tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 Bor
mi je že žal da nisem šel........
Uporabniški avatar
 simi
Vse je bilo že povedano, mislim pa da še enkrat izrečena po(za)hvala nikoli ni odveč ! :wink: Kako malo je potrebno, da se zbere toliko dobrih ljudi! Super!

Naslednjič pa žulim celo potko :oops:
Uporabniški avatar
 Matevz
Bilo je fenomenalno :lol: :lol: :lol:

Danes sicer je nekaj utrujenosti v mišicah ampak nič hujšega. Vseh 3x kilometrov je minilo neznansko hitro, čez vse pa je bila logistika. Kako bi bilo šele, če bi TF zares organiziral kakšno zadevo :D :D :D . Sedaj je že brez organizacije vse tako štimal, da ne moreš verjeti.

Nekaj slik sicer imam, vendar je ISDN očitno prepočasna zadeva, ker mi tehle 1 mega velikih slik noče dati gor v eni minuti, potem me pa time-out ven vrže. Morda jutri s šihta, čeprav imam bolj malo časa, ker grem v petek za 14 dni v toplejše kraje (Kuba), pa je treba še vse za vnaprej narediti.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Naslednjič bom pa tud jst pršla, a je prou? Vsaj za kakšen kilometer. Al bom pa ob progi stala pa kej za pit in za jest prinesla. Se bom tok potrudila, da bojo mišice kr klicale po B6! :D
Sem skoz na vas mislila in sem res vesela, da je zadeva tako lepo uspela! Fotke so pa sploh razred zase! Mislm - kakšne noge, fantje! Vsa čast! Jst bi tud mela take...kt od srnce!
(Mislm, tok dolge pa vitke - ne tok kosmate!!!)
Matevž, lepo se imej na Kubi! Srečno pot!
Pa nazaj prid, da boš nam, ki z zelenimi pikicami v očeh ostajamo v Ljubljani, povedal, kako pa kaj tam trenirajo!

m

pies: A greš mogoče novačit kubansko ljudstvo, da se pridruži TF? Al greš po cigare za Matjaža?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Evo, končno na šihtu in na TF!
V prvi vrsti se zahvaljujem vsem za tako množičen odziv na mojo "ukradeno" zamisel. Zahvala tudi vsem samoiniciativnim, ki so poskrbeli za okrepčevalnice.
Bilo je enkratno!
Predlog: Vsako prvo nedeljo v mesecu. Ista proga, isti program. Le v poletnih časih štart vsaj dve uri prej. Kdor pride, pride!
Kaj misli o tem TF?!
Uporabniški avatar
 Z*
Jaao, kaj sem zamudila :shock: :shock: ... Že vidim, da bo enkrat treba v LJ! :evil:
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo

Ne vem kaj bi še dodal, saj ste vse že povedali. Sam se verjetno ne bi odločil za tako dolg tek, v dobri družbi pa je kar letelo.
Hvala vsem ki ste poskrbeli za okrepčila.

Bajsi, bravo za idejo o mesečnih tekih okrog Lj.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 tini
Bajsi napisal/-a:Predlog: Vsako prvo nedeljo v mesecu. Ista proga, isti program. Le v poletnih časih štart vsaj dve uri prej. Kdor pride, pride!
Kaj misli o tem TF?!

Good idea! :) Predlagam pa, da se naslednic dobimo ze v nedeljo 25.4.!
Prvo nedeljo v maju je maraton v Trstu, pa nas bo verjetno kar nekaj tam. Pa se dober trening bi bil..

LpTini
Uporabniški avatar
 mare
Skesano priznam, da sem imel včeraj musklfiber, čeprav sem tekel samo do Kosez. Danes je že v redu in komaj čakam na nov tek, ko grem seveda spet malo dlje, vendar še ne celega kroga. Za naslednjič nujno pozivam še kakšnega začetnika, da ne bom vedno jaz zadnji.
Uporabniški avatar
 runner
Vsako prvo nedeljo v mesecu. Ista proga, isti program...

Glede programa... tisti ki ne maramo hriba (recimo jaz pa Fotr) lahko nadaljujemo od Livade naprej.
Uporabniški avatar
 Bor
zdravo
ni dileme, zdej grem pa še jst...

(mark-zato da ne boš ta zadn...

lp bor
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D NATASA. po ljubljani se govori, da gresta naslednjic s Simi cel krog... :D :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
Bajsi napisal/-a:Helou!
Evo, koncˇno na sˇihtu in na TF!
V prvi vrsti se zahvaljujem vsem za tako mnozˇicˇen odziv na mojo "ukradeno" zamisel. Zahvala tudi vsem samoiniciativnim, ki so poskrbeli za okrepcˇevalnice.
Bilo je enkratno!
Predlog: Vsako prvo nedeljo v mesecu. Ista proga, isti program. Le v poletnih cˇasih sˇtart vsaj dve uri prej. Kdor pride, pride!
Kaj misli o tem TF?!

:D :D :D JESSSSSS .....
 Nataša
matjaz napisal/-a::D :D :D NATASA. po ljubljani se govori, da gresta naslednjic s Simi cel krog... :D :D :D

a bejž no, a take flauze slišiš? a je u lady tud pisal? no če je pa tko, pol gre pa Simi res cel krog :D :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
Natasˇa napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D NATASA. po ljubljani se govori, da gresta naslednjic s Simi cel krog... :D :D :D

a bejzˇ no, a take flauze slisˇisˇ? a je u lady tud pisal? no cˇe je pa tko, pol gre pa Simi res cel krog :D :D :D

:D :D :D no vidis da sem prav slisal. bravo!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA