera bo pa letos lupčke talala :?:

Aleš in Tini :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Nataša napisal/-a:
Dule napisal/-a: Katera bo pa letos lupčke talala :?:

Aleš in Tini :lol:

Saj, tole se lahko prebere tudi kot povabilo.. Res, nad tvojim tovrstnim udejstvovanjem bi bilo vsaj 3/4 udeležencev zelo navdušenih! Za ostalo četrtino nežnejšega spola bom pa lobiral pri tiniju...

Da bo pa stvar vsaj tu demokratična (če že pri kategorijah ne morte prav aktivno sodelovat), lahko za podeljevalce razpišemo glasovanje.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA